Бъдете много здрави и щастливи!
Аз след малко отивам на зъболекар да ми запълват каналите на умъртвения зъб, че досега го лекувахме. Само той ми остана, вече нямам търпение да се свършва с тази одисея. След това отиваме на гости на свеки, че утре има рожден ден. Дано всичко е наред с пътуването и детето да е спокойно, че мъжа ми иска да спим там...
Дани_Илиева, и аз да се изкажа, без да си ме питала: защо толкова настояваш за захранване? От няколко твои поста все се каня да те питам, то детето дава ясни признаци, че не е готово. Предполагам имаш си своите причини, но и аз бих те посъветвала да направиш пауза и след известно време да пробваш пак.
Валери, аз се опитах да направя нещо подобно и затова си синтезирах информацията на Косе Босе в таблицата, като си я разделих по групи храни, но е факт, че голяма част от подробностите съм спестила и съм си извадила най-важното за мен.
Кокетка, разбирам те. И аз съм така с фризьорите. При мен даже казусът от преди години беше друг: фризьорът ми замина за Австрия и след това така и не попаднах на такъв, който да ми допада в София, безуспешно смених поне 5. А като се преместихме тук, от раз уцелих една мацка, много съм доволна. Ако има нещо, което ще ми липсва, като се преместим, то това ще са фризьорката и АГ-то ми.
Вал, честито зъбче. И не се тревожи: ще се справиш. Тука сме много кукувиците, дето нямат помощ от никой и се оправят сами с децата
Та ще срещнеш разбиране.Хайде изчезвам, че трябва да оправям багаж и да храня дребната. Хубав ден на всички!
Сега като дойде време за смяна на кошницата със столче, т. е. като почне да сяда, много ще внимавам какво купувам, защото това нашето си е направо мъка 
Поне температурата изчезна.
и ми е доста зле. От болки в гърлото не можах да мигна цяла нощ - какво ли не пих, смуках, мазах.... Ужас!!! Надявам се само Макс да го опазиме. Тати свали маската и аз я сложих, а той така странно ни гледа - сигурно си мисли, че извънземни го отглеждат. 

Моята Габи също е болна, но вече взе да оздравява.

Благодаря за съветите:)
А в Кокаляне няма ли детски магазини които да зареждат с частна детска кухня,при нас са на всяка крачка и е доста удобно, а и доколкото разбирам има родители които я предпочитат пред държавната. 
Обяснява консистенции, ред при предлагане абе беше страшно забавно .
Ако намериш свестен фризьор , сподели, моля те,че на мен това ми е мъка в София.