Да са ви живи и здрави

Оттам тръгнаха съмненията ми за хранителна алергия, а бузките са й така от лятото, така че със сигурност не е от студено време. Всъщност точно тогава захранвах с млечни продукти и почнах да давам адапте. Като направи обрива й махнах бананите и млечните и се бяха оправили почти напълно, ама не можах да я опазя по-дълго време, че каквато е лакомия 

Не искам да кажа, че няма некадърни лекари и че не трябва да се образоваме за неща, които засягат нашето здраве, ама да обезсмисляме съществуването на лекарите е малко пресилено 
Бяхме без памперс от лятото ,казваше ми кога ще върши нещо.От 1-2 мес .обаче не иска на гърне
,казва ми но много рядко.И така сега сме в стачка,не го насилвам.Яд ме е че така добре се справяхме ,а сега пак с памперс.Това е за сега от нас.Не мога да повярвам ,че се заигра сам и ме остави 5 мин на спокойствие пред компютъра.Това не се е случвало много отдавна.
Аз съм августовска мама и понякога влизам да "шпионирам" как се развиват с месец по големите деца от моето. Надявам се да не се сърдите 
Не искам да кажа, че няма некадърни лекари и че не трябва да се образоваме за неща, които засягат нашето здраве, ама да обезсмисляме съществуването на лекарите е малко пресилено 
). Препоръчани теми