Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 100 916
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Д-р Чалманов и Д-р Ненов - Шейново  Hug

# 61
Момичета, благодаря ви за отзивчивоста, но в Шейново мисля да не ходя.Там ми беше правено лапарото със заплащане от моя страна за екип.

# 62
  • София
Момичета, благодаря ви за отзивчивоста, но в Шейново мисля да не ходя.Там ми беше правено лапарото със заплащане от моя страна за екип.
Не очаквай, че ще намериш някъде, където ще ти направят лапаро без да плащаш за екип и ще останеш доволна...за съжаление е така...

# 63
  • София
Не очаквай, че ще намериш някъде, където ще ти направят лапаро без да плащаш за екип и ще останеш доволна...за съжаление е така...

veseto87,

Аз бях в Шейново при Чалманов ( заплащане той да ми направи лапарото ) и до момента съм доволна от него ( отношение, разбиране, обяснение ).

# 64
Здравейте, аз ссе завърнах от Майчин дом днес.
Но не мога да не попитам Даничка1979 - а защо не отидеш при въпросния, който ти е правил лапарото и да му държиш сметка??? Това е операция, все пак, в която нищо не е свършил.
Иначе аз съм, ок. Всичко мина нормално с две нормални тръби  Grinning и бонус - отстраняване ан миомен възел. Ако някой се интересува за подробности ще пиша, но да не се повтарям засега.
Много голямо впечатление ми направи мизерията в тази болница и всичките тези хлебарки. Дано да не съм пренесла някоя вкъщи Sick Също и не разбрах какво следва сега, Тюфекчиева е толкова заета, че като исках да й задам въпроси какво правим, каза -после ще разговаряме и толкоз...кога ще бъде това после  Tired

# 65
  • София
Здравейте, аз ссе завърнах от Майчин дом днес.
Но не мога да не попитам Даничка1979 - а защо не отидеш при въпросния, който ти е правил лапарото и да му държиш сметка??? Това е операция, все пак, в която нищо не е свършил.
Иначе аз съм, ок. Всичко мина нормално с две нормални тръби  Grinning и бонус - отстраняване ан миомен възел. Ако някой се интересува за подробности ще пиша, но да не се повтарям засега.
Много голямо впечатление ми направи мизерията в тази болница и всичките тези хлебарки. Дано да не съм пренесла някоя вкъщи Sick Също и не разбрах какво следва сега, Тюфекчиева е толкова заета, че като исках да й задам въпроси какво правим, каза -после ще разговаряме и толкоз...кога ще бъде това после  Tired

Бубу,
Радвам се че всичко е минало Ок при теб Simple Smile Ами според мен ти я търси за да знаеш какво да правиш от тук насетне. И на мен ми предлагаха в Майчин дом, но категорично отказах - просто на самия преглед в кабинета като видях за какво става дума ииии свят ми се изви и затова реших в Шейново Simple Smile

# 66
Е то аз ще я потърся така или иначе-бебето още го няма  Simple Smile, ама за този избор на екип можех да получа отговор на 2-3 въпроса намясто, още повече, че миомата не е шега работа, остави и другото...

# 67
  • София
Е то аз ще я потърся така или иначе-бебето още го няма  Simple Smile, ама за този избор на екип можех да получа отговор на 2-3 въпроса намясто, още повече, че миомата не е шега работа, остави и другото...

Е това е меко казано УЖАСНО! То и при една друга мацка от форума така беше станало - платила си е и никой не и е обърнал внимание ( Ненов - Шейново )

# 68
  • София

Е това е меко казано УЖАСНО! То и при една друга мацка от форума така беше станало - платила си е и никой не и е обърнал внимание ( Ненов - Шейново )
Аз пък от Ненов съм страшно доволна. Не знам от какво зависи...

veseto87,

Аз бях в Шейново при Чалманов ( заплащане той да ми направи лапарото ) и до момента съм доволна от него ( отношение, разбиране, обяснение ).
Точно това казвам - не че е сигурно, но като плати има по-голяма вероятност да ти свършат работа!

# 69
Честно да ви кажа, писна ми тези доктори да те гледат само в джоба.
Нямам нищо против да си заплатя, но поне да си вършат качествено работата, или поне да ти обърнат внимание.Все пак учтивото отношение на лекаря ти помага да се възстановиш до някакъв процент.
И най-лошото в моя случай е, че ме приемат с болки и си ме изписват с такива.

# 70
Ох, на мен направо не ми се захваща тази тема, защото има много отрицателна енергия в нея. Аз в болницата, в деня преди операцията ми течеше някаква кръв и видях докторката в манипулационната и се затичах да й кажа и сестрите ми затвориха вратата под носа да не я безпокоя. Може да е със златни ръце доцентката и много други специалисти, при които съм ходила, т.нар. светила, обаче всички гледат на тебе като на касичка Sick

# 71
Момичета, при мен всичко мина прекрасно! Бях в Доверие, много добри условия, отношение, внимание и лекарите са прекрасни специалисти. Препоръчвам!:)

# 72
  • Банкя
Ами и лекарите са българи и са учтиви колкото другите българи.
Важно е кой ти прави операцията та дори и после да не ти говори много много.Да си свърши добре работата .Това е като всички умения -не всеки може да точи баница...
Прекалено учтивите понякога прикриват други недостатъци.

# 73
  • София
Хубаво е и като си свърши добре работата и ти да разбереш че я е свършил все пак  Rolling Eyes
3 изречения не изискват много големи усилия, няма дори нужда да са прекалено любезни.

# 74
  • Другата България
Привет на всички  Hug мисля че и на мен ще ми се наложи лапароскопия на киста, затова искам да питам всички, които са минали по този път-защо говорите за заплащане, като цената уж се поема от здравната каса? newsm78 И къде в София е възможно най-добрата комбинация качество/цена Embarassed Embarassed Laughing Laughing четох за Попов в Шейново, някой отзиви да има? И последен въпрос Embarassed Embarassed редът за преглед същият ли е като за други прегледи-вземаш направление от личния, после при гинеколога и ако прецени вече той ти казва какво още е нужно? За Шейново май е 24 кабинет...... newsm78 Предварително благодаря на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт