Декемврийската дружина вече при родените премина!

• 26 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 555

И новото двайсет оправях си документите за майчинството и вадих някой от работа,от там днес ми казаха някой ден да мина да си взема заповедта и труд.книжка, т.е. вече не фигурирам като тяхен работник вече, и т.е. са ме уволнили докато съм в болнични...ММ ме кара да не подписвам абсолютно нищо че нямали право,да така е но не ми се ще да си създавам проблеми с кмета,който  не малко хора го знаят какъв мръсник е ooooh! ooooh! И незнам какво да правя,а и заплатата не е голяма че да знам за какво да се натискам като бахливо коте Crazy

Консултирай се с Инспекцията по труда, без тяхно разрешение не могат да те съкратят.

# 556
  • София
Frequeza,да ти е жив и здрав мъжа/дори да не аслужава Wink/.
За обечките и аз съм мераклийка,но не съм сигурна дали ще е толкова рано.
И за кръщенето не съм решила,но определено ще е през топлите месеци.Баткото го кръстихме през юни/или юли беше newsm78/,тогава беше на година и 7 месеца.
Тъй като ме подсетихте преди малко се обадих на д-р Алексиев и записах час за преглед в сряда следобед.

# 557
  • Beyond the Frontiers
Вижад, че обсъждате кръщенето - Аз смятам да я кръстим около велик ден. Само трябва да си намеря кръсник.
Аз искам да попитам майките на момиченца, кога смятате да сложите обички на бебенцата???

Ниога.  StopКато порасне сама ще реши дали иска.
Без да обиждам никого, ама малки бебета с обеци са ми неприятна и странна гледка.

# 558
Вижад, че обсъждате кръщенето - Аз смятам да я кръстим около велик ден. Само трябва да си намеря кръсник.
Аз искам да попитам майките на момиченца, кога смятате да сложите обички на бебенцата???

От една приятелка, която живее в Испания, знам че там ушите на всички момиченца ги пробиват още в болницата, ако не искаш трябвало да уточниш предварително.... не знам до колко е вярно.
Аз бих ги пробила, ако имам момиченце, ама следващия път, надявам се Simple Smile)  Много обичам обици, може би защото други бижута не нося!

# 559
Marsa, аз ще взема да си сменя картинката, че нещо сме ги доблирали тия котета, а и ми омръзна вече...

# 560
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Моята шуши е качила цял килограм стана ясно след консултацията. Много съм доволна, защото си имах едно наум при положение, че за разлика от кака си яде само от една гърда, гърдата ми остава пълна след храненето и се наяжда за максимум 10 минути при 7 бр. кърмения за 24 часа. Но си качва детенцето, така че продължаваме по същия начин. Даже ще се пробвам да махна едното нощно кърмене.

# 561
И аз не бих й продупчила ушите като бебе, както и не смятам да я кръщаваме. Не виждам нищо положително в това да й се бъркам коя религия ще изповядва и как ще изглеждам. Подобни решения трябва тя сама да си ги вземе, когато е достатъчно осъзната... това си е лично мое мнение

Иначе за навън аз мислех да й мажа личицето с олиото за тяло - дали би било проблем? То важното е да е мазничко да й предпазва кожата нали?

# 562
Стефииии, отивай в инспекцията по труда. Имаш си права. За парите, колкото и да са малко, ще са ти добре дошли за нещо на детето. После за мястото-ако имаш друго резервно работно място-добре, ама ти май нямаш? От такива наглеци държавата ни върви назад.  Peace
За обеци - ще слагам, но не зная кога. Подариха й ги брат ми и неговото семейство.
За кръщаване - мислех лятото, но има време.
Уважавам хората с мнение, затова и не споря с никого по горните теми! Peace За себе си и децата си преценяваме заедно с мъжа ми и решение вземаме двамата и никой друг.  Wink
gala-2002, зависи от момента. Дивна разперва ръце като се сепне и затова й излезе прякор Пери птицечовката, понеже има едно детско анимационно филмче с такъв герой. Няколко пъти плака, когато я започвах да я обличам след баня, защото беше гола и явно се страхуваше. Но аз предприех тактика да е постоянно завита докато я мажа и после да метна камизолката върху нея, за да не остава гола и тя се успокои. Сега няма проблем със стягането или плакане.
capsicum, много се гневя на просещите здрави и мързеливи хора. Особено ако са си оставили децата сами да просят. Веднага звъня на социалните и им давам зор да идват да ги приберат тези деца. Та поне да не просят. И пари не давам, а купувам храна.

Fraqueza, да е жив и здрав съпругът ти!
Radostche, ползвала съм на БОЧКО този и съм доволна!
http://apteka.framar.bg/30008069/%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%BE- … %B0#axzz1kCNvHVjz

# 563

Тук е пролетно от доста отдавна, но не смея да я изкарам на разxодка, нали сме болни.

От една приятелка, която живее в Испания, знам че там ушите на всички момиченца ги пробиват още в болницата, ако не искаш трябвало да уточниш предварително.... не знам до колко е вярно.
Аз бих ги пробила, ако имам момиченце, ама следващия път, надявам се Simple Smile)  Много обичам обици, може би защото други бижута не нося!

На нас не са ни пробивали ушите, даже не са ни питали дали искаме.

За религията, ние с таткото не сме религиозни, а и родителите ни са от различни религии, затова за да няма сърдити, няма да налагаме на малката някоя определна религия. Мислим да я оставим сама да избере като порасне.  Peace

Fraqueza
да е жив и здрав съпругът ти и по-малко да те ядосва!

# 564
Какъв физиологичен разтвор ползвате за нослето на бебо? От нослето на моя днес извадих две зверски сополчета  #Crazy И като диша се чува, че има още, но навътре.

# 565
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какъв физиологичен разтвор ползвате за нослето на бебо? От нослето на моя днес извадих две зверски сополчета  #Crazy И като диша се чува, че има още, но навътре.

Стеримар. На Дара й подейства много добре.

# 566
Здравейте
Да ви попитам нещо. Ние сме на смесено хранене и по препоръка на педиатъра давам вода. Знам че кърмените бебета нямат нужда от вода, но когато дам на Хриси тя си пие и е доста доволна. И ако не и дръпна шишето може да си го изпие цялото. Та сега се чудя като я пие с таково удоволствие как да не и давам  Thinking

# 567
И аз много искам да й пробия ушетата и да й слагам обички,още повече,че сестра ми й подари страхотни обички като за малко момиченце и висулка водно конче на синджирче с розови камъчета.Просто са страхотни,но и на мен ми се вижда много странно бебче с обици..или дори да не е бебче ..и на 2 годинки да е - пак не мога да го възприема май..Макар,че много искам,мисля че няма да й ги пробия поне до 4-5 годинки.Май ще й ги понося аз,да не хващат прах  Laughing

# 568
на моята Мира и пробих ушенцата на 1 година.На 4-5г  Марина не ми се мисли как ще я накараш  Rolling Eyes
Относно кръщенето оставям избора на нея  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 20:37 от vatzi

# 569
и ние ползвамв стеримар за нослето Peace
да кажа и аз за обеците макар че няма на кого да пробивам,но ми харесват момиченца който са вече около годинка с някакви малки обички Heart Eyes

днес пусках на малкия песничката Патето яки,и му пея и той слуша в захлас,като свърши песента и почва да се пъне и недоволства- дали е съвпадение или вече сме пораснали и се усеща newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт