Отговори
# 90
И една от най- любимите ми ! Crazy

# 91
    Госпожата  Hug Hug Hug

# 92
Тъга
от Jordanka Gospodinova

Беше дълго жадувана, луда мечта

зародена навярно в недолюбени нощи

и изваяна с дивия бяг на река

над която валят рой звезди като грошове.

Тази грешна любов беше дългия сън,

сякаш век извървяхме по трудния път.

И до днес, щом луната танцува навън

в тъжни погледи жадна осъмва нощта.

Само ти днес ми връщаш копнежа на вятъра

и ми даваш причина напред да вървя.

От безпътие често боли тишината.

Виж, в очите ми птиците нямат крила,

а тъгата струи на безумни талази

и изтрива в живота ми пътя напред.

Но успях в две сълзи обичта да опазя.

Знам, че с нея отново ще имам криле.

# 93
Здравейте и от мен!Снимката на пост  86 Киво но къде се е загледал?

# 94
Доста одавна не съм писала в темата за "Забраненият плод"И виждам че вече са се навъртели 80 теми.За мен това говори че сериалът наистина е уникален, а за мен още повече защото това беше сериалът заради който влязох във форумското семейство.
Къванч наистина е прекрасен и харизматичен  и сега го гледам отново в повторението на "Перла"
А Берен- тази многолика Берен нямам търпение да я гледам в "Пепел от Рози"
 Благодарение на този сериал се "запознах " с вас момичета. Тук се коментираше едва ли не всяка сцена ,всяка реплика на героите. Тук и имаше спорове , понякога прехвърчаха искри но според мен всеки уважаваше мнението на другите и се съобразяваше доколкото му е възможно с него
Филма ни показа/според мен/страстната , силна па макар и греховна любовПоказа ни слабоста и нерешителноста на един мъж и себеотричането и самоунищожението на една жена заради тази любов
Каквото и да сме писали важното е че филма ще се помни,важното е прекрасната игра на всички актьори и не случайно вече 80 теми са изписани

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 15:23 от djoleva

# 95
Доста одавна не съм писала в темата за "Забраненият плод"И виждам че вече са се навъртели 80 теми.За мен това говори че сериалът наистина е уникален, а за мен още повече защото това беше сериалът заради който влязох във форумското семейство.
Къванч наистина е прекрасен и харизматичен  и сега го гледам отново в повторението на "Перла"
А Берен- тази многолика Берен нямам търпение да я гледам в "Пепел от Рози"

Hug Hug Hug
Много се радвам, че се разписа в юбилейната ни тема !  bouquet Този уникален, както го наричаш сериал, събра на едно място толкова много и различни хора и аз се радвам ,че съм имала възможността и удоволствието, да контактувам с всеки един от тях!  Peace

# 96
Мили момичета, честита ви юбилейна тема !- този поздрав е за всички вас!

И аз съм от тези,които дълго време не са в темата,но тук изживях много хубави вечери!
Срещнах много приятелки,прочетох най-различни мнения.Някои от тях промениха нещо в мен, други ме разсмиваха с наивитета и упоритостта си, но всички бяха очарователни и полезни за мен!
Останала съм  и съм запомнила само доброто!
Затова днес натъкмена и пременена съм дошла за юбилея, а розата в ръцете ми е за жената,която с усилие,добра дума и много търпение съхрани темата и с помощта на другите нови съфорумки се забавляват и до днес  - за теб gospojata

# 97

С тези снимки на Селчук и Берен заедно, Киво отзад все едно гледам Бихтер, Аднан и Бехлюл...
Направо си ме върнаха в "Забраненият плод", дали зад кулисите не я тикнал в някоя стая за няколко секунди   Crazy

# 98
 di-ni ,  newsm51 от все сърце ти благодаря за хубавите думи !  Hug Трогна ме и ме разплака ! Благодаря ти, че си част от тази тема и не си ни забравила !  bouquet

# 99
юхууууууу  Party

Как стеееее? Как си прекарвате мързеливата неделя?  Thinking Аз не мога да смогна да ви изчета!  ooooh! Ама толкоз хубави неща сте писали и пускалиии   bouquet

На снимките от награждаването видях два реда зад Киво,Дениз Чакър-Ферхундето от Листопад!  Flutter

Номера,който е врътнал Селчук е много гаден,Киво дали заради това изглежда сърдит?  newsm78  Crossing Arms

# 100
Какъв номер е врътнал Селчук? Нещо май доста неща съм изпуснала ама бях на гости на Сем Текин ама така ине успях да им оправя бъкиите

# 101
Било е нагласено Берен и Киво да седят един до друг на награждаването,но Селчук се е наместил до Берен и Киво е заминал на задния ред!  ooooh!

Джолева,и аз не успях със Текинови.  Cry

# 102
Било е нагласено Берен и Киво да седят един до друг на награждаването,но Селчук се е наместил до Берен и Киво е заминал на задния ред!  ooooh!

Така лии? Това и аз съм го пропуснала по трасето  Laughing

# 103
Ееееее,много сте непослушни.Бонитка специално е превела едни статий някъде към 5-6 страница и там го пише!  Hug

# 104

Е Селчук продължава да държи на своето да е до съпругата си Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт