90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Дайте някакви идеи за рецепти за въглехидратния ден.
На мен ВХ ми е най-труден откъм измисляне и разнообразие. Макарони или спагети с гъби и доматен сос, филии с лютеница, постна пица със зеленчуци, постна лазаня, постно зеле с хляб, гъбена каша (без мляко), баница с праз или тиква или ябълки, соленки, постни сладкиши... друго не се сещам.  newsm78

# 676
ох и аз съм една червена шапчица...хем пиша втори, хем въглехидратен:) естествено, че съм на втори варива:) утре ще мисля въглехидратния:)

мерси за поправката Румяна:)

# 677
във въглехидратен ден може ли толумбички или баклава  Thinking

# 678
  • Пловдив

може, ама с мярка.

# 679
  • София
Дайте някакви идеи за рецепти за въглехидратния ден.
На мен ВХ ми е най-труден откъм измисляне и разнообразие. Макарони или спагети с гъби и доматен сос, филии с лютеница, постна пица със зеленчуци, постна лазаня, постно зеле с хляб, гъбена каша (без мляко), баница с праз или тиква или ябълки, соленки, постни сладкиши... друго не се сещам.  newsm78

Патладжан с доматен сос
Чушки с доматен сос
Спанак на супа или яхния
Лучена яхния
Праз с гъби и домати

Всичко това с хляб, разбира се.

# 680

може, ама с мярка.

bouquet  Hug благодаря

# 681
А днес какъв глад ме гонии... И то на ВХ ден! От това по-зле няма. Хапнах режимно, но обилно на обяд: остатъка от пастата ми с доматен сос и гъби (1 чиния), филия с лютеница, че и парченце тиквеник. Е, сега ми е тежко, та свят ми се вие, ама не знам какво ми стана. Въпреки че ще се пръсна, пак имам чувството, че съм гладна  Thinking
Дано до довечера да се е нормализирало това чувство, че няма да му угаждам на мозъка ми! Да ме тормози колкото си иска! Ще вечерям солети и туйто!

# 682
Jasmine може ли да споделиш как правиш този чипс?  newsm51
Дам, с удоволствие
Взимам си толкова картофи, колкото мисля че ще са за мен плюс още 5-6 за другите, които са казали, че няма да ядат и изяждат моите  Mr. Green, обелвам ги и ги нарязвам със картофобелачката на много тънки кръгчета. В тава (ако се правят във фурна) или в чинията на микровълновата слагам хартия за печене и подреждам колелцата, така че да не се допират, и ги слагам на най силната температура без значение дали микровълнова или обикновена фурна. За време не мога да кажа точно, но ги следя, когато покафенеят ги вадя. Според мен стават и за режима ако са без сол Rolling Eyes  за извън режимен ден може да се подправят, кой с каквото иска, сол, червен пипер и т.н. преди да се сложат да се пекат.
Чипса става като този от едно време във малките прозрачни опаковки, само дето изобщо не е мазен   bouquet 

# 683
Диване, и аз ще дойда на кладата  Peace
Jasmine, то и аз се сетих, че има един, който се продава и е печен. Забравих марката, но се продава в картонени цилиндри. Иначе схвана метафората  Mr. Green В този ред на мисли се сетих за един фритюрник, дето рекламираха, че пържи картофите с капка мазнина  newsm78

# 684
Савина
Скрит текст:
може ли да помоля за рецептата за подходяща лазания за въглехидратен ? Ако искаш може и на лични

Jasmine_
благодаря и аз мисля да ги пробвам Simple Smile Но може със сол и червен пипер Simple Smile Има и една кафява сол, аз нея ползвам от няколко месеца много съм доволна на вкус е същата, но много по-полезна

З - един банан, кафе и зелен чай
О - 2 сърми зелеви, 2 чушки постни с ориз. Филийка хляб "тонус" без брашно (само ръж и пшеница)
В - същото, без хляба

# 685
Диване, и аз ще дойда на кладата  Peace
Jasmine, то и аз се сетих, че има един, който се продава и е печен. Забравих марката, но се продава в картонени цилиндри. Иначе схвана метафората  Mr. Green В този ред на мисли се сетих за един фритюрник, дето рекламираха, че пържи картофите с капка мазнина  newsm78

Този го знам, ама изобщо не мисля че е печен... Пък и калорийте не са му малко newsm78

Диване  - ако съм в София брой и мен Wink

ей това някой ако го е виждал по магазините да ми свирне - мерак ми е да го пробвам

http://www.-spam112-/portal/statii/organichen-chips-organique-301.html

# 686
здравейте и от мен. Днес ми е протеинов ден и съм на З; 1 кафе с един пороткал, О: зеле с пиле; В: печени пилешки бутчета със салата. Аз да си призная понеже ми е втори път да съм на тази диета и понеже имам само 5-6 кг за сваляне съм малко несериозна от време на време прегрешавам и пак въпреки всичко свалям по малко. Да ви кажа незнам защо но втория път ми е доста по трудно в началото отколкото първия път където имах доста за сваляне. Сега ме натиска зверски глад незнам защо е така...

Лек и минусов ден на всички

# 687
Момичета, аз съм тотално отчаяна и не виждам как ще сваля поне още два три кг до края, след като другата седмица ми е трети воден, а аз не съм мърдала от втория воден  #Cussing out Карам си по план, но желанието ми тотално се изпари и не се чувствам добре психически ХИЧ Cry
Направих и сока с лимони. Мисля че blackeye, беше питала за ефекта  newsm78. Ами предвид горе написаното,о тговорът е ясен! Изпих го за една седмица, но на обиколки не съм мръднала, поне не нещо което да се отбележи Crossing Arms
Ами така, сори за песимизма, който внесох, но няма и на какво да се зарадвам (по въпроса с диетуването). Хайде по-добри резултати на всички и по-спокойно с мненията, не е хубаво така с този тон, че то направо едва изчетох последните страници  Naughty

Хубава вечер  Hug

# 688
Санитка, линкът не ми се отваря, грешка дава.
А на Jasmine чипса ще го опитам тия дни задължително  Wink

Rocky, аз повечето подобни проблеми си ги обяснявам с влиянието на акъла над стомаха. Както днес съм много гладна, а изядох света - просто вероятно ти липсва мотивация, защото сега нямаш толкова за сваляне и го караш през просото. И при мен го има това. Моето желание е да сваля 11 кила още не за да изглеждам добре, ами да съм като от картинка, та може би и заради това съм така. С време и воля ще се оправят нещата, поне аз в това вярвам  Simple Smile

Misstan, стискам палци след водния да ги смъкнеш, май има надежда. Нали водният изхвърля задържаните килца обикновено? Благодаря ви за отговорите за лимоновата гадост - няма да я ползвам и ще си хрупам ябълките!

# 689
Айде спортуващите мацки да споделят кога тренират, преди след хранене и т.н., не ме мъчи толкова глад въпреки че съм през "онези" дни в месеца, но като се кача на велото и еййййййй силици нямам  smile3511 като не съм вечеряла, ако се кача 2 часа след храна (както е редно)  newsm78..... май ще е най-добре

Общи условия

Активация на акаунт