КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Зиче ,само така с такива наглеци!  bash box newsm75 finger .......Много добре видях на кого е блога.....

Теди да ти е свято името! Да си здрава и щастлива!  Hug

# 661
  • Пловдив
Мастеронки Peace Hug Hug Hug Hug Hug

# 662
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!   bouquet
Зиче, голяма простащина, не видях блога, че го е изтрила! А аз не мисля да си правя, ще си качвам нещата с рецептите на снимките в албумчето, че като съм нейде на гости да мога като отворя и да видя кое как да  направя!
Хубави сънища момичета...

# 663
Добро утро момичета-кокичета   bouquet Хайде на кафенце

Тук е неделя, слънчево, топличко, прекраааааааааасноооооооо  newsm44 newsm44 В градината ни вече и кокичетата се показаха, снега като се стопи. Може и преди да са били там, но не се виждаха  Mr. Green Аз съм вдигнала всички щори и е толкова слънчево в стаята, егати кефа  Laughing Laughing Laughing
Допивам си кафето и заминавам на пазара, че откакто падна големия сняг не съм ходила. Да разгледам, може пък и да си харесам нещо.

# 664

Дидкееее....Айде бееее......Домъчня ми !!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 665
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug
ДИДКА, ми то същата работа в албума или в блога ще ти са рецептите Hug Hug Но ти си знаеш  Hug Hug
БИСТРЕ, тука също е топло и слънчево ако че духа още вятър но  такова време ме подтиква на чистене  Mr. Green Mr. Green ooooh!
МАСТЕРОНКИ КАК СИ ТИ МИЛИЧКА Hug Hug

Чистих, прах,просках,готвих ..ай такива работи... Mr. Green Party

Изморих се и седнах да прочета това което Ирен ми е пратила.
ИРЕНКА, такъв разказ от години не бях чела на един дъх го прочетох.Така хубаво си го написала и много поучителен и разтърсващ.Благодаря ти мила ,че ми го прати и имах възможност да го прочета.
Докосна ме силно всичко написано в него ....много хора имат нужда точно от това което си описала. Hug
Благодаря ти мила! Hug Hug

# 666
....... но  такова време ме подтиква на чистене  Mr. Green Mr. Green ooooh!
МАСТЕРОНКИ КАК СИ ТИ МИЛИЧКА Hug Hug

Чистих, прах,просках,готвих ..ай такива работи... Mr. Green Party

Да пиша ли как съм и кво съм правила?Щот мисля,че няма смисъл...ти вече си написала кво съм правила аз...... smile3532 smile3533

# 667
  • Пловдив
Скрит текст:
Да пиша ли как съм и кво съм правила?Щот мисля,че няма смисъл...ти вече си написала кво съм правила аз...... smile3532 smile3533
Може ли да не е такова аааа smile3532 smile3534
ааа цефтеее smile3533

# 668
# 669
Привет, момичета! Честит национален празник със закъснение! Нека не се срамуваме, че сме българи, въпреки нещастниците, дето ни управляват в последните години!

Ние вчера празнувахме в Хисаря с 2 приятелски семейства, като прееди това ходихме на разходка до могилите в Старосел. Беше хубаво, но вятърът не си поплюваше хич!

Радвам се на знамето, което се вее от моята тераса, дано повече хора да си сложат българското знаме на терасата или покрива при следващ празник!

Зиче, не разбрах за коя моя рецепта става дума, ама и аз много побяснявам като видя такава кражба! Само така, разпердушини ли я тази крадла както подобава, ама ха!!! #2gunfire

Мастерче  Hug Каквото си правила явно си го направила добре, личи си !  Heart Eyes

Целувки от мен на всички ви и до скоро! ( по-точно до след седмица, че ме очаква доста сериозно натоварване със сериозна липса на свободно време за компютър)

# 670
Аууууууу....Паце...Каква красота си сложила......Лелеееее,напълни ми се душата!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 671
  • Пловдив
ПАЦЕ,ами тука в темата я беше писала рецептата и понеже ония от КГБ твърдят че не влизат да четат  Mr. Green  а как така твоята рецепта се отзова в блога на една от тях не знам Crossing Arms Мои две рецепти направо копи пейс сложила барабар със снимките bash bash bash
Ма такава патардия дигнах че се принуди да изтрие блога направен от чужди рецепти сложени вътре без една нейна даже да има...всичко крадено Peace
Твоята рецепта беше за царска трушия  май newsm78 Peace
Та така тези досаднички мине не мине напомнят за себе си явно без публичност не могат дребните душици ...пък и комплексите си дръгнат така. Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 18:20 от ЗИЧЕ

# 672
Привет момичета   bouquet

Ох днес май седмицата за всички започва натопорчено  Mr. Green, че като гледам и кафенце никой не е метнал, аз почти на крак го пих и ме наеха задачките. Отделно от вчера пак не съм добре, ама това е друга тема.

Зиче, не видях блоговете, явно вече са били изтрити. Какво да ти  кажа вече нищо не ме учудва. Хора всякакви и наглите нямат край, но трябва  овреме да се вземат мерки и който ги надуши да не ги трае (за каквото и да било де) както ти си направила  Peace Аз и преди съм казвала, че от оная въпросна тема си живеят в някакъв измислен свят и където е явно пишат едно, а по личните си разменят друго, абеее..... карай като им харесва така, и нека да си вярват, то заблудени овци все се намират да вуйдисат на двама трима, тъй че, техен си проблем, един ден като се усетят ще разберат за какви калища става дума, ама.... ууу че много време им отделих, айде не си заслужава  Naughty

Паце, чета чета из фейса кво ти предстои и ми стана ясно що няма да имаш време за комп. Натоварено ще ти е ама пък хубаво наторване с приятни емоции мисля аз, нали?

Бистре, кво си купи от пазара вчера, бърже да докладваш  Heart Eyes

Мастерче, явно ръчичката ти е минала щом си се развихрила пак по всички фронтове  Hug

Дидка, не се познаваме чак толкова с теб, но и аз ти гледам нещата във фейса, много хубави идеи даваш и ти като Зичето  Hug

Фейче, как си  Thinking, дано всичко се оправя при теб  Hug Hug

Мони, и теб те няма, не отминаха ли проблемите, не се ли наредиха нещата  Thinking  Hug Hug

За сег изчезвам и ви казвам чаф и ви пращам голямо гуш  Hug и ви пожелавам спорна , лека и усмихната седмица   lovekiss lovekiss lovekiss

# 673
  • Пловдив
Здравейте сладурки.
АНКАСЧЕ, какво ти е бе пиле newsm78
Мен нещо кръстаме наболява но на обяд като ида при Жорката и ще им кажа да ми сложат и вендузи да ми мине тъй, че ще се оправя.
ДРУГИТЕ КЪДЕ СТЕЕЕЕЕ newsm78 Thinking Флипсахте пак Rolling Eyes

# 674
ей ме на!!! Mr. Green
Зичка - помня я тази особа... Twisted Evilей мира нямат...и срама нямат.... и нищо нямат. Един блог имаха само... и него изтриха... Joy Ма то от време оно народа е казал - на лъжата краката са къси! Mr. Green
Момичета... няма да ми повярвате...ама ние имаме още сняг. То верно че май САМО НИЕ си имаме...като гледам съседните къщи и дворове - всичко се е стопило. на нашата лвада обаче си имаме едно 15см, пък на места и повече. Ей, край няма тази зима ooooh!
Иначе не можах да си пия биричката събота и неделя на теферич, че вятъра ни беше направо код червено. Пронизваше до костите! Направо беше гадно студено. но пък като прострях прането, има няма час и всичко беше изсъхнало.
Момичета.
На 8ми март съм поканена на една моя много добра приятелка на 50 тия рожден ден. Искам да и купя нещо хубаво, но така и не измислих какво.  newsm78 Бюджета ми е 100 тина лева. Не е семейна, разведена е. За дома - не ми се ще да купувам. Искам нещо лично и запомнящо се. Моля дами развихрете въображението. Иначе и подготвих тайно украсата на ресторанта, направих и и поканите, и една торта съм и приготвила даже... но искам един хубав оригинален подарък.
та така де!
Сега ще гледам черешката на тортата.
Лека вечер от мен! И спорна и доходна седмица! Hug

Общи условия

Активация на акаунт