Осми клас преполовихме, дружно се успокоихме

• 39 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Ия, страшно много се радвам за успеха на набора  newsm10 Как няма да мисли пътуването. Та то си е тръпка. А и Банкок.... Simple Smile Ще стискаме палци.

bouquet
Е, да и доста се поизпоти, за да влезе в националния отбор Wink И аз се вълнувам, та си представям на него какво му е. Ще трябва да отида да говоря и с класната, че те няма да са свършили все още училище, но предполагам, че няма да има проблем с отсъствията.

# 286
Ия, страшно много се радвам за успеха на набора  newsm10 Как няма да мисли пътуването. Та то си е тръпка. А и Банкок.... Simple Smile Ще стискаме палци.

bouquet
Е, да и доста се поизпоти, за да влезе в националния отбор Wink И аз се вълнувам, та си представям на него какво му е. Ще трябва да отида да говоря и с класната, че те няма да са свършили все още училище, но предполагам, че няма да има проблем с отсъствията.

Това наистина си е голямо постижение. Национален отбор и световно първенство. Отново голямо браво. И да пишеш после как е минало и как е било в това екзотично място -  Банкок Simple Smile

# 287
И моя не го виждам да учи... Не го виждам и домашни да пише... Непрекъснато се караме... Но пък стана републикански шампион на стрелба с лък и сега ходи по цял ден накичен с медала и черпи когото му падне... Не мога и нещо да го накарам да свърши-като поискам нещо от него получавам"защо аз?! та аз съм шампион..." и се врътка и си заминава...

Koko6kata, сега прочетох и за твоя шампион... Браво и на него. Супер са ни децата.
Стана ми обаче малко смешно това, което си описала. Представям си го даже с медалите и как се перчи като младо петле Simple Smile

И боулинга и лъка много харесвам. Дори с лъка преди години бях много добра. А боулинга го играя само на Wii-то  Laughing

# 288
Благодаря... Наистина на петле прилича... Много е смешен, още повече, че е огромен, а държанието-като бебе...

# 289
Много шампиони! БРАВО на децата!

Стискам палци за Банкок!  bg

# 290
И моя не го виждам да учи... Не го виждам и домашни да пише... Непрекъснато се караме... Но пък стана републикански шампион на стрелба с лък и сега ходи по цял ден накичен с медала и черпи когото му падне... Не мога и нещо да го накарам да свърши-като поискам нещо от него получавам"защо аз?! та аз съм шампион..." и се врътка и си заминава...

Честито Hug!
Това със "шампиона" ми е мноооого добре познато Simple Smile

# 291
  • по течението на реката
Браво на нашите шампиони и на гордите им родители! smile3501

# 292
Поздравления за шампионите и от мен  Hug И нови успехи в предстоящите състезания  Peace
Аз сега научих, че имаме и национален отбор по боулинг  Embarassed, пък той дори е много успешен и ще ходи на световно състезание   bouquet  bouquet  bouquet Само такива новини да се чуват.
Още веднъж успех!
При нас всичко върви нормално, учим, не учим - според зависи. Често сме със заместнички обаче по немски и при тях почти нищо не правели и не вземали много думи. При вас случва ли се и така ли е?

# 293
бибиту, при нас не е практика това със заместничките, но класната ни падна лошо, когато беше големия сняг и отсъства близо два месеца. Имаха през това време една заместничка, но не бих казала, че тя успя да са справи и децата изостанаха. Сега класната се върна и здраво наваксват.

# 294
  • Sofia
 Поздравления на състезателите и от мен   bouquet. Още по-големи успехи да постигат  Hug.
 Хубаво е , че много деца отделят от времето си за нещо полезно , а не само да се скитат по улиците  Peace.
 И моят е от тези , дето в къщи не учат. Все си мислех, че 8 клас ще му е натоварен, а то - пей сърце  Laughing.
 Да са здрави децата , да са доволни от избора си на училище , пък останалото ще се нареди  Hug.
 Лек петъчен ден на всички   bouquet.

# 295
Нашето училище пък оправда славата си, че много се учи в него. Особено 8 клас. Моята няма време за нищо. Изключително рядко успяват да излязат класа след училище на заведение. Все е уморена и раздразнителна и е с едни тъмни кръгове под очите. 10 часовия престой в училище си казва думата. Аз не бих издържала в този шум толкова часове.
Може би догодина ще е по- лесно като няма да са цял ден, но в началото на годината ни казаха, че в 9 клас се учили 16 предмета и втория език почва, та затова да не си мислим, че щяло да е по-лесно отколкото сега.

# 296
И аз не знаех, че имаме отбор по боулинг... Не знаех, че имаме и по петанк(до миналото лято дори не знаех какво е това), а то си имаме и федарация.... Браво на всички състезатели и дано да имат много успехи, а и най-вече на тези със световното-все пак представят страната!!! Ще стискаме палци!!!
Моя младеж и той не е от най-сериозните-има периоди дето носи шестица след шестица, след това го стяга шапката и почва и двойки да носи и то само защото не си е научил някакво текстче-мързяло го или забравил... Много е несериозен, а на мен ми е писнало непрекъснато да питам какво има да учи и да го натискам... Все си мисля, че вече е голям и сам трябва да го прави, но явно с момечета все трябва да им се виси на главите... Със сестра му не е така... Там дори си нямам и идея какво се случва, но крайния резултат е отличен... Дали ще стане и с него някога така...

# 297
Аз не виждам моя син да учи, въпреки че понякога се връщам и през деня вкъщи. Поне започна да чете книги. "Изяде" "Тримата мускетари" с всичките им продължения, сега чете последната от тях. С година-две закъснение, но все пак ще ги прочете.

# 298
  • София
Koko6kata, Ия, поздравления за успехите на децата! Все така да радват!
Моят също се е разплул тотално тази година - "личният живот" бил по-важен от успеха в училище! Mr. Green Вчера бяхме на РС и... Хайде, по физика и по мат горе-долу крепим положението, по инглиш пак общо взето добре, като изключим "незнайно откъде" появяващи се 2-ки (ама тя и госпожата ни е маалко особена),оообаче по БЕЛ - "адски разсеян и никакъв интерес"  ooooh!

Лети, относно тези 16 предмета от догодина, погледнах програмата на нашето у-ще и на две ЕГ. Преброих 14, почувствах се ощетена Wink и ми стана интересно при вас какви са "екстрите". Ако знаеш, де!  Hug

# 299
  • Варна
Koko6kata, Ия поздравления за успеха на децата ви!   bouquet

тази година при нас е голямо учене. Щерката се е амбицирала доста да го научи този немски, сама си прави системи за учене и преговор, в това отношение е перфектна. Малко се ядосвам, че е оставила на втори план математиката, но поне там мога да помагам, та да компенсираме преподаването в училище.
Мисля, че е време да почне да гледат повече немска ТВ, да чете списания и сайтове, но почти не й остава свободно време.

Общи условия

Активация на акаунт