и само ви чета.Сега ми се отвори мъничък прозорец и веднага седнах да пиша.Работата ми е лека и е удоволствие/за сега 

/да избягваме мед, шоколад, яйца и т.н./. Ами тя почти не яде такива неща, но пъпките не изчезват. Съмнявам се да не е от нитратите в краставиците - много ги обича. А като чета вашите как си хапват редовно какао, мед, краставици и тн.
, бута им ги в ръцете, докато не ги вземат
Благодаря за линка. Не казва дали има пиш или аки, ама тя по принцип нищо не говори, освен "ам", "баба", "мама" и "кака" и то съвсем рядко. Иначе си плямпа нейни си работи. 

без никакви симптоми и все още не може да се оправи, в събота ходихме на дежурен, пак зачервено гърло, ужас
Не знам дали за ангина може да вземем от тези инхалатори да пробваме с тях
Отбира си от салатата само краставичките.
, за останалите неща си измисля и предимно сочи и обяснява - неразбран няма са остане, но думите определено не са му силата.

, решихме, че пак е влязла в "по-силна" фаза/. Като отидохме до педито все пак да я види, се оказа гнойна ангина. 
, решихме, че пак е влязла в "по-силна" фаза/. Като отидохме до педито все пак да я види, се оказа гнойна ангина. 
и от тогава постоянно ни се кара като ни вика "Бъкни" /млъкни/. Препоръчани теми