Отговори
# 630
  • София
Маймунски, Славейкови поляни ми е близо, но Веселушка ми е доста далече. А какво са ти казали за нея?
Принципно Лозичка е страхотна детска градина с огромен двор, басейн и нови сгради, обаче там си е направоооо  Shocked Голяма част от децата с по 9,1 точки няма да влезнат  ooooh! Аз съм я писала на 2 или 3 място, ама шанс няма на 200%. Залагам на тази, която ми е на първо място, но дано не се размърдат много кандидатурите, че тогава ще трябва да търсим друг вариант  Confused

# 631
за славейкови поляни знам само хубави неща, също и за света софия(от там с бусче ги водят на плуване в лозичка), а ни е нали сме в яслата на свети наум и много си ме кефи двора на славейкови поляни ама да видим........
А аз нещо неразбирам, питах в страстите ама те са много сопнати, а ааз немога да разбера това дето е написано  Laughing Та на първо класиране се класират всички от общата опашка а децата по социални по първо желание са 5 напримерно и остават още 5 места незаети от социалните, тези 5 места ще се заемат от чакащите в опашката ясно, ама кога можеш пак да разместваш кандидатури, тоест питам дали могат да се намесят от другите опашки деца или който квото местил , местил  newsm78

# 632
  • София
Хахха, точно затова четях и аз досега. Някъв бесен спор е избухнал  Laughing Значи ако приемат 10 деца по социални, а кандидатите са 5, останалите 5 незаети места се запълват с деца от общите критерии. Това става по време на 1 класиране, а след това тъмна Индия  Sunglasses
Света София е мойта детска градина  Heart Eyes, на един метър ми е, повечето от лелките са от моето време /това не говори особено добре  Laughing/, обаче шанса там ни е нулев също. А и малко я развалиха - почти няма двор например, взеха и част от сградата....но като цяло там исках да ми е първо желание, но също са махнали и критерия за местожителство в района, което съвсем ни намалява шансовете.

# 633
  • Варна
Маймунски, поздравления за отбиването. По страхотен начин е станало. Браво на вас. За Ева си мисля, че още й е много далече. Говоря й, че само бебетата ядат мляко, а тя ми вика "бебетата и Ева". Сучем сутрин, вечер, посред нощите, а като е в къщи с мен и за заспиване следобяд. Много често е още, а искам сама да се откаже. Явно трябва да съм по-настоятелна.
Градините - днес подготвих и аз всички документи и утре ще ги подавам  Mr. Green
Посмях се от сърце на маймунджълъците на Евичка на Марго и Калата на Маймунски  Mr. Green
Сандански - споделяла съм многократно, че сестра ми е с тежка форма на астма. Като дете беше някакъв кошмар. Почти всеки месец бяха в болницата с майка ми. Имаме близки роднини в Сандански и баба ми стоеше по цяло лято там с нея. Докато бяха там беше много добре, но като се прибираха с влака /Сандански-София-Варна/ още на гарата в София започваше да подсмърча и на гарата във Варна майка ми като ги посрещаше направо отиваха в болницата. Докато не отидоха едно лято в Трявна. Чувстваше се супер там и няколко месеца след това във Варна. Затова сега твърдо сме решили да водим Ева в Трявна и вече запазихме за края на юни една седмица там. Всяко дете е различно, но имайте предвид, че и Трявна е добър вариант.
Норче, честита ви годишнина. И на 21ви април  Mr. Green Явор, мъжа ми, имаше рожден ден тогава, близнаците на вуйчо ми /мои първи братовчеди/ правиха и те 1 година и беше едно безкрайно празнуване на 21 април  Mr. Green Направих 3 торти, направо си беше малка сладкарница в къщи  Mr. Green

# 634
Елсънче за през седмицата имам предвид по принцип,ама може и съботно-неделни срещи,не отказвам. Laughing

А за детските градини...хъъм хич не ми се говори,нЕмаме шанс май до първи клас. Crazy

# 635
  • София
добро утро  Wink

това вече май е поствано, ама ми се връзва на настроението

Люска, как сте? влизате ли в ритъм?  Hug

# 636
Ха добро утро и от мен Grinning

Васи-спирам кърмата заради астмата.Ежедневно съм на лекарства...кортикостероидни при това и така...
Норче-гуд сме бе!Нема драми освен с диването, което в момента е по-трудно и от бебето, честно!!!!Реве повече от него!Аз си мисля, че това е заради това че баща и си е в къщи-нали трябва непрекъснато да се върти около нейната ос! Mr. Green Ама той е отпуска 2 седмици-после ще я уредя аз...
Маймуне-Фют е добра съм чувала, горе на Вапцаров, ама то са с това метро незнам дали ти е удобна.На мен офиса ми е в района и колегите казаха, че и там се подготвят да копаят вече...

Норче, Елсън-как сте вие?! Grinning

# 637
 ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ МАЙКИТЕ ЧИИТО ДЕЦА СА С АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ- ГЛЕДАЙТЕ ДНЕШНОТО ПРЕДАВАНЕ " НА КАФЕ" , КАЗАХА ИНТЕРЕСНИ НЕЩА. МОЖЕ ДА СА ВИ ОТ ПОЛЗА.

# 638
  • София
ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ МАЙКИТЕ ЧИИТО ДЕЦА СА С АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ- ГЛЕДАЙТЕ ДНЕШНОТО ПРЕДАВАНЕ " НА КАФЕ" , КАЗАХА ИНТЕРЕСНИ НЕЩА. МОЖЕ ДА СА ВИ ОТ ПОЛЗА.

Д-р Радо Тошков ли говори за АД, че го видях да се мота там?...Ако е той, мога да ви преразкажа нещата от първа ръка  Simple Smile

Люска -  Mr. Green Laughing разби ме "да се върти около нейната ос", все едно за Ина пишеш.

Нещо не съм на кеф - разменихме си шапките с Борислав и съм бЕсна.

Хайде чао, отивам към Борисовата!

# 639
Добро утро Hug

Веси съжалявам за случилото се,толкова ли сериозно е? Hug Надявам се всичко да се нареди по най-правилния начин.  Hug

Норче
как е пупата? Hug До кога ще работиш,хайде излизай да се наслаждаващ на бременеенето,Плами и хубавото време. Hug

Елсънче твоята пупа как е? Бати ходи на градина,а ти почиваш ли си качествено. Hug

Синаповка ти как си? Иве ти и тайфата как сте?

Кло
къде се загуби? newsm78

Мишко настина с това шантаво време,ту е топло ,ту задуха кофти вятър.Съблека го облека го..висна сопола.Ама дано отмине по-бързо,да не засегне и гърлото.Уж се учим да издухва нослето,къде почти успешно,къде не.
Хайде хубав ден. Hug

# 640
О Мийка добре съм. Дебелея и мързелувам. Мъжете ги няма през деня в къщи и рахат майка Simple Smile Ако тези дни почивните организирате Софийска среща на разположение съм Simple Smile

# 641
  • София
Ехоу  Grinning,

и аз да кажа че Лозичка е най-най в Лозенец, ама и шанса да се натресеш там е минимален. На мен фаворит ми беше Славейкови поляни, нооо нямаме шанс за там (100% де, има някакъв но не искам да разчитам на вероятности Simple Smile ).

Маймунски ние сме били в една ясла бре  Grinning, Ева е 4-та група...

Шантаво е времето Мия, аз Ева все още я навличам, но вечер я взимаме от двора на яслата тичаща и скачаща на слънце и май й е топло вече ама с тия сополи не смея да е съблека  newsm78

# 642
  • София

Хаххаха еее направо ме убихте. Те децата може би са в една група вие да не сте се засичали  Laughing

# 643
  • София

Хаххаха еее направо ме убихте. Те децата може би са в една група вие да не сте се засичали  Laughing

Абсолютно  Grinning! Маймуне да не е Калата онзи дето на Ева цитирам "Пипа ми косата! На Ева косата пипа! (тук вече много възмутено)"  Laughing

# 644

Привет на всички минавам да почерпя за рожден ден да ви е сладко. Дано има повече слънце та и повече сладоледче да си хапваме Simple Smile От дни не съм сядала на компютъра, имах едно изпитче та не ми остава нито време нито желание в последно време. Рожденните дни и моя и на мъжлето си ги изкарахме вкъщи с Жорето, настинал е, сополи малко кашля, температура, докито каза че е настинка изписа сиропче, пием чайчета и хомеопатични.

Гледам че сте на вълна градини и ние хвърляме боб какво ще става, не знам дали се притеснявам повече дали ще ни приемат или в коя градина ще ни приемат.

Люсииии Честитооо http://t3.pozdravi.net/data/thumbnails/21/momi4e1.jpg с всички най-хубави пожелания от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт