КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Видин
.... видях и цяла замразена патка ама си викам айде тая другата, че е охладена...  

Ох, Ели, уби ме с тия патки Joy hahaha Joy
Верно че нощес друсаше много от към английско ама то така и трябва Winkиначе няма да е пълно посрещането Peace

Зиче, честито ти прическа HugИ аз трябва да отида да си обера връхчетата, но все не намирам време да го направя Flutter

Анкасче, добре сте направил със скъпия ,че сте се разходили.Времето и при нас днес  беше прекрасно Peace

Аз снощи не съм ви чела, но явно телепатията я има, че се отдадохме с милото на една любоФФФ... няколко пъти Mr. Green
Тази вечер почивам понеже Данчо е на работа де, не за друго Grinning

Хайде цунки!
Отивам да се вържа, че от към Русе ще друса Wink

# 601
Лека нощ, дами. Wink

# 602
  • Пловдив
Да си вземем прошка!
Един от най-хубавите български празници в народния календар е празника на всеопрощението Сирни заговезни!
Ароматите на празника, вкусните баници и люлеещото се на червен конец яйце,ще съберат семействата ни, за да се поклоним на възрастните и поискаме прошка.
Животът не би бил толкова красив без силата на човешкото сърце да прощава!
Никога не е късно да поискаме прошка, но ако закъснеем няма да има кой да ни я даде. Ден за прошка, такава е традицията, но ние трябва да сме наясно, че прошка се иска, когато любовта/ обичта е наранена, но все още жива в човека, от когото я искаме. Много е трудно, да кажеш извинявай, когато си сгрешил, само силните духом хора го могат. Прошка се иска, когато си осъзнал грешката си и си обещал първо пред себе си, а после пред другия, че това повече няма да се повтори.
Още по-трудно е да се прости.
Освен много обич, трябва и вяра в добронамереността към човека, който иска прошка.
 Да повярваш в някого отново е много трудно, но не и невъзможно.
Нека преосмислим действията си - волни или неволни, да се покаем, да поискаме прошка от Бог, от близките си, да простим чуждите грешки, както Бог е простил нашите!!!

Ако не съм засвидетелствала достатъчно любовта си към вас,ако с нещо казано от мен съм ви наранила .
Прошка искам, за неизказаните думи, за изречените такива на глас, за несъзнателните обиди, за невъздържаността си и импулсивността си, за честата прибързаност, за несподелените чувства и нераздадена обич, за всичко- искам ...прошка!
ПРОСТЕТЕ МИ ,макар и виртуално !
И аз прощавам, за да е чиста съвестта ми.
ПРОСТЕНО ДА ВИ Е  и на вас мили приятелки !

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 08:36 от ЗИЧЕ

# 603
Добро утро, мили дружки! Заповядайте по кафенце

Днес е Сирни Заговезни, да си простим взаимно, да изпълним душите си с мир и любов  Hug
Много ви обичам и се радвам, че съм сред вас (па макар и виртуално).

Хубав ден от мен, аз още съм в леглото  Laughing

# 604
здравейте дружки! Hug Днес е ден за прошка!Да дадеш и да поискаш
Ей ме на - да ви поискам прошка за това че нямам много време и все зачезвам  Embarassed
Простете ми ако някого съм обидила или наранила макар и неволно.
При нас нещата се развиват с разни скорости...и аз не съм готова нещо да ги следвам. Ходим на зъболекър с Яни. Оказа се че 4те 6ти зъба са развалени. А това са постоянни зъби.  ooooh! За сега умъртвяваме само 1 но се надявам да е последен. Какво е това чудо на 6 години с умъртвен  зъб.... Аз отделно вече 5 дена съм на АВ заради абцес на зъба - и няма спадене. Оказа се че имам счупен корен на прилично здрав зъб... и ще го вадим. но докато има абцес упойките няма да хванат. Истината е че утре - ще го вадим а аз още съм подута. Щото това е втори курс по 5 дни на АВ и явно... няма да стане.
Оркестърът се разби и от 28 човека останаха 15. Мирела беше поканена от новият диригент за солистка - нещатна. Обаче...тя продължава да пее във формацията"децата на севлиево" при старият диригент - и...вероятно няма да я пуснат... Утре е разговорът с тях. Да видим какво ще излезе.
Отделно и други грижи... Мама плече вече 4 дни. Кучето и умря... а тя е много чувствителна. Притеснявам се за нея с това болно сърце... тия емоции и идват в повече. Искам да и дам едно от моите кучета..но тя ми отказва. А истината е че на тях им трябва куче- пазач. Живеят сами на улицата. Няма друга обитаема къща. И макар на главна улица... циганите , които досега не смееха да припарят в къщата , заради голямото куче... сега вече нищо не може да ги спре. Намерих едно ротвайлерче... но е само на 45 дни... докато порасне - пак са без пазач. Исках поне временно да и дам една от моите - но майка казва че това ще е стрес за животното , а и после като се върне обратно у дома със сестра си ще се изподавят - това си е точно така.
И такива му ти там неща.... Tired Емоции и ядове да не липсват никъде!
Дами , какво ще готвите днес за празника???  Я метнете някоя рецепта за пишман готвачка...
На всички вас милички ви пожелавам чудесен ден! HugОбичам си ви! Hug

# 605
Момичета...И аз иска прошка от вас!!! За неволни думи,или помислени думи.....Ако не съм била до вас във важен за вас момент.....За всичко дето можете да ми простите искам прошка!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз днес поисках прошка от всички дето са ми близки.....Даже и на врага си простих....Разменихме си прошка......Та сега не ме интересува какво ще стане д следвашият момент.....Леко ми е на душата......Първата крачка направих аз - имаше ответ от другата страна....Рев,сълзи и неконролеруема реч......Но после като дойде дар словото...рече,че много се срамува от постъпките си и че трябвало първо да иска прошка(,а не аз).... Laughing Та така......Разревах много народ днес,но съм доволна.....И спокойна.....
Каквото трябваше да направя - направих го!

# 606
Прости ми за всичко, с което съм сгрешила...
Прости ми ако с нещо съм те наранила...
Прости ми ако някоя моя дума е загорчала
 и за това, което съм премълчала.
За това което съм направила – прости,
И за което не съм – не ме кори...
Прости ми...
И ме извини...  love001

Простете всички и че съм се затрила... Embarassed
Ама един разказ през това време съм сътворила. Rolling Eyes
Ако някой иска да го прочете-
електронна поща на лични да ми даде.

Хубав ден ви желая! Hug

# 607

Момичета, искам прошка! Прощавайте, ако съм засегнала някого, не е със зла умисъл! Прощавайте, че нямам много възможност да се включвам в ежедневните тукашни контакти, но ви имам за дружки с място в сърцето ми! Хубав празник на всички ви!
 Hug

# 608
  • Видин
Момичета, и аз искам прошка, ако не съм успяла да подкрепя някоя от вас  във важен за нея момент, заради това че все по често изчезвам.Ако с нещо съм ви обидила или засегнала ПРОСТЕТЕ!.Било е неволно да знаете.Аз не съм човек, които таи в себе си лоши мисли и съм добронамерена към всички.
Обичам ви и ... нека да ви е простено! Hug

# 609
Днес е ден за прошка.Да простиш не означава да забравиш. Да простиш означава да запомниш, че никой не е съвършен, че всеки от нас прави грешки, дори когато се опитваме да сме честни, че всеки от нас казва неща, за които после съжалява, че всички ние лесно забравяме, че любовта е много по-важна, от това да сме прави, че ние сме много повече от нашите грешки, че приемането на недостатъците на другите ни помага да приемем собствените си, че несъгласията са толкова ,а за да простим на другите трябва първо да простим на себе си !

# 610
"Ако не простите на човеците съгрешенията им, и вашият небесен Отец няма да прости съгрешенията ви".

Момичета, давам прошката си на всички, които имат нужда от нея, и смиремо ви моля за вашата - за всичките ми грехове, волни и неволни, за всичките ми пропуски, за всичките ми недостатъци...

Хубав празник.

# 611
 wavey

"Ако не простите на човеците съгрешенията им, и вашият небесен Отец няма да прости съгрешенията ви".

Момичета, давам прошката си на всички, които имат нужда от нея, и смиремо ви моля за вашата - за всичките ми грехове, волни и неволни, за всичките ми пропуски, за всичките ми недостатъци...

Хубав празник.

Peace Peace Peace Peace Peace  

Момичета само , за да не се повтаряме цитирам Фейчето, надявам се не се сърди  Hug Hug Hug Hug Hug

ПРОСТЕТЕ МИ  Praynig,  ПРОСТЕНО ДА ВИ Е   Hug Hug Hug Hug Hug

Ние се прибрахме преди малко от свеки. Събрахме се пак всички, аз направих парфе и питка, останалото от свеки. Хапнахме, пийнахме, сладки приказки и така. Другата седмица ще си ида на село при мама и тати, няма как в един ден да се съврши това, но мисля, че не е от чак толкова голямо значение, важното е да сме човеци и да го показваме винаги към хората и най-вече към най-близките си хора  bowuu  Hug

# 612
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН Hug
Мина прошкин ден и никакви ни няма . Party Party
Хайде да сложа кафенце дано ви прикоткам Hug Hug

# 613
Зиче мерси за кафето......  bouquet

И аз ви искам прошка със закъснение и ви моля да ми простите за всички волни и неволни грешки....

Така ние добре изкарахме на вилата обиколихме кумове,роднини и приятели....много баници и питки се изядоха...ужас....

# 614
  • Пловдив
МАДОНА, браво на вас ,много обичам на вила да ходя,и със сигурност сте си изкарали страхотно. Hug Hug
ИРЕНКА, ДОБРЕ СИ СЕ ЗАВЪРНАЛА  Hugя кажи какво писа пиле на каква тематика е писанието ти. Hug
ЮЛЕ, и при вас спирка няма дано днес всичко е минало добре при заболекаря. Praynig

Къде сте другите брее newsm78  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт