)

у нас дори Калоян просто настоява да е център на вниманието ми, докато на заспи, после нищо не ми се пипва 
Влади вижда и не ме закача особено (не ме дразни с глупости), а малкият само ме чака да легна на дивана и да скочи върху мен да си играем
не съм вярвала, че ще му вкарам такъв филм
Сега малката също обожава количките, а любимата й играчка е един гараж за коли с автомивка и писта за вертолет
С кукли все още не си играе, а ако говорят направо пищи ужасена.

)

)
И в интерес на истината именно затова и не ги сменям. Друго е, че този месец реших да сменя Ариела и си купих Первол за бели дрехи и освен той да е предизвикал някаква реакция. Засега изключих от последните пранета Первола и омекотителя и пъпчиците все още седят. Може и Теото да се окаже. Сега е негов ред да сменя. Иначе, всичките и гащи са памучени, и ходи предимно с дънки и клинове. Няма дреха, която да е нова. Но докторката не каза да я мажа с Фенистил крем, например. Не знам дали от само себе си ще се скрият. Ако някой е имал подобен проблем, нека да сподели. Алена, ти нали спомена, че Калоян е имал нещо подобно. Ще се включиш ли? Препоръчани теми