Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 267
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Гелът се слага в отделението за препарат - таблетка, гел, прах. Капачето се затваря и нищо не излиза преди да му е дошло времето.

Последна редакция: сб, 07 апр 2012, 20:59 от antonia

# 406
Гелът се слага в отделението за препарат - таблеука, гел, прах. Капачето се затваря и нищо не излиза преди да му е дошло времето.

Благодаря !

# 407
Здравейте мили дами и господа. Чета Ви от известно време редовно и сега имам нужда от помощ. Предстои ни купуване на съдомиялна мишина, но не сме решили окончателно и моля да ни помогнете.
Трябва задължително да е за вграждане защото нямаме място в кухнята и дори при това положение  ще се правят реформи и размествания. Парите ни са ограничени и сме се спрели на този модел  Съдомиялна за вграждане BEKO DIS 5831 -http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiyalna-za-vgrazhdane-BEKO-DIS-5831  и молим да ни помогнете какво да изберем от гледвна точка на вашия опит.Моля да ни препоръчате ако е възможно какво да вземем, че ние нищо не разбираме а и живеем в малък град с малки възможности за избор. Благодарим Ви предварително.

# 408
  • Русе
Купувай смело. Аз бях с предишния модел беко 5-6 г. Донякъде съм по-доволна от сегашния Бош.

# 409
Здравейте мили дами и господа. Чета Ви от известно време редовно и сега имам нужда от помощ. Предстои ни купуване на съдомиялна мишина, но не сме решили окончателно и моля да ни помогнете.
Трябва задължително да е за вграждане защото нямаме място в кухнята и дори при това положение  ще се правят реформи и размествания. Парите ни са ограничени и сме се спрели на този модел  Съдомиялна за вграждане BEKO DIS 5831 .....
Нашата миялна е тази http://www.technopolis.bg/b2c/details/682476/P11100501/Sadomiyal … ARISTON-LSF-835-X
не е за вграждане, но ние си я побългарихме и сега прилича на вградена Simple Smile Махнахме й горният капак, напъхана под плота между два шкафа и си пасна идеално  Mr. Green 

# 410
 Shocked изпуснала съм цели 5 теми, но ви открих все пак  Hug

# 411
http://www.bosch-home.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … tml?source=browse
Тази съдомиялна ме впечатли от всякъде, вкл. и с цена.

# 412
С  тази цена сама си подрежда посудата Mr. Green иначе като характеристики наистина впечатлява   Grinning

# 413
Привет на всички,и аз влизам със запитване за АEG  модел 80860,ако някой има такава миялна или имате наблюдения да споделите,благодаря ви предварително

# 414
Здравейте,
Имам БЕКО от 2 год. което миеше съдовете много добре до преди 5 дни #Cussing outОт тогава всичко ми излиза мръсно с парченца разнесени по всички съдове - не съм сменяла препарата - с праха на DM съм от както я купих. Отделението за праха е отворено когато ги изваждам. Мисля си да не е от силата на струята на водата или машинката ми се е развалила? Някой ако е имал подобен проблем и се е справил да сподели, ще съм много благодарна.

# 415
Дрийм, изчисти филтри и перки, после пусни машината с препарат за почистване на миялни.

# 416
Има ли някой машина Бош?
 Имам затруднения да сменя индикацията за сол и гел. Изглежда има грешка в ръководството.

# 417
  • о`майна лунна нощ е
 smile3544

Темата е за прането на вертикални щори ...

Моята съседка си ги пере в миялната машина.Сваля всяка, навива я на рулце с ластик и така ги пере.Стават като нови!А при мен са хоризонтални и е голяма врътня.....

В миялна?С препарат за съдове ли?Та те са много агресивни.С друг пепарат пък не бих рискувала съдомиялната си.Би ли уточнила от нея все пак.
За пералня съм чувала,макар,че не бих рискувала.При съдомиялната няма въртене,т.е. има някаква логика,но с какъв препарат?И на какви градуси?Вероятно на 30?

# 418
Култ!
А дали мога да сложа мръсните чорапи на мъжа ми в съдомиялната, с прах за бяло и на топка?
Как мислите newsm78?

# 419
  • о`майна лунна нощ е
Само изчакай да свърши програмата за приготвяне на риба, че и за такива извращения бяхме писали.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт