Отговори
# 660
Лелееееее ама то вярно никой нее писал Simple Smile Голями скитни сме  Laughing
Ние си бяхме у наше село, карахме колела по балкана, малкия се гони с едни козички та такива работи Simple Smile
Мия  Hug

# 661
  • Варна
Ех страхотно време, чудна почивка се получи  Mr. Green
Вес, радвам се за развитието на нещата  Hug
Ние ходихме първите 2 дни в един комплекс на 70км от Варна с голяма гора за двор, 3 мами с 3 ноемврийчета, без татковците. Супер си изкарахме, децата се налудуваха на воля  Mr. Green следващите дни пък направихме сефтето на плажа, топнахме си крачетата в морето. Ева много й хареса да ходи боса навън, днес сутринта едвам й обух чорапите за яслата  Mr. Green

# 662
  • София
добро утро и от нас....

ние първия ден си бяхме в София, чудно, няма коли, задръствания.....
а после отскочихме на гости на наште, на 20 км, от София и там също беше чудно. Времето си беше доста лятно и съответно по цял ден навън, така че вече си имаме и първи тен  Laughing

Днес след дългата почивка, се бях засилила да ходя на работа но Плами сутринта беше с 38.2  #Crazy, без никакви други оплаквания та сега се стягам да ходим на лекар  Confused Имам някакво подозрение че може да е кътник, ама си е задължително и доктор да я види. Още повече че преди 2 дни пак така имаше инцидентно Т newsm78

ехеее това не съм го публикувала...

иначе диагнозата ни е гнойна ангина. пфууу, пак няма да се размине антибиотика

Весс, много се радвам  Hug
Марго, Априлци не са ли точно в района на Трявна?

Нели, аз снимки видях във фейса. Само третото ноемврийче и мамата му не познах  newsm78

# 663
  • Варна
Нели, аз снимки видях във фейса. Само третото ноемврийче и мамата му не познах  newsm78

Норче, третата мама не пише във форума. Сузана се запозна с нея на едната лекция за бременни, още преди раждането и момичето стана част от ноемврийската група  Simple Smile
Бързо да се оправя Пламито.
И аз гледах снимки във Фейсбук. Много яки с тея чадърчета Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 16:32 от Neya

# 664
  • София
Добро утрооо!!!

Ей там искам да съм!

# 665
Добро утро и от нас!
  Най после да намеря и аз време за форума  Rolling Eyes Embarassed

От в4ера най после принцесите спят в градината,та имам време д. 14.30 То си е супер много.... И най важното ги вземам наспани,а  не да се приспиваме цял следобед и накрая не можем да отидем никъде.
 И ний искарахме добре по4ивните дни. Ходихме на зоопарк и в гората на разходки.

Една слу4ка ми се слу4и.София толкова бързо кара ве4е колелото без педали,4е направо имам 4увството,4е лети. Не може6 да и види6 краката как стъпват  ooooh! Иско4и пред една кола и направо не знам как не полу4их удар.... После си поревах... Май колелата сте си стоят в мазата,въпреки цялото ми желание да карат.Сама не мога да гоня две летясти деца....

Мия радвам се,4е си оправила документите. Браво! Аз съм на мнение ,4е вси4ки деца трябва да ходят на градина.Много добре им се отразява и се у4ат да обстуват.

ВЕС браво за новат работа. Така се прави кариера! И на мен ве4е ми се поработва,ама наесен,4е смятаме пак едно лято в БГ да си прекараме с децата.

# 666
Привет, момичета!
Да се разпиша и аз набързо, че никакво време нямам напоследък...Сега пък полудявам да търся жилище, за да докажа на мъжа ми, че има и по-хубави места от онова, дето той хареса....
Иначе ние сме добре - днес бях на преглед, момата е сигурна, даже и срамните устнички ми показаха, голям кеф!  Grinning Празниците изкарахме в Еленския балкан - аз за първи път ходя там, и пак ме хвана яд че не дойдохме на Усоето - то много красиво било беее...Ние бяхме със семействата от нашия кооператив (алтернативната ни ясла), 7 семейства с дечурлигите на село - голяма веселба беше.
Весс, браво за работата, и аз много ти се радвам!  Hug Мия, и за теб също! Стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин за теб и Мишко!  Hug Heart Eyes

Хайде като мога пак ще намина, че се стагам за огледи да ходя!  Wink

П.П. Някой ако види някъде череши да свирка, моляяяя.... Mr. Green

# 667
  • Варна
Не че не ми е приятно да пиша тук, но на последък нещо явно не мога да си организирам времето  Sad
Добре сме, уж всичко е наред. Последните 2 седмици е на ясла, което си е направо рекорд. Кашля още някаква отхрачваща кашлица. Предният път се изчисти изцяло за 3 дни като й спрях изцяло млечните продукти /с изключение на кърмата/, май пак ще стигнем до там, колкото и да не й е приятно.
Като я взема от яслата и хайде веднага в Морската или на плажа. Залепила се е за тази тротинетка, постоянно си я кара. Вече си завива без проблем, кара с луда скорост и обикаля хората в парка. Първо си мислих да си взема и на мен една тротинетка, че не мога да я гоня, но сега умувам да се преобличам в офиса и докато тя кара тротинетката, аз да бягам с нея, тъкмо да се постегна малко, че все не остава време за фитнес.
Имаме проблем. Май почва да става голям вече. Бие се. Предното лято още почна, после на есен поспря и около рождения си ден пак почна. Не 100 ами 1000пъти вече съм й обяснявала, че не трябва да прави така, че никой няма да иска да си играе с нея и какво ли още не. Явно няма резултат. Предния месец я ударих даже няколко пъти през ръцете, колкото и да съм против какъвто и да е бой. И това не даде резултат. От вчера почнахме на наказания. Мислих си, че е малка за наказване, но вече незнам какво да правя. Разбрали сме се, че като удари някое дете и се прибираме веднага в къщи. И уж се разбрахме, че няма да бие децата, ами ако нещо не й харесва, ще вика. Та тази вечер викахме в къщи, да покажем как ще викаме и няма да бием. Абе луда работа. Ако някой има други предложения, отворена съм за всичко.
Сега в това време гледаме да сме максимално навън, както всички предполагам. Днес се прибрахме чак в 9:30ч вечерта, горката умираше от глад вече, че последните минути се спасихме с бисквити. Между другото ходихме на Метро и случайно реших да попитам за машини за домашен сладолед. Изкараха едни от под шкафа дето се вика с цена 18лв. Направо уникална цена на фона на тези, които открих в Техномаркет и Технополис - там най-евтината беше 89лв. Ако някой мисли да си взима такава машина, Метро е мястото. Супер съм доволна, утре ще ядем домашен сладолед  Mr. Green
Радвам ви се много на бременностите. Мойте планове за август за бебеправене нещо ми се изплъзват. Болежките на татито почват пак да се обаждат. Ще си пуска сега наново всички изследвания, ще видим ще се прави ли бебе или не  Sad Така ми се пада, като се радвах много, че 1вото дете се получи още от 1вия опит  Sad
За Априлци - имам идеи в събота преди обяд да отидем до музеите в Бели осъм и Орешак, а и до Троянския манастир. А за неделя сутрин - вече се уговорих с една групичка за Видимското пръскало. Ще се радвам да има и други присъединили се Simple Smile

# 668
  • София
Юхуууу сън не ме лови!!!

Приеха ни!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68

# 669
Добро утро Hug

Веси честито  Hug Heart Eyes Много да е леко свикването,с по малко боледувания и много весели игри !!!

И ние сме приети newsm68 newsm44 newsm68..напраооооо не съм спала и аз.Ха дано се радваме за добро,да попаднем на свестна група и свестен прерсонал. Praynig

Хайде чакаме още приети. Hug

# 670
  • София
ехееееееееееееее честито Весс, честито Мия!!!!!!!!!!!! много се радвам за вас!

Нейка, стискам палци на татито ви да се размине!!! и да не променяш плановете за август  Wink

# 671
  • София
 newsm44 newsm44
И ние сме приети.
Много се вълнувам. Сега като ми опря яйцето и си мисля - абе не се ли много малки тия човечета за тая работа. Мамината ми глезанка как ще я кара. Дали и мама няма да ходи с нея на градина, а  newsm78

# 672
  • Сливен
Честито на всички новоприети smile3501 !J.R, и аз като си помисля и ми се свива сърцето, мина един месец от последния антибиотик и пак взех да се замислям дали да не изпращам на градина. Тази седмица беше вкъщи и си беше страхотно, направо не знам как ще я изпратя утре пак на бабин дом Cry.
Нея, дано изследванията да са хубави и притесненията да се окажат напразни Hug, пък бебчето може и само да си направи графика, не се притеснявай за това.
И моите колежки са на тази вълна, шегуваха се че приготвяли специални сокове и храна за половинките и те изпълнявали стриктно всичко горките като опитни мишки Mr. Green.
Свободното време хич го няма - докато се приберем от работа, да хапнем , после уроци и дошло време за лягане. Докато майка беше тук доста от ангажиментите ми бяха отпаднали,  ама сега направо ми се иска денонощието да е поне с още пет часа.
Ей тук се разтрещя и заваля, ще затварям прозорци да не се наводним Crazy.
Приятна почивка от мен!

# 673
Привет най-сетне от София, бяхме малко във Варна, малко в Търново, даже и един плаж направихме!
Честито на всички приети и ние сме в списъка и сега едно ме гложди и мен, дано попаднем на прекрасна група и прекрасни учителки.
Мия къде сте приети, браво че се задейства така бързо?!
Нели ще стискаме палци да стане работата Simple Smile. За бойните умения на Ева не знам какво да ти кажа, щото и Жорето се проявява от скоро, все си мисля че е период и ще отмине и много приказване му е майката макар че понякога не върши работа и малко наказания. Аз пък си чудя какво се прави когато на друго дете родителите го поущряват да се бие. А сега се сетих за една случка, на пързалката гледам Жоро се опитва да се освободи нещо ръката отивам, едно сигурно 7-8 годишно си беше забило ноктите в ръката му и не я пуска неясно защо, е какво правиш ми кажи?!! Аз си взех детето а момичето се опитва да го удари обясних и че е много лошо да прави така особено на по-малки деца от нея.
Елист смаяна съм колко време дават на децата да се адаптират, при нас в БГ повечето искат директно от първия ден всичко и рядко се ходи по половин ден и т.н. А по колко деца са в група при вас? За тичането подире им много трудна работа ooooh!, няма ли някой парк наблизо където можеш да ги пуснеш без притеснения.
Марго и аз съм фен на Трявна но скоро не сме ходили и няма да ме угрее скоро май.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 19:24 от Alissa

# 674
  • София
Привет скъпички.

Минавам за една почерпка, че йея /сестра ми/ има рожден ден  Laughing

Вчера "празнувахме в парка" с няколко майки с приети деца в детски градини и ни свари дъжда, та да не ви обяснявам в какъв вид се прибрахме  Laughing Особено очарователно беше докато тичахме през една полянка - тип блато почти до колене във вода и кал - много приятно, едно мекичко такова  #Crazy
Резултата днес е сополи до брадата, та тека. Имаме си едно момиченце, с което излизаме понякога, което ще е от групата на Ина, та съм спокойна, че няма да е хептен сама.

В тази връзка, Маймунски, къде приеха Калоянчо?

Тези дни съм се отдала на някакви процедурки - лазерна, сега вися тука с боя, тия дни и фризьора трябва да посетя, че съм като излезнала от гората  Crazy

Я сега да питам - чували ли сте за шишета с активен въглен? Трябва да сменям шишето на Ина, защото е авентско и определено вече не й стига водата в него. Вчера засякох една мацка, която ми похвали такова шише - много се впечатлих. Чакам я сега да ми обясни откъде го е взела. Изглежда и много готино - поне 0,5 л, прозрачно, тип спортно, с малинов край...абе много яко. И това, което чета в нета, активния въглен е с доста хубави приложения - и пречиства водата, и премахва излишния хлор...Доста се навивам...
Та затова ви питам, знаете ли нещо по въпроса?

Хайде чао, че ще ми се подпали главата вече!

Общи условия

Активация на акаунт