90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
хаиде и аз при
 слабеещите днес успях  мина 1 ден утре пак дано има успех Grinning Grinning Grinning Grinning

# 736
Rolling Eyes бих искала да попитам за 8ми път какво е това където го пиете с лимон и билки защо се пие и как препрочетох мхого назад но не успях да го намеря

ще го сподели ли някой
Не си чела достатъчно назад Wink Laughing
Това е отвара от лимони и лайка. Пие се уж за топене на мазнини,ама май нямало ефект.Доколкото споделиха момичетата,които го пробваха.  bouquet
П.С. Чак пък за осми път newsm78.Пита само веднъж в и все ми се струва че ти отговориха.   

Whistling
благодаря за отговора

# 737
  • Sofia
arnavonit, благодаря за линка. Страшно интересно.  Hug Аз съм лекар и макар, че не съм диетолог от 15 год чета и се занимавам с диетология. По моя преценка младежът е страшно информиран и съм готова до голяма степен да се съглася с нещата, които каза.  Peace

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 22:27 от savina_33

# 738
# 739
дали във въглехидратния ден може да се яде домашна бисквитена торта

# 740
  • София
Зависи как е приготвена.  Peace Като разгледах вчера книгата, абсолютно е изключено млякото в този ден. Значи ако в тортата ти няма мляко е режимна и може парче за вечеря.  Peace

# 741
здравейте мамчета нова са днес ми е 2рия ден стартирам с 75 кг преди да забременея бях 58 моляви дайте  ми съвет дали с 90 дневната диета може да комбинирам и някакви хапчета за отслабване четох много за лида.

# 742
Зависи как е приготвена.  Peace Като разгледах вчера книгата, абсолютно е изключено млякото в този ден. Значи ако в тортата ти няма мляко е режимна и може парче за вечеря.  Peace

не мога да схвана,защото ако ядеш друг сладкиш почти всички имат мляко.смисъл те казват всякакви. ама ще се постарая  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт