Хубав, наситен, водоустойчив, траен молив за очи

• 12 590
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
На Импала силиконовия е много добър.Много е евтин и идеално гримира.Преди него ползвах Артдеко,но този определено го бие по наситеност,дълготрайност и цена разбира се.
И не се размазва? Я пък вие, на тази цена?  Thinking

Наистина е хубав, но на мен много ми лютеше на очите и не можах да го ползвам  Tired Аз имах кафяв, много хубав траен и наситен цвят. Дано намеря друг такъв, който да не ми дразни очите  Rolling Eyes
Мисля да си купя молив на Ревлон. На проба ми изглеждат много трайни. На Инглот също ми се ще да ги пробвам  Sunglasses
А някой може ли да сравни показания водоустойчев молив на АртДеко с този на Гош  Rolling Eyes Гош имат много хубав телесен цвят, но не знам колко са трайни и наситени.

# 16
На Импала силиконовия е много добър.Много е евтин и идеално гримира.Преди него ползвах Артдеко,но този определено го бие по наситеност,дълготрайност и цена разбира се.
И не се размазва? Я пък вие, на тази цена?  Thinking

Цената няма значение,много продукти са скъпи заради самата марка,това си го знаеме  Simple Smile аз като наситеност мога да ти препоръчам на есенс,но като трайност и аз не съм открила идеалния.На мен много ми сълзят очите зимата и всичко ми се трие за минути.Дори съм гледала клипчета,в които върху молива слагат черни сенки-е,при мен и така не става Laughing Но като наситен черен е Буржоато единия и на есенс Peace

# 17
Аз препоръчвам моливите на Манхатън, както и този на Боржуа http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/eyes/eyepencils_eyelin … new_khol_contour#

# 18
Аз препоръчвам моливите на Манхатън, както и този на Боржуа http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/eyes/eyepencils_eyelin … new_khol_contour#

Аз не съм очарована от този молив на Боржуа  Rolling Eyes Не се нанася особено лесно и съответно трудно става хубава точна и пигментирана линия.
На Манхатън също си взех кохл молив и е същия  Rolling Eyes Нещо кохл моливите на мен ми идват твърди и не ми харесва как се работи с тях.

# 19
  • в 1001-та нощ
Аз не намерих такъв молив до ден днешен и преминах на гел очна линия, която нанасям с четка- MAC, Inglot, Essence, Catrice.. Simple Smile

малко извън темата, но би ли сравнила - четирите очни линии   bouquet

# 20

Аз не съм очарована от този молив на Боржуа  Rolling Eyes Не се нанася особено лесно и съответно трудно става хубава точна и пигментирана линия.
На Манхатън също си взех кохл молив и е същия  Rolling Eyes Нещо кохл моливите на мен ми идват твърди и не ми харесва как се работи с тях.

Ми явно зависи и от това кой как е свикнал. Но и двата молива са трайни, а специално от козметиката на Манхатън съм адски доволна като трайност, цветова гама и т.н. Ти какви ползваш?

# 21

На Буржоа и на Гош са ми еднакви - не особено дълготрайни и си се размазват. Следващият път ще пробвам Импала. Simple Smile

# 22
И аз в момента се чудя за черен водоустойчив молив и затова повдигам темата.
Имам на Импала, с гумичката, но не съм особено доволна от него.

# 23
  • София
Аз също гласувам за Импала. По принцип използвам по-меки моливи, защото с твърдите си бода очите.

# 24
Най-добрият молив за очи, който съм ползвала е на seventeen. Водоустойчив е, много наситено черно и не се размазва.  Преди това прибвах на Буржоа и Импала, но не ми харесаха. Peace

# 25
Аз пък не съм доволна от Севънтийн,нито от тези на Лореал,нито от Мейбълин,абе от ниския клас нито един не ми допада. Още след 2-3 часа носене съм вече с опушен грим,недобре направен  Mr. Green,просто ми се "свлича" и това е. Много ми похвалиха моливите на Ланком,ще си взема,да видим как ще е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт