Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Балчик
Ако и с Финиш Куантум не могат да се измият - от миялната е.

# 601
Аз съм с Мидея от началото на месеца, имах проблем с конденз на вратата, но е коригиран.Мие тави и тенджери, но не мога да кажа, че слагам загорели неща, пека пици и баници с хартия, пържоли пека в плик, ако нещо е по-захабено си отлежава малко в мивката, само докато си миеш зеленчук примерно се пълни с вода и после редя в миялната.Всички познати с миялни преди мен, различни марки ме посъветваха така и затова така действам.Таблетките,които купих в бързината са съвсем обикновени, отделно е заредена със сол и гланц.
Иначе засега не смятам дори да имам отделно сушилник да видим, живеем с майка ми и тя обожава да си мийне нещо на ръчица  Grinning

# 602
  • о`майна лунна нощ е
...

# 603
Аз вече повече от година съм без сушилник, и да си призная изобщо не ми липсва. всичко си мия в Тонка.

# 604
Тин, а къде сушиш например цедките на машината за кафе?
Аз имам вграден отцедник точно над мивката, много ми е удобно, а при при проекта на кухнята си го изисках. Има неща, които няма как да мия в Мара - цедките на моките, дървените дъски и лъжици, гребълца и т.н.

# 605
Снощи миялната /Еуролукс  #2gunfire/ не заработи. Изпомпи водата ,напълни новата вода и спря. Поне 10 пъти пробвах - не ще и не ще  Cry На какво може да се дължи  Thinking

# 606
Ая, за техник е работата. Вероятно нещо с електрониката или с хардуера. Дано да е нещо евтино и машината да е в гаранция най-вече!

# 607
Снощи миялната /Еуролукс  #2gunfire/ не заработи. Изпомпи водата ,напълни новата вода и спря. Поне 10 пъти пробвах - не ще и не ще  Cry На какво може да се дължи  Thinking
чува ли се да работи помпата на празен ход или дори не включва, едно цък да се чуе?

# 608
помпата работи, не ще да върти водата вътре след като я напълни. За жалост вече не е в гаранция.

# 609
След като помпа водата, естествено е, че помпата работи.
Вероятно е нещо по платката, викай техник най-добре.

# 610
Доколкото зная има две помпи-работна и циркулационна.
http://nikelectric.com/index.php?cPath=35

# 611
  • Балчик
Това, че изпомпва вода няма общо с циркулационната помпа,да. За сервиз сте явно.

# 612
Джема,какви са твоите предположения?

# 613
  • Балчик
Или циркулационната помпа или нещо в програматора (електрониката), но аз не съм техник, така си разсъждавам само по пътя на логиката.

# 614
Тин, а къде сушиш например цедките на машината за кафе?
Аз имам вграден отцедник точно над мивката, много ми е удобно, а при при проекта на кухнята си го изисках. Има неща, които няма как да мия в Мара - цедките на моките, дървените дъски и лъжици, гребълца и т.н.

Чери, аз моите дървени лопатки, цедки и купата на миксера си ги измивам , веднага ги подсушавам с кухненска хартия и си ги прибирам в шкафа. Свикнах така и сушилника не ми липсва. Да е жива и здрава Тонка, да си мие без проблемно както досега.

Общи условия

Активация на акаунт