Голями скитни сме Ние си бяхме у наше село, карахме колела по балкана, малкия се гони с едни козички та такива работи

Мия

, без никакви други оплаквания та сега се стягам да ходим на лекар 

Иско4и пред една кола и направо не знам как не полу4их удар.... После си поревах... Май колелата сте си стоят в мазата,въпреки цялото ми желание да карат.Сама не мога да гоня две летясти деца....
Празниците изкарахме в Еленския балкан - аз за първи път ходя там, и пак ме хвана яд че не дойдохме на Усоето - то много красиво било беее...Ние бяхме със семействата от нашия кооператив (алтернативната ни ясла), 7 семейства с дечурлигите на село - голяма веселба беше.
Мия, и за теб също! Стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин за теб и Мишко!

Така ми се пада, като се радвах много, че 1вото дете се получи още от 1вия опит 
!J.R, и аз като си помисля и ми се свива сърцето, мина един месец от последния антибиотик и пак взех да се замислям дали да не изпращам на градина. Тази седмица беше вкъщи и си беше страхотно, направо не знам как ще я изпратя утре пак на бабин дом
.
, пък бебчето може и само да си направи графика, не се притеснявай за това.
.
. За бойните умения на Ева не знам какво да ти кажа, щото и Жорето се проявява от скоро, все си мисля че е период и ще отмине и много приказване му е майката макар че понякога не върши работа и малко наказания. Аз пък си чудя какво се прави когато на друго дете родителите го поущряват да се бие. А сега се сетих за една случка, на пързалката гледам Жоро се опитва да се освободи нещо ръката отивам, едно сигурно 7-8 годишно си беше забило ноктите в ръката му и не я пуска неясно защо, е какво правиш ми кажи?!! Аз си взех детето а момичето се опитва да го удари обясних и че е много лошо да прави така особено на по-малки деца от нея.
, няма ли някой парк наблизо където можеш да ги пуснеш без притеснения.

Препоръчани теми