КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 968
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Браво, Зиче. Ей, това е приказка. След това лечение утре ще си кукуряк. Вътрешният масаж много помага......  Mr. Green

Мацки, връзвайте се здраво, че откъм Пловдив ще тресе яко.
Пък откъм Видин...
И от ....
Хайде на коланитееееее

# 76
Мастерче много си ретро  Laughing Я ме виж мен

Аз съм се завързала, моля заповядайте-може да започва земетръса  Heart Eyes

# 77
  • Видин
А така вързахте се значи Wink
Миии ние да започваме тогаз Joy Wink

# 78
Добро утроооооо, развързвайте коланите вече и идвайте да пием кафе  Joy Joy Joy

Хубав и спокоен ден от мен  Hug  bouquet

# 79
  food010 Добро утроооо   bouquet

Тъй, успях да се размотая най-сетне от коланите  hahaha

Биби, мерси за кафенцето  Hug, ще си го пийна с кеф и после се мятам пак на метлата да отмятам задачките си  afwitch

Момичета, отново да благодаря за хубавите поздрави и пожелания вчера  Hug

Хапнахме, пийнахме, отбелязахме подобаващо именния ден  Laughing Уж днес съм малкоо по-добре, ама да  видим, не смея вече да кажа, че ми писна от хапове и всичко такова подобно  Mr. Green

Сега на всички ви пожелавам лек и спорен ден и се надявам днес да мога да  вляза пак да ви видя  
Simple Smile Hug Hug Hug

ПП - Момичета, плиииззз дайте идея  Praynig Канени сме на юбилей - 50 г. на една моя братовчедка, та за подарък де искам идейки  Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 08:59 от Анонимен

# 80
Добър ви ден,момичета!Днес се включвам доста късно,но пих кафе с една дружка и понеже не бяхме се виждали отдавна,времето отлетя неусетно в сладки приказки.Снощи,чета,земетръс имало Rolling Eyes Явно се е усетило само в западна България,до Варна не е стигнало,или аз не съм усетила  Thinking  Laughing
Анкас ,трудно е да се избере подарък за такъв юбилей,а и ти познаваш по-добре братовчедка си.Аз например обичам да подарявам практични подаръци,независимо от пола и възрастта.В твоя случай може да бъде -нещо за дома/икона,картина,сувенир/,нещо лично за нея-като преминеш през дреха,бижута и свързаните  с тях кутийки и т.н,та стигнеш до ваучер за СПА,магазин.....Не знам,може би момичетата могат да ти дадат по-оригинални идеи.
Такааа,вчера Сис ни накара да се явим с метлите на отчет,а днес никакви ви няма.Бензина ли ви свърши или се изгубихте в трафика...Хайдее,болничките на отчет как са днес,а останалите да вдигнат малко глави от работа-да не е заек да избяга и да се яват на спявка.

# 81
.....Бензина ли ви свърши или се изгубихте в трафика...

Аз съм в трафика.....мА кО да сЪ праЙ.....

# 82
 smile3506  Еееегаааа си, дека сте бре  newsm78

Мастерче, надявам се да не спре тока и скоро да ти светне зелената светлина та да пристигнеш по живо по здраво нанасам  Grinning Hug Hug Hug

Люска, абе познавам я верно братовчедката ама нали знаеш , все му се иска на човек ей тъй да зарадва и нещо  оригиналшън да е ама..... в нашата бг действиетлност все по рядко се случва, не успяваме  нещо. През декември месец кумеца ни беше и той юбиляр - пак на 50 и така голямо чудене и какви ли не идеи и неща, допитвания и накрая му подарихме от тези  скари тефлоновите , ние имаме и жена му беше виждала в къщи и много й харесаха нещата приготвени на нея та взехме това , а те пък взеха че наистина много се зарадваха и даже споделиха, че няколко дни перди това без малко да си купят същата
 Simple Smile

Колегите пият следобедното си кафе, а аз поредната доза прахоляци за настинки и кашлици  Mr. Green, ма няма как, трябва да оздравявам, че ме поканиха на купон в събота за Бабинден, тъй че трябва сериозно да се лекувам щото купона не е за изпущане  Laughing

Тъй, тътрих си краката тътрих, дано съм ги протътрила и сега да се появите   Hug, а тия дето образуваха земтръсите снощи  еее ега си релакса ега си чудото никви ги няма  и тях newsm78 Thinking Heart Eyes Hug 
Еййй момичета, майтапа на страни, ама  обадете се, особено болничките, драснете два реда и кажете как сте, пък Юлето и тя пак зачезна, пак ли ги затрупа там сняг кво ставааа   newsm78

# 83
Здравейте  момичета
Рекох да се обадя,че съм жива
Успяхте да ме разсмеете
Аз го усетих земетръса,цяла нощ не спах ,да не се успа за работа
Децата незнаеха ,че се връщам на работа и като ме видяха милите цял  следобед се гушкахме и си разказвахме разни наши нещица
Обаче се прибирам капнала
Сега учим с малката,дано остане малко време и за мен,да си почина малко

# 84
 Joy
Земетресения...,колани.... Верно ви нема никакви.... newsm78
Аз да се оплача от два часа днес следобяд до преди малко нямахме вода...авария някаква, та бях с вързани ръце. Но поне не беше студено и излязохме с Мони на пазар до единия от Лидълите. Тя много обича "големия магазин". Сега на куп започвам вечерята и разни неща за миене.
Как сте? Хайде засега  Hug

# 85
Привет и от мен.

Много пусто бре, яко са ви изморили пищаците тая нощ.Чак тук при мен се усети земетръса  hahaha

Аз пък днес си научих резултатите от изпитите декември.Взела съм говорене и слушане, както и писане.Ама са ме скъсали на четене  newsm78 И не само мен, ами цялата група.И определено нещо гнило има там.Това са 40 въпроса и за да минеш трябва да имаш най-малко 27 верни.Аз имам точно толкова, а имаме едно момиче от групата дето има даже повече.Обаче всички сме скъсани.И не че нещо-в крайна сметка по-важно е можем да говорим, да четем, да пишем на английски, но пък това на мен ми е най-силната страна.Както и да е де, продължавам така или иначе.

Тединка виж как си ги изненадала дечицата, а и те са се зарадвали.Гледай да почиваш мила  Hug

Куинче това е много гадно.Дали вода, дали ток или нещо друго, ама така като те оставят с вързани ръце.Надявам се по не си починала малко  Hug

Анкасче стягай се, че купон се задава.Настинката да си заминава, че да можеш да се насладиш на купона.Радвам се, че сте изкарали добре.За подаръка  newsm78 Идея нямам.То така като не познаваш някой как да дадеш съвет.Ама съм сигурна, че ще се справите блестящо  Hug Люска ти е дала добри идейки

Айде бягам да готвя, че народа ще иска и да яде.

Целувкиииииииииии

# 86
  • Пловдив
Вързахте се ааааааа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha хубаво сте направили че бая се дуса  Joy hahaha
Днес имех работа и гости брат ми с племеника за които ви разказвах че жена му кучка от класа та го водих при Жоро. Много е зле с нервите това момче не може да се примири за детето че не може да го вижда ..Офффмного сложна ситуация не знам как ще свърши всичко това  ooooh!

Харесахте ми днес много сте се разписали Hug Hug Hug
ЕЛИ бе те ако не ви скъсат веднъж няма да се наричат Англичани брее майната им всичко ще мине . Hug

# 87
Зичоно....Много поздрави на брат ти! Дано всичко се оправи бързо.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 88
  • Пловдив
Как да не му изгризаш дупето на това бижу ааааааа

# 89
  • Пловдив
ДОБРЮТРУУУ Hug

Къде сте бреее..... няма ли кой да нагриза  надупеното бижу  в предният ми пост ааа Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт