Осми клас преполовихме, дружно се успокоихме

• 39 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Драконче, нищо не знам за предметите. Казвам това, което ни казаха на първата род. среща - 16 предмета в 9 клас. На сайта на училището ни нищо няма, защото хич не си правят труда да го обновяват. Ако разбера нещо по въпроса, ще пиша Simple Smile

Аз пък днес съм на РС и се подготвям психически от сега и то не защото моята има провинения, а защото ще ни държат няколко часа заради това, че други деца от класа имали. Дори ще сме в театралния салон. Театрото ще е пълно Simple Smile

Драконче, сега се сетих, че още от тази година имат два предмета при преподавателя чужденец. Да не е пък тях да имат предвид  Thinking

# 301
  • София
Поздравления и от мен за всички състезатели!  bouquet

Навън взе да се запролетява и темата започна да се съживява.
При нас вторият срок си тече с пълна сила.
Както Али Сън е казала важното е децата да са здрави и да са доволни от избора,който направиха преди 9 месеца.

# 302
Koko6kata, Ия, браво на момчетата! Как да не се перчи шампионът по стрелба с лък, и аз да имах медал, и аз щях да си го нося  Laughing Обаче, представям си състезателя по боулинг, ако се върне с медал от световното  Crazy, не знам Ия как ще се оправя?  Joy Стискам палци за добро класиране в Банкок! И между другото, мисля че всички подобни интересни спортове са много несправедливо медийно затъмнени. Навсякъде само футбол и два-три други.

# 303
  • София
По въпроса за предметите - 15 са. PeaceТъй като единия срок се учи Информатика, а другия - Информационни технологии. А това са два различни предмета.  Вероятно като 16 -ти се определят часовете по език при преподавател, носител на езика.

# 304
  • София
Ясно, благодаря ви!   bouquet
Лети, стискам палци за РС и ти желая сили, търпение и спокойствие!  Wink
След снощи съпружието мое заяви, че повече на родителски няма да ходи - стигали му две за цял живот! Закъсах я!  Mr. Green

# 305
  • Sofia

След снощи съпружието мое заяви, че повече на родителски няма да ходи - стигали му две за цял живот! Закъсах я!  Mr. Green

Оооо, Драконче , вие сте отличници  Laughing. Моят мъж само веднъж е ходил на малкия , и то защото родителските на двете деца съвпадаха. Сега щяло да има РС при големия , та го врънка той да ходи , ама май пак няма да ме огрее.

# 306
Оооо, Драконче , вие сте отличници  Laughing. Моят мъж само веднъж е ходил на малкия , и то защото родителските на двете деца съвпадаха. Сега щяло да има РС при големия , та го врънка той да ходи , ама май пак няма да ме огрее.
[/quote]

И при нас е същото... Веднъж отиде по същата причина и повече неще и да чуе... А децата предпочитат той да ходи, защото не се връзва на никакви учители и съответно не им се кара после...

# 307
  • Пловдив
Това с мъжете и родителските срещи, май е всеобща болка. Докато бяха в едно училище им съвпадаха и род. срещи, та иска, не иска, ходеше. После едвам си разчиташе какво е писал, та пак трябваше да питам някоя майка от класа, но нищо.

Поздравления за успехите на състезателите  bouquet Пожелавам им още много постигнати върхове в спорта който са избрали  bouquet Моите деца от миналата година спряха да тренират. Все не им стига времето за нищо. Дано поне лятото да се запишат на нещо.

# 308
  • София

Сега щяло да има РС при големия , та го врънка той да ходи , ама май пак няма да ме огрее.

O-o-o вие пак сте напред с материала...

# 309
  • Sofia
Just...a woman , още нищо не е официално. Просто децата са ядосали г-жата и тя е казала , че скоро ще има РС и ще се оплаква много. Не разбрах дали обща или само за класа, ще видим  Laughing.

# 310
  • my own world....
за мъжете и родителските срещи.... моя е ходил веднъж....донесе си цял наръч записки - прилежно записвал кой какво е казвал, че даже и информация за другите деца.....но най-готините части бяха - цитирам:
(понеже едно момиченце е споменавано от всички учители и нашия си записал: ) "абе коя е ХХХХ?

- Майката на YYYYYY е ненормална  Joy
Така съм се смяла като му четох записките....но той отказва да иде пак ooooh!

Драконе, споко бе, на нашата РС дамата по БЕЛ каза: твоята щерка всичко си знае, има 6 при мен и.... на другия ден моята щерка донесе 3 по литература  hahaha

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:42 от Lady_A

# 311
  • София
Поздравления за шампионите спортисти и все така! newsm20
Това за вашите мАже няма да го показвам на моя. На родителски срещи като го накарам и ако няма друг ангажимент ходи, ама за какво ли ходи, то после информацията, която получавам, е все едно е бил осмокласника... С ченгели трябва да му вадя думите и пак нищо не научавам. Mr. Green
При нас нещата са: "по математика решаваме интересни задачи, по английски пишем скучни текстове". Crazy Иначе основният проблем с туй дЕте си остава храненето. feeding Май трябва да се ориентирам към бебешкия форум, там има тема за злоядите деца.#Cussing out

# 312
  • Sofia
Lady_A , посмях се с вашите записки  Joy.
 Аз пък с това какво учат не се занимавам. Даже малкия съм го оставила да си следи нещата сам. Гледам да говорим за отношенията между децата , за случки , и за таквиз ежедневни неща. Материала те трябва да си го знаят  Laughing.
 Ха , та вчера чух, че са започнали да учат по много думи по английски. Някакви термини от сорта на ортопедия  Laughing.

# 313
И моят мъж веднъж ходи на родителска среща. Детето след това настояваща аз да ходя.   Simple Smile

# 314
 Lady_A, умрях си от смях с на мъжа ти записките  Laughing То и на мен са ми минавали такива през главата на родителски срещи, ама нали съм дискретна, не си ги записвам  Mr. Green

Лети, как мина при вас родителската?

Ali_sun, термини и при нас учат, за да могат догодина да почват разказвателните предмети да ги учат направо на езика.

И да се похваля!  Grinning Девойката се класира за националния кръг по френски! От София са 7 или 8 деца, и тя е втора по точки.

Общи условия

Активация на акаунт