Климс раираната количка изглежда страхотно. Аз също съм изправена пред избор на ляятна количка, ще се радвам опитните да споделят мнения.

Дядката цял живот беше правил всичко за първородния, а баща ми: кучета го яли, а на края той ги изгледа и него и баба ми преди да умрат, чичо ми даже не ходеше да ги вижда... И пак не го оцени дъртия и на мен и сестра ми цял живот една добра дума не е казал, аз затова винаги съм смятала за себе си, че дядовци нямам (бащата на майка ми е починал, когато е била малка).
. Още от сега съм с мускулна треска, въпреки че тренирах само половин час и не правих нищо за корем. Ще ми трябват сигурно 2-3 месеца, за да мога поне да си правя програмата като хората, а да си върна формата отпреди бременността- направо не знам, дано за морето поне успея 
Като отидем на Кокаляне ще ти покажа каква фермерка съм аз 

имам още месец да ги набавя 
.Когато плаках за детенце всички се покриха и чукаха на дърво да не им идва на главата, сега много акъл много нещо се сипе, особено от комшийките ми

Ти си знаеш

така че да ти кажа, в кокошарника бих влязла с токчетата, че е сигурно, че няма да се излюскам и омажа 
Обаче, като ми се смееш за токчетата, ще ит кажа, че аз дори и вкъщи нося обувки с токчета, когато имам гости или е някакъв повод - рожден ден, Коледа и т.н. Може всички други да са по пантофи, но аз задължително слагам обувки с ток, защото по пантофи се чувствам дрипава, дори на горе верена рокля да съм облякла и обратно като сложа обувчици и с най-простите дънки и тениска се чувствам секси 

Точно така разбирам и аз отглеждането на дете. И, както и Бела е написала, децата се раждат с характер и аз няма да се опитвам да пречупвам този характер, защото искам да влезе в някакъв мой, на педиатъра или на съседката режим и отношения. За да е щастливо дете, не трябва да се чувства самотен, изоставен, не трябва да гладува, не трябва по цял ден по бузките да се търкалят сълзи. И както е казала Валери, тази връзка, която сега изграждам съм сигурна, че като порастне ще прерастне в отлично приятелство и близост и детето ми ще споделя всичко с мен, ще ме слуша като говоря и ще си имаме много доверие, защото няма да сме в игра на надделяване и няма да търсим победител, а ще бъдем равнопоставени, обичащи се хора, които имат определени роли в този живот - той дете, аз майка, всеки със своите отговорности, но всеки готов да прегърне другия, когато той се нуждае от това. Децата, особено момчетата, се учат на любов от майките си - ако те не са научени да я получават, няма да могат и да я дават след това в живота си.
А, иначе, ще ти кажа от къде да ги купуваш био зеленчуците - или от Балев био (имат голям магазин в мола на Цариградско, точно срещу касите на Карфур) или си поръчваш от някой, който ще ти кара у вас, например Моравско село. Адски са скъпи, но ако си решила да захранваш с био продукти, то детето яде такива количества, че въпреки цената е ок, в смисъл, че ако готвш за вас, ти трябват няколко картова, няколко моркова, лук и т.н само за една манджа, а Гого едно малко картофче му е повече от една порция
Много да го нацелуваш от леля Лора