Отговори
# 645
Аааааааа моля, моля моят е джентълмен и носи за всеки рожден ден на дамите цветенце  Laughing Майтап, в 2-ра група сме  Laughing Ама аз незнаех че сте от Лозенец. Има голям шанс във Фют даже и тези без точка от яслата. Аз вчера бях във Веселушка, директорката е много готина, малко е дворчето но спретнато, каза ми че групата от септември ще е при учителки които организирали често забави за малките, имат и плуване и футбол което мен ме интересуваше, а на излизане се засякох с учителката по английски-наш набор, но групите са по 30 деца, което си е много. В логопедичната са по-малки групите, а на Славейче пък е голям двора и също ми е близо, в Корабче също има голям шанс, абе незнам, Веселушка ми е на 50м от нас все пак  newsm78

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 16:55 от maymunski

# 646
Маймунски щом във Фют имаш реални шансове слагай го на първо място и не го мисли.

# 647
Мия мерси, че питаш  Hug
Аз вече не издържам с тази бременност. Цялото тяло ме сърби нечовешки ужасно по цели нощи. От хормоните е, ще ми мине след раждането. Поне предните две бременности бях така  Tired

За градината съм просто отчаяна! Термина ми е 25.05, а дата за класирането от септември-05.05.
С две думи като стана многодетна майка ж и здраве няма да бъда с никакви привилегии, защото изпускам срока  Crossing Arms А за породени деца отново нямам допълнителна точка, защото градината не го е приела като плюс за критерий.
Ще се гледаме и тази година в нас .. Така до първи клас  Crossing Arms

# 648
  • София
Хелоу и от мен.

Маймунски
- то като са по-малки групите, обикновено и по-малко деца приемат  Laughing Аз на първо място съм писала бившата логопедична, там шанса е реален, защото хората още не ся а научили, че е ЦДГ - ходих, спретнато е , четох и хубави отзиви, млад и приветлив персонал имало, което си е плюс! Двора им е доста приличен, директорката мила, ново обзавеждане....абе в общи линии кандидатствам там където шанса е най-голям, поради липса на прословутата точка от ясла.

Иначе най-удобно щеше да ми е тука 19-та, ама шанса е 1:30  Simple Smile

# 649
Весе на мен сега колебанието ми е Веселушка на 50м от нас и логопедичната, заради директорката която ми е близка и знам че е страхотен човек и че си подбира персонала, ама ще помисля още една седмица  Hug
Приятни разходки на неработещите  Hug

# 650
  • София
 Heart Eyes Ехей, Лулу, честита рожбичка! Много щастие желая на цялото ти семейство  Hug
Ние снощи се прибрахме от Сандански. Ако има среща в парка, ще дойдем и ние. Мернах за такава, но после ще дочета, че сега с пералнята ще сме много заети  ooooh!

# 651
  • София
Добро утро, дами!

Днес последен зор и от утре почивка  newsm44

Да се похваля и оттук - вчера най-неочаквано ми предложиха още една работа - на хонорар. Много яко! И то във много арт-фирма  Crazy Та тека...

Хайде хубав ден!   bouquet

# 652
Е Весе честито   bouquet

# 653
Ехоооо,
Направо се размазах от разходка днес . След малко слагам баткото да спи и залягам на дивана да зяпам нещо.
Кики: Търсех ти рецептата за милинките и нещо не я намирам , а утре съм въглехидратен ден се бях наточила за твоите милинки. Плийссс , ако имаш време ми драсни рецептата .

Пуснах ти и във фейса , където видиш Simple Smile

# 654
  • София
лилка: Сега видях. Точно Милинки "Дора" са моите! Дано ти се получат и после да споделиш!

# 655
  • София
ехех и аз да драсна два реда Laughing

днес си направихме интересна разходка с Плами. Качихме я на влак до Перник и обратно. Там се разходихме малко. Плами е много впечатлена от влакчето, но то беше от тези Сименс, по-модерните  Mr. Green Може би друг път трябва да я качим и на тези по-старите където ритмично издават познатите ни звуци.

Весс, кво направи бе жена? много работа много нещо  Laughing, ако после ти е трудно да похарчиш парите, свиркай, приятел в нужда се познава  Laughing Mr. Green

Лили, ти на 90 дневната ли си?

# 656
  • Сливен
И аз я пробвах 90дневната , но след първите 5 кг така и не мръдна кантара, а всички познати бяха много доволни newsm78.
Само се отбивам да кажа "Добър вечер" Laughing.
От толкова почивни дни не ми остана въобще време за почивка.
Вес, честито! Как намираш време за всички ангажименти - страшно ти се радвам Hug!

# 657
Добро утрооооо Hug

Личи си че са били почивни дни. Grinning Хайде сега да споделите къде триехте подметките. Laughing Ние си бяхме тук,но пък не можем да се оплачем..добре минаха дните.Ехей направо лято си дойде,с което се оказа че Мишко спешно се нуждае от покупка на летнен гардероб.Добре че от миналото лято му стават някои неща. ooooh! Иначе остригахме пак къдричките,и сякаш детето порасна с цяла педя. Crazy Ех кога бяха малки вързопчета ей. Heart Eyes

Аз успях да се пиша работна и сега остава да приемат малчо е някоя градина. Praynig.

Хайде хубав ден. Hug

# 658
  • София
Привет мами!!!

Направо рекорд по неписане в темата  Crazy

Почивните дни изкарахме повече от прекрасно - тук бяхме, но обикаляхме по вили - и на нашата и на Боби. Подразбира се, че си оправихме отношенията - постара се човека и ми мина  Crazy т.е. изкарахме си едни любоФни празници  Heart Eyes
Иначе времето е страхотно, дори на прага да стане прекалено топло  Simple Smile наслаждавахме се на природата, въздух - ех, голям кеф!

Мия - радвам се, че си успяла да се пишеш работна - ще стискам палци да влезне Мишко в детска. Хайде да идва 5 май, че и на мен ми писна вече да чакам...А и последните 2-3 дена има някви размествания, та незнам вече  Confused

Хайде хубав ден и чао засега!

# 659
  • София
Привет!

Мия браво за работата, дано имате късмет с детската  Simple Smile.

Вес супер  newsm10, радвам се че така ти спори и в работата!

Ние бяхме на Трявна тия празници и изкарахме страхотно. Обиколихме една камара места в района, времето беше перфектно, компания имаше и за стари и за млади, с една дума супер Simple Smile. Ева пак не се спря 4 дена, то тичане, въргаляне, хилеж Simple Smile. Кашлицата не успяхме да я оставим там, но здраве да е. Препоръчвам района - има какво да се види и въздуха е чудесен.

Лека и успешна седмица и от мен   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт