90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София, "Младост 3"
 Peace
моля само да споделите (за н-ти път предполагам) ако заменя плодов ден с зеленчуков - к'во праим  Mr. Green 1.нищо и половина 2. нищо или 3. може би нещо  Joy
имам гастрит, колит и язва и от плодове (изключая бананите, ягоди, малини и праскови) - всичко др ми пристъргва и ме боли корема
  bouquet мерсаж предварително

# 631
  • София
Peace
моля само да споделите (за н-ти път предполагам) ако заменя плодов ден с зеленчуков - к'во праим  Mr. Green 1.нищо и половина 2. нищо или 3. може би нещо  Joy
имам гастрит, колит и язва и от плодове (изключая бананите, ягоди, малини и праскови) - всичко др ми пристъргва и ме боли корема
  bouquet мерсаж предварително

Закуската задължително трябва да ти е плодове. След това можеш да ядеш зеленчуци.

# 632
  • гр.София
Здравейте и от мен  Hug
днес съм на варива:
з-ябълки
о-белен боб на гъстичко  и зелева салата(тъкмо го хапнах)
в-или пак същото или ориз с мнооого зеленчуци  Laughing
да се похваля, че от понеделник включих и спорт, 30 мин. вело и упражнения за стягане и резултата след вчерашните белтъчини - 0,800гр.  Crazy
Много ми се идва на срещата ама през седмицата не мога, на работа съм до 18.30ч. и в 19.00ч. бързам да взимам малката от детегледачка  Crossing Arms
Скрит текст:
Нана специално с теб искам да се запозная и благодаря, че ме насочи към Жекова!Всичко беше както си го описала Wink

# 633
  • Пловдив
Той гастритът ти, ако е обострен, и от зеленчуците ще те боли, защото трябва да са сурови.

# 634
Можеш да хрупаш зеленчуци колкото ти душа иска. аз лично обичам да ги ям само овкусени на салати, така че си рупам бананаи, портокали и ананаси.
Искам да похваля ананасът ако съм пропуснала - въпреки, че е скъпо удоволствие си заслужава. Като метла е за червата и винаги като го ям свалям повече. Вероятно от дебелото черво  Grinning
Даже последният плодов си направих плодова салата от ананас по консерва ( който не е много режимен, на опаковката пишеше, че съдържа захар) и портокали. Викам си - минус няма да има, но поне ще помогне с 00. Пак свалих -1 кг. Но не го препоръчвам много-много. Моят организъм е свикнал да приема повече солено, люто, кисело и горчиво. Шоколад я види, я не веднъж месечно, кексове, баклави и т.н. не ям почти никога и като види захар полудява от радост  Grinning
И сега от сладкото отслабвам  Laughing

# 635
Плодовете и зеленчуците в плодов не е задължително да са сурови. Гастритите и язвите реагират по-добре на варени и печени.  Peace

# 636
...
звездичка , ами на мен ми действа. Не мога да гарантирам, че при теб ще подейства, но не пречи да опиташ. Цял уикенд обаче е твърде много да си ядеш каквото искаш. Ставаше дума за едно ядене, най-много един ден (т.е. две хранения), като пак закусваш само плодове и ядеш закуска, обед и вечеря. Не става дума цял ден да тъпчеш по всяко време. Просто на обеда или вечерята (или и на двете) не спазваш режима, а ядеш каквото си искаш. Но не повече от 1 ден.

Абсолютно. Не мисля цял уикенд да  плюскам кат невидяла. Неделята ям, понеделник лунувам и си продължавам с белтъчния. Flutter

АИЯ, какво се дразниш не разбирам. Не мислиш ли, че на човек спазвал 652335478 дена също му се прегрешава, да не мислиш, че му действаш стимулиращо? Shocked
Подобно на пържените филии преди няколко страници ooooh!

bodilchence, за да не са безвкусни сложи малко зехтин, вътре чубричка, чесънче( аз на прах), черен пипер, червен дори...

Вечер вместо сладко -ям филийка с многооо лютеница, че е домашна, ама е с мед. Crazy

# 637
  • София, "Младост 3"
 Hug

# 638
Искам да се похваля днес ми е 2ри ден от диетата и сам -1.5кг.ИЗУМЕНА СЪМ

днес    З:кафе и банан
           О:боб в гарне с един сухар
            В:боб но без сухара

нормално и е в за един ден свалч толкова?

и друго да споделя след като се нахраня ми става тежкко на стомаха всеедно сам изляла огромно количество а всъщност съм хапнала една нормална порция

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!! Hug

# 639
Ох, аз се наобядвах. И да препоръчам с две ръце и два крака пак рецепта на Баба ви, за въглехидратен.

Гъбена каша на Нана

В тенджерка слагаш олио или маргарин и 5-6 лъжици брашно
Бъркаш докато брашното порозовее
Преди това си нарязала и сварила гъбите в отделен съд и си ги охладила
Като порозовее брашното с черпак започваш да наливаш от водата с гъбите при баршното, като бъркаш постоянно, за да не станат бучки
Прибавяш всичките гъби и бъркаш, докато се сгъсти
След това слагаш чубрица и сол и си готова

Стана ужасно вкусна, толкова си пълних лъжицата, че ми течеше каша от устата.  Joy

Мисля, че Нана трябва да издаде 90 дневен рецептурник.  Twisted Evil

# 640
  • Sofia
Който го боли стомах от суровите плодове още една идейка за плодовия - ошав. Без захар обаче.
Ох и аз днес плодов, маймунясах вече от тия банани. Ама много са ми гадни тия цитруси, голяма кислоч.  Sick И ябълки не обичам...  Rolling Eyes
dani_bn1000, нормално е в началото. Режимът действа доста диуретично в началото и се изхвърля задържана вода. А за тежкото не знам защо така ти действа...  newsm78 На мен пък това най ми харесва в тази диета, че колкото и да изям не ми става тежко като не смесвам храните. Веднъж само в белтъчния смесих яйца и сирене и бях като бременна хлебарка после, хем не ядох много.

# 641
  • софия
ей и аз съм тук  chef

# 642
  • София

Мисля, че Нана трябва да издаде 90 дневен рецептурник.  Twisted Evil
[/color]

Скрит текст:
Е кога, ма? Нали ще ме гориш в понеделник? Mr. Green

# 643
Искам да се похваля днес ми е 2ри ден от диетата и сам -1.5кг.ИЗУМЕНА СЪМ

днес    З:кафе и банан
           О:боб в гарне с един сухар
            В:боб но без сухара

нормално и е в за един ден свалч толкова?

и друго да споделя след като се нахраня ми става тежкко на стомаха всеедно сам изляла огромно количество а всъщност съм хапнала една нормална порция

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!! Hug

Дани, при мен е същата работа. За първите 4 дни свалих 4 кила, а почнах от 63, които за моите 1.67м не са кой знае колко. Прочистваш се, явно, обаче, ефектът за психиката ти е страхотен!
А чувството на тежест и при мен го има, не знам защо се получава, другите момичета не го изпитват, но пък си отслабвам, предполагам, че по-нататък ще се оправи това. Даже и в плодов ден след 2 ябълки за обяд се чувствам все едно съм погълнала цяло прасенце  newsm78

vanessa80 Може ли малко инфо за тоя хром. Като цяло намалява апетита или потиска този за сладко конкретно? Аз здравословни проблеми *чука на дърво* уж нямам, та ми е интересно как действа. Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 13:28 от blackeye

# 644
  • Sofia
Хромът подтиска избирателно само апетита за сладко. На мен лично не ми действа изобщо.  Mr. Green Явно любовта ми към сладкото е вечна, "докато смъртта ни раздели".  Joy Ако обаче имате диабет или нарушен глюкозен толеранс не пийте хром без да се посъветвате с ендокринолог преди това! А в естествен вид се съдържа най-много в бирената мая, царевица, ябълки, домати, картофи и цвекло.

Общи условия

Активация на акаунт