90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 380
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Ххахаха Нану добре  Mr. Green
Тинки, душко какви линкове, те всички са в албумчето - всеки май може да разгледа цялото албумче или аз нещо бъркам ?  newsm78

# 16
Здравейте!

Мисля, че намерих онлайн версия на книгата от линка на Нану - http://www.scribd.com/doc/7110904/90-Dnevna-Dijeta-Prirunik-Za-Mravljenje

Дали това е оригиналното издание? Качеството не е много добро, но се надявам, че някой може да я прочете, за да сложим точка на дискусиите за това кое кога се яде.

От вчера и аз се завърнах в редиците ви за второ завъртане на режима, момичета. Първия път свалих 10 кг. Не пиша, но ви чета редовно, вие сте ми голяма подкрепа.

Желая успех на всички!

# 17
  • Варна
Тинки   bouquet

# 18
Аз днес съм на варива  bowuu

з: портокал
о: постни лозови сърми + филийка ръжен хляб
в: същото

Нещо трябва да намаля количеството, ама  Confused

# 19
  • sf
Записвам се
Действам стриктно, като само количествата май са ми големи, но е абсурд да изкарам на една вафла за обяд или 3-4 плода за цял плодов  Thinking
не че се тъпча,но и не оставам с чувството но глад, което ме помага да си изкарам до вечеря без следобедна закуска.

# 20
  • Sofia
Тая тема на чат я обърнахме. За 3 дни - 50 стр.  Laughing Ама няма лошо, важното е файда да има.
Аз съм много тъжна. След като кантара ми се счупи на първия ден още след първото премерване, онзи ден си купих от пазара някакъв най-обикновен механичен, за 8 лв.  ooooh! И той отчете че уж съм свалила 8 кг. Множко ми се видя и не ми се вярваше, реших че е от разликата в кантарите, ама все пак си е приятно.  Mr. Green И понеже никакво доверие не ми вдъхва тоя механичния като го гледам как мърда стрелката по 2 кг само като дишам, днес от Темпо си купих друг - електронен. И разбира се, не са 8 свалените кг.  newsm45 4,5 са. Пак не е лошо за 11 дни де, ма къде са 4,5, къде са 8-9.  Joy
Оффф..... много ми е гадно от тия плодове и води и чайове. Не съм гладна ма ми е гадно на корема. Червата са ми като промити и ми се гади.  Sick А готвя едно свинско със зеле дето умирисало цялата къща....  ooooh!

# 21
Днес на варива:
 - ябълка
 - картофена супа без застройка
 - гъби с ориз

На 16.01 ще се плува.Други  кандидати?   bouquet

# 22
Ух, аз хапнах обилно и цопвам в новата тема. Някакъв вълчи глад ме догони тая вечер.
Утре плодов, заредих се с банани, помело и бадеми.  newsm18 Плодовият ден май ми е любим, най-омразен засега е белтъчния.

# 23
  • русе
привет четох,четох и сега да питам -лютеница само с филийка хляб ли се съчетава? Peace newsm78

# 24
  • На топло...
Така. Прегледах книгата Grinning.
Елда, просо, булгур и т.н. са варива Peace.
За яденето след 20 е писано да не се практикува. За пиенето нищо не пише Peace.
За млякото с ориз при мен в 77-ми ден абзацът липсва, остават тортите Mr. Green.

Чудя се дали има по-ново издание newsm78.

Отивам при мъжете, че ще има линч на Нанунки днес - цял ден компа ooooh!.

ПП: Тази книга е от 2006-та и не е на словенски, Загребска е Mr. Green.
Моята е от 2010. И което ми е много странно, пликът ми пристигна от Словения с печат на издателството на списание Рина, където е била публикувана за пръв път.

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 19:26 от Нану

# 25
привет четох,четох и сега да питам -лютеница само с филийка хляб ли се съчетава? Peace newsm78

Съчетавай си я както искаш с позволените във въглехидратния ден храни. Може и с макарони, спагети, торта, шоколад...

# 26
Май прегреших с шепа печени фъстъци в плодов ден ама Embarassed Ще си нося последствията

# 27
Май прегреших с шепа печени фъстъци в плодов ден ама Embarassed Ще си нося последствията

Не е май, ами баш.  Mr. Green

# 28
ПляСССССС   bouquet

# 29
Ееее не, няма шанс да ви изчета - направо сте пУбеснели Laughing

Аз още 7 дни на хапчета и след това ще врътна заплануваните 2 четворки.
Иначе през деня хапвам само плодове, а вечер нещо по-стабилно и засега задържам положението само на грозните +2 кг., дето без бой явно няма да се предадат.
Ай банда, зарязвам ви - отивам да зяпам торти, че свеки има рожден ден скоро и искам да и направя една Heart Eyes

Хубав петък 13-ти Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт