Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 812
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
chip4e много ти благодаря  Hug

Слагате ли вече въртележка/играчка над кошарата? Вярно ли е, че изкривява ли очите на бебето  Thinking

# 421
marinka , и неговата активна съставка е симетикон... В инфакол е 40 мг за милилитър, а в Лефакс е 41.2 ... Така че, ако инфаколът не ви помага , не очаквай чудеса  Peace

# 422
Арма, дано се оправи вашето Лили!Много кураж ви желая! Hug
Жоржита, разпилях се от пръскане на нослето, но хремата е задна, въобще не засъхват сополите, а се стичат директно в гърлото. С помпа нищо не мога да извадя. Преди малко пробвах с варен лук да диша- моят нос текна, но нейния -не. Абе упорита работа. От безсъние съвсем ми намаля кърмата, но здраве да е....

# 423
chip4e много ти благодаря  Hug

Слагате ли вече въртележка/играчка над кошарата? Вярно ли е, че изкривява ли очите на бебето  Thinking
Сложена е ама малката въобще е и се радва-заглежда се вече по нея,но не и харесва!

# 424
За коликите си купихме колиф и той не ни помага, и сега пак взимаме инфакол защото ни действат по един и същи начин - или продължаваме да си имаме колики. Но колийф са много скъпи,  а резултат няма (поне при нас)

# 425
Честити месечинки на всички бебчета, които празнуват днес!!  Heart Eyes  Hug

Ние днес бяхме на консултацията за 1-вия месец и баяяяя сме пораснали  Crazy  Качила е 1.300кг от изписването и сега 3.920кг, но по-фрапантното е, че пораснала с 6 см.!!!  Shocked Беше 48 см като се роди, а сега е 54см.... чак ми се струва, че може и да не измерили правилно някой от двата пъти. Верно, че и двамата с татко й сме високи ама чак пък толкова да дръпне на височина...

Иначе казаха да й вземем лепенка за пъпчето и ми показаха как да я сложа, защото имала лека пъпна херния, както и предполагах. От тези няколко дни постоянно пънене до там стигнахме..
Биха й и ваксината и мъжки го понесе като цяло - само няколко секунди плака и после я забаламосах с малко водичка  Wink  Като цяло много добре си се развива, така че съм много щастлива!  Heart Eyes

Лек ден на всички и дано утре успеем да организираме срещичката, че да се видим, а и бебоците да ги запознаем  Crazy

# 426
A_vagabоnd, висока ще е мадамата. И моя дребосък беше порастнал с толкова на първата консултация. Peace Мисля, че не е притеснително.

# 427
marinka , и неговата активна съставка е симетикон... В инфакол е 40 мг за милилитър, а в Лефакс е 41.2 ... Така че, ако инфаколът не ви помага , не очаквай чудеса  Peace

аз пък не прочетох никъде, че съдържа симетикон  newsm78 от листовката! Може и да съм я подвела ако е така!

# 428
marinka , и неговата активна съставка е симетикон... В инфакол е 40 мг за милилитър, а в Лефакс е 41.2 ... Така че, ако инфаколът не ви помага , не очаквай чудеса  Peace

аз пък не прочетох никъде, че съдържа симетикон  newsm78 от листовката! Може и да съм я подвела ако е така!

LEFAX suspension 50ml

medicinal preparation
EAN   4008500128510
Name   LEFAX suspension 50ml
Quantity:  
Application form   drops and solutions for internal use
Indication group   deflatulents
digestants
Manufacturer   Amareg GmbH, Regensburg, Germany, www.amareg-pharma.de
Active substance   41,2 mg simethiconum per 1 ml

# 429
marinka , и неговата активна съставка е симетикон... В инфакол е 40 мг за милилитър, а в Лефакс е 41.2 ... Така че, ако инфаколът не ви помага , не очаквай чудеса  Peace

аз пък не прочетох никъде, че съдържа симетикон  newsm78 от листовката! Може и да съм я подвела ако е така!

LEFAX suspension 50ml

medicinal preparation
EAN   4008500128510
Quantity:  
digestants

Да, вече и аз го видях, защото се захванах да чета както трябва. При първият ми диагонален прочит стигнах до "ензим лефакс" и спрях!  Wink! То затова трябва да се чете както трябва! ooooh! Добре,че не съм доктор!!!

# 430
При всички случаи ще го пробваме,дано да е НАШЕТО лекарство  Tired

# 431
Аз пък реших да сменя инфакол-а със сабсимплекс, и мисля,че Ради- ще се запече-ака доста по-твърдо,ефект сякаш има-през деня е по-спокоен..но дали не си внушавам newsm78 newsm78
иначе ние утре  сме на консултация Flutter Flutter
и....друго-аз съм се запекла Blush Blush Rolling Eyes-ама много-пробвах с Активия,супи  и намерих едни сушени сливи...моля ако знаете нещо ефикасно да споделите Hug

Радостче Hug Hug Hug-бързо да се оправяш Heart Eyes

Вагабондче-висока ще е Зари

Честити месечинки на всички Hug Hug

# 432
мечи , киви сутрин на гладно е лекия вариант, ако не помогне - 1 лъжица рицинова масло и си готова за 2 часа Wink   Hug Освен това преди време си говорихме и за едни свещички EvaQ - мисля ,че и те ще ти помогнат ,ако нито кивито , нио рицина свършат работа , но за рицина съм 99% сигурна ....

# 433
  • Sofia

LEFAX suspension 50ml

medicinal preparation
EAN   4008500128510
Quantity:  
digestants

ние първо пробвахме с лефакс, после инфакол два пъти и накрая с био гая и малко е по-добре не се гърчи. някой дава ли био гая и какво е мнението? вече кара 3 месец и се надявам да минат тези колики, че ще се гръмна.

# 434
мечи , киви сутрин на гладно е лекия вариант, ако не помогне - 1 лъжица рицинова масло и си готова за 2 часа Wink   Hug Освен това преди време си говорихме и за едни свещички EvaQ - мисля ,че и те ще ти помогнат ,ако нито кивито , нио рицина свършат работа , но за рицина съм 99% сигурна ....
благодаря Hug Hug-рициново масло може ли,като се има предвид,че вечер се кърмим newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт