Отговори
# 45
Добър вечер !   bouquet Имам един въпрос и се надявам да ми помогнете- знаете ли някакви сайтове (форуми) със стоп кадри от сериала ( с изключение на sinedizi и dizifilm) ?  

# 46
Momi4eta , precaka mi se kirilicata , sazalqvam !

V barzinata sam dopusnala gre6ka - iskah da kaza Behlul i Bihter , a ne Behlul i Adnan !

Priqtna ve4er !  Hug  Hug  

Sazalqvam za latineca o6te vednaz !  Blush

# 47
  • София
 Понякога... мислено ще си тръгвам...
 ще си вярвам че искам така...
 ще се смея, без теб ще осъмвам...
 сякаш АЗ пожелавам това...

Понякога... ще се връщам разкаяна...
 Ще навеждам пред тебе глава...
 Сякаш аз съм отново виновната...
 сякаш грешна пред теб съм дошла...

Но понякога... ще се връщам в реалното -
 ще те търся незрима в нощта,
 ще се спъвам и ще падам понякога...
 и ще плача... но пак ще вървя...

Станка Пенчева

# 48

V barzinata sam dopusnala gre6ka - iskah da kaza Behlul i Bihter , a ne Behlul i Adnan !

Разбрахме, мила!  Laughing

# 49
Нека никога този огън не угасва и за тях и за нас !

Мислех си за една кралска особа сред нас, когато го правих!   Hug Hug Hug Hug Hug
Шаане, много милоооо, много те обичам, много, много, много ти БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug

# 50
"Ако ще тичаме, за да се догоним, пътят ни няма да бъде лек...Децата се сърдят и сдобряват, възрастните се нараняват и за да им мине, трябва малко време" Аднан

# 51

Шаане, много милоооо, много те обичам, много, много, много ти БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug

И аз ти благодаря, мила! Това е много висока оценка за мен- само с няколко думи! Hug Hug Hug

# 52

Мислех си за една кралска особа сред нас, когато го правих!   Hug Hug Hug Hug Hug
Този колаж е просто перфектен. Изразява огъня, който бушуваше между Бехлюл и Бихтер и същият този огън, който ги погуби. Но си заслужаваше, защото такава обич няма под път и над път. Шаане, страхотна си.

# 53
  • София
 Отведи ме оттук!
 Ей така ме хвани за ръката
 Или само с поглед ме издърпай нанякъде.
 Скрий ме в шумните улици на града милионен
 или в твоите спомени.Или в нашите спомени.
 Отведи ме оттук!
 Приюти ме в очите си.
 В кафенето отсреща. Навън под звездите.
 В едно нощно такси. На ръба на вселената.
 На ръба на сълзата, избликнала в мене.
 Отведи ме оттук!
 Под втрещените погледи.
 Под усмивките зейнали – иронични и строги.
 Под просъскани думи за благоприличие.
 Под небесната арка на твоето „Обичам те!”.
 Отведи ме оттук!
 На където ти видят очите.
 В рая, в ада, в дома си, в трамвая, в мечтите си.
 В оголялата от късната есен градина.
 В някой жилищен вход. В телефонна кабина.
 Отведи ме оттук!
 Отведи ме, за Бога, по Дявола!
 Трябва някъде място такова да има- за двама ни.
 Все едно е къде и каква е цената.
 Отведи ме оттук! –
 С чиста съвест продавам душата си!

Маргарита Петкова

# 54
Здравейте и благодаря Hug новокрасивата тема,тя е също като вас и главните герой във филма.Тези двамата Б и К не се ли виждат как си седят един до друг,как слънцето грее дори и вечертта  Grinning когато са заедно ок те не се виждат ами тогава родителите,приятелите им да им кажат.Имам идея да им искаме разпечатки от телефоните да видим кви ги варшат.А Селчук защо е постъпил така  на наградите да подразни лъват ли има нещо ,но ще се чуе.Kralitsata вече им направи първата сем.снимка за което и благодаря  bouquet.Филма е №1 завладяващ,страхотен,разтъсващ също като любовтта на Б и Б

# 55

smile3525

# 56
Здравейте и благодаря Hug новокрасивата тема,тя е също като вас и главните герой във филма.Тези двамата Б и К не се ли виждат как си седят един до друг,как слънцето грее дори и вечертта  Grinning когато са заедно ок те не се виждат ами тогава родителите,приятелите им да им кажат.Имам идея да им искаме разпечатки от телефоните да видим кви ги варшат.А Селчук защо е постъпил така  на наградите да подразни лъват ли има нещо ,но ще се чуе.Kralitsata вече им направи първата сем.снимка за което и благодаря  bouquet.Филма е №1 завладяващ,страхотен,разтъсващ също като любовтта на Б и Б
Селчуккато го гледах по репортажите ,все я гушка,много и се радва.Само как се смеят Mr. GreenЧичето пак е объркал плановете JoyНашето Беренче ми изглежда много весело и позитивно.Около нея винаги е весело.К може и да се е подразнил от тоя номер.Кой знае newsm78

Селчук

# 57
Biskaa, защо виждам голямо празно пространство в поста ти?  newsm78

# 58
Biskaa, защо виждам голямо празно пространство в поста ти?  newsm78
Незнам ShockedИ аз не знам какво е станало!Извинявам се,нямам на идея що за чудо пък е това Embarassed

# 59
Наистина си личи че Берен и Селчук много се уважават ! Знаете ли , онзи ден като разглеждах снимките от награждаването и видях ,че Киво е седнал зад тях се пренесох за момент във филма ! И на мен много ми заприличаха на Аднан и Бихтер , а Бехлюл седнал зад тях не смеещ дори да погледне любимата си заради чичо си !  Laughing Каква ситуация !  Laughing

Кралице , Shaane , страхотни сте !   bouquet Много ми харесаха снимките , които сте качили !

Шаане, много милоооо, много те обичам, много, много, много ти БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hug

А това е невероятно ! Тук думите са излишни , защото този колаж е всичко , което обяснява чувството , което изпитваха Бихтер и Бехлюл !

Shaane ,  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт