Май всички ще засънуваме пюрета и каши в скоро време.
Кокетка, целият ти пост е все едно аз съм го писала.
Точно същите размисли по повод това сама ли да приготвям храната или да купувам готови пюрета. И ако я правя сама, от какво аджеба.
Аз също ще почна да предлагам вода. Мисля обаче да предложа на Малена чашка с накрайник, а не биберон. Надявам се така по-лесно да свикне да пие от чашка.
За фризьора напълно разбирам терзанията ти.
Любимо ми е как повечето фризьорки искат непременно да ти направят "обемЧе". Дана, Малена има ЕГН, защото е родена в БГ, така че поне това ни отпада като ангажимент. Мъжът ми още не я е регистрирал в румънското посолство, но аз съм направила, какво то се иска от мен, останалото си е негов ангажимент.
Иначе и моят мъж е с 2 имена и като кажем имената редовно ни питат " Ама как така само 2 имена?".
И тук, да ти е честита месечинката на буболина Сара!

Вал, честито зъбче!

Валери, ами пак много правилно се кара Иво на таксиджиите! Ей голяма забава е това детенце.

Джейдед, дано най-после пруключи сагата със зъба!
Пожелавам ти го , а пък Радина тази нощ да спи като бебе.
т.е, цяла нощ. 
Тук времето днес беше много приятно - студено, но тихо и слънчево. Направихме си семейна разходка из квартала. Тате гордо си носеше щерката в кенгуруто, а аз като никога бях с ръце в джобовете.
Дано и утре е така.Следобед имахме гости - Малена реагира много добре на чужди хора засега. Интерерсни са и, разглежда ги любопитно, говори им и им се усмихва. СЛед като си тръгнаха гостите помолих мъжът ми да сложи букета, който бяха донесли във ваза, а аз държах Малена. И мъжът ми почна да закача малката с букета, все едно правим фехтовка с него - е няма такъв смях. Ама така се смя това дете повече от 10 минути. Ние с мъжът ми се гледахме и не можахме да разберем кое е толкова смешно, но малката просто се заливаше от смях. Толкова ми се иска да разбера какво става в малката и главичка.

На всички болни мами и дечица пожелавам бързо оздравяване. Лека вечер!

та, обличам го и пъхам блузката вътре /за спане го ползваме/. и бебочка се забавлява доста качествено да си хваща връзката, да се набира на нея и успешно да я налапа
Той вече определено разбира, че понякога ме няма, но винаги се връщам. Днес го оставих с дядо му почти целия ден, но се прибирах за кърменията, защото наоколо тичах по задачки. И те двамата си играят, забавляват се, а като се прибера, Емо се ухилва до ушите, протяга ръце да го гушна (т.е. да го взема то дядо му, че те основно се носят из апартамента) и после поглежда дядо си с един поглед на превъзходство от типа "мен пък мама ме е гушнала сега"

Ама толкова беше притеснена горката, че даже не можах да и се скарам за захарта. Така като гледам ще си вървим и ние като скачени съдове с моята щерка. 
,предполагам че си използвала всички илачи за колики на пазара,на нас най ни помогна Колийф,Еспомизан и едни хомеопатични топчета.За оставянето при баби и дядовци при нас е мисия невъзможна/то не че има много желаещи
.Ето майка ми жената даже вчера идва до вкъщи да я погледа за малко, че аз имах работа, и по разказа и е било нещо страшно,накрая се е принудила да се скрие зад една възглавница ,че малкото да не я вижда и така я е приспала и нахранила
.