КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 976
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

ИРЕНКА, ДОБРЕ СИ СЕ ЗАВЪРНАЛА  Hugя кажи какво писа пиле на каква тематика е писанието ти. Hug

Зиче, как да ти кажа на каква. Слушам отзиви - различни неща хората намират в него. Ама хич не е задължително да се чете. Който иска само. Ето нещо по-кратичко. Поздравче за хубава вечер.  bouquet

# 616
  • Пловдив
ИРЕНКА МНОГО КРАСИВО И МНОГО ХУБАВО.
Сега ще ти пратя имейла си като имам време да си почета от твоите стихчета.

# 617
Здравейте момичета с закъснение ви искам прошка.
Имам доста проблеми и нещо не ми се пише.
Радвам се че вие сте добре.
 Hug Hug

# 618
Мони,  Hug Дано проблемите се решат бързо и благоприятно за теб.  Praynig

Момичета, пак нямам време, но все се надявам, че утре ... утре ... утре ....

# 619
върнах се... като ритната от кон съм. То упойките хубави - не боли...ама главата ми ще се пръсне от натискането. Всичко на части вади...щото много счупен корена. Сега съм още тръпна...ама нощес не знам как ще е. Confused
Ани се държа мъжки и на ваксината и на зъболекаря. Даже се кикотеше , щото го било гъдел... Mr. Green Не е от мен това дете и това е!
Обаче какво неприятно впечатление ми направи лекарката - личната...не е истина просто. Тя дето е виждала детето когато се роди... от тогава си ходим на частен лекар. Той си ни слага ваксините, той  си ни мери и тегли... ама сега като се зачепи... не можело - тя трябвало. Е добре - отидохме!
Обаче... как не каза на детето - здравей ,  как си ...или нещо такова.... От вратата директно извади спринцовката и му вика "сядай и си събличай блузата" Е, аз седнах до него , и го събличам, ама ръцете ми студени...и той се кикоти... гъдел го било.. и не разбра и като го боцнаха... ама  какво е това отношение към дете - незнам!
Изпрати ни навън че да се преоблечала... пък то беше 17,45 тя е до 18 . Та се подписвахме в коридора..щото тя да се облечала женицата. Крайно лошо впечатление ми направи.
И та така, отивам сега да легна щото ми гърми главата. Пък ще бъде дълга нощ!
Лека вечер на всички и много Hug от мен!

# 620
Юле, гуш, гуш, гуш от мен.  bouquet

# 621
  • Пловдив
Монче, дано всичко се оправи при вас и не е нещо лошо Praynig а поправимо Praynig

ЮЛЕ, щом е минал този тежък ден си герой  Hug Вземи си един Аулин преди лягане да не те боли като ти мине упойката. Peace Hug Hug Hug Hug Hug

# 622
# 623
Добро утро мили момичета.....През прозореца ми наднича слънце и ми стана едно хубаво  Simple Smile
Моничка мерси за кафето...как си днес?
    Hug Юле дано днешният ден ти бъде много спокоен и без проблемен Hug
 Зиче добре , че са твоите рецепти ,че снощи ни изненадаха гости и ми трябваше нещо ново и мн вкусно....добре ,че си ти Hug  bouquet благодарности....

# 624
Здравейте момичета   bouquet

Бясна съм #Cussing out  Нещо ми се скапва принтера, а е краят на месеца и имам много работа ии направо изпадам в ужас. Утре трябва да изпратя всички документи в управлението , а  идиотският принтер не ще и не ще да тръгне. Техника обеща да дойде, ама кога ще е не знам... чакам го....
Затова ме няма, щот ми е много притеснено и натопорчено  Sad

Мони  Hug Hug Hug, бързо да се разрешават проблемите  Peace Praynig

Юле, как си днес, дано да отшумява, не че няма да те боли, защото си е рана, но поне да няма усложениня и да минава бързо  Hug Hug

Иренка,  Hug Hug Hug  Благодаря ти   Hug  Много ми хареса,  доста поразмишлявах над творението ти, но какво да кажа - умееш ги тези неща и това си е  bowuu Hug

Момичета, спорна работа и усмихнат ден на всички    Hug Hug Hug

# 625
  • Пловдив
Добър ден.
МОНИ, как сте ?
МАДОНА радвам се ,че съм била полезна с нещо Hug Hug Hug
АНКАСЧЕ, ми ти какво си виновна за това ,че принтера не работида не е твоя частна собственост да си го оправят Crossing Arms

Аз от Жоро се връщам на процедури бях .
Мими от сутринта ходи по градините да види Здравко ще го приемат ли ,че нали вече е задължително да се ходи от 4годинки на предучилищна се води.Няма места чак в друг квартал и казали че има места само и какво ще правим не знам. ooooh!Баси скапаната система баси тъпотията изискват а  няма къде да ходят.Може ли всяка сутрин и вечер да го водиш детето на градина толкова далече?Ми ако няма кола с какво ще се кара по студовете и дъждовете ? #Cussing out #Cussing out
Гушки на всички писали и не писали ... Hug Hug Hug Hug Hug

# 626
Привет прекрасни мадами  Hug
Чак сега сколасах да седна тук да пиша, иначе прочетох всичко от сутринта  Mr. Green

Мони, пожелавам бързо да отминат грижите и проблемите. Стикаме всички палци да се похвалиш скоро с добри новини  Praynig

Юле, как ти е зъбчето? Дано не те е боляло много. На мен са ми вадили зъб, единствено кофти ми беше с таз кръв дето течеше толкоз много. А аз имам много нисък праг на търпимост и поносимост на болка - с една дума хич не мога да търпя  ooooh! Но при всеки е различно. Бързо да се оправи, яж студени продукти - сладолед, студени напитки, ей такива неща.

Иренка, много много ми хареса написаното. Снощи го прочетох, сутринта пак - пък се и поразмислих малко . Наистина е много важно да отворим душите и сърцата си за любовта и доброто. Към близки, към приятели и най-вече към децата ни  Hug

Зиче, дирете връзки, не се оставяйте и не мъчете детето. Аз моето така съм го разкарвала преди години из Варна и ми беше много мъчно  Sad Едно, че е студено, после че много време по пътища, автобуси, мръстоия .. друго че трябва вместо да спи до късничко, да става сутрин рано.
Бахти, сума ти молове направиха, не се сетиха да стрят детски градини и училища по големите градове. Хем виждат, че от година на годиня няма и няма места и пак нищо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А останалите къде са  newsm78 Надявам се всичко да е наред  Peace

На всички пожелавам хубав и прекрасен ден, аз лягам да спя след малко   bouquet  bouquet  bouquet

# 627
  • Видин
  love001

Тук съм, ама все едно ме няма Joy
Краят на месец е.... Crazy

# 628
# 629
Добро утро! От Мони както винаги е кафето, да и благодарим за което. А от мен пожелание за щастлив ден!

Общи условия

Активация на акаунт