КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, здравейте, здравейте  Hug Hug

Натопорчето, не натопорчено, петък е петък е петък е  newsm44 newsm44  Надявам се другата седмица да ми е по-споко и да мога по-честичко да съм с вас момичета  Hug

При мен нищо ново и интересно. Пак са се заформили  купони в почивните дни, само , че този път аз ще  ходя  Laughing

Зиче, радвам се, че вече си добре и добре се влияеш от тези игли  Hug Hug Hug

Бистре, вчера не ти беше ден, днес как е  Thinking, аз ти стискам палци днес да е супер ден за теб  Peace Hug Hug

Мони, при вас как са нещата, надявам се всичко върви към по добро  Praynig Hug Hug

Не, момичета, спирам да ви изброявам, обаче съм ви прочела всичките , мисля ви и всички ви чувстам близки  Hug Hug Hug

Сега ви пожелавам успешно завършване на работния ден и приятен уикенд, изпълнен с много усмивки и хубави емоции  lovekiss lovekiss lovekiss  love001

# 646
Здравейте момичета
Не съм влизала отдавна ,със закъснение
Честита Баба Марта-да сме здрави,весели и засмени
В болнични съм,лежащо болна едва станах днес за малко-вирус ли е кво е незнам,но няма вече сили-кашлица,гърло,уши и лимфни възли
Не съм ви чела,за което извинете

# 647
Здравейте дами Hug може да е краят на работният ден...ама да вляза че не съм влизала 2-3 дни.
С голямо закъснение - Честита Баба Марта HugДа сте бели и червени - румени засмени. Радост да ви донесе. Пролет чука на вратата ..... е, за днес не познаха...ама утре... го дават 12 градуса smile3508 от сега планирам едно припичане на слънчице с биричка в ръка. Дано не излъжат като днес, че ми отиде настройката Whistling!
Иначе сме добре. Зъбът взех да го преживявам...а, утре отиваме да гледаме едно кученце за мама...
Ако го вземем - веднага ще ви го покажа! Mr. Green
Хубави почивни дни ви пожелавам. Топли топли изпълнени с ФЕЙКАТА

# 648
Поздрав от мен за 3-ти март!

# 649
  • Пловдив
Какво си правкате бре еййййй Hug Hug
Иренка много хубав поздрав настръхнах чак ,много я харесвам тази песен:hug:

Вижте какво намерих в една тема за кражби на рецепти и снимки.
На повечето от вас ви е позната тази особа
Копирала рецепти барабар със снимки ..с цялото си  нахалство и мои е публикувала в нещо като блог Mr. Green
Тази наистина не е наред убедих се за сетен път  ooooh!

http://svetlaibobo.blogspot.com/

ЕТО ТОВА СА  МОИТЕ КРАДЕНИ РЕЦЕПТИ
хааа изтрила ги е  hahaha hahaha hahaha
одеве бяха там сега ги  няма hahaha hahaha hahaha
Прочела е че ще има санкции hahaha hahaha hahaha hahaha

ПАЦЕ ТОВА ТВОЯ РЕЦЕПТА ЛИ Е Party

http://svetlaibobo.blogspot.com/2011/10/pazzza.html

# 650
  • Пловдив

# 651
  • Видин

Честит празник България!  bouquet

Добро утро, дами! Hug

Хайде на кафенце или чайче:

Зиче, нямам думи за рецептите Shocked
Радвам се че се оправяш от процедурите PeaceАз като знам как за половин час Жоро ми смъкна високта темпреатура с вендузите изобщо не се учудвам, че вече си добре Peace
Поздрави го от нас!

Иренка, исках да ти кажа, че разказа които прочетох много ми хареса.Ти си талант да знаеш Hug

Ние ще ходим на разходка по късно, че времето наистина е топло, макар че духа вятър.

Чао от мен!  bouquet

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 10:32 от ღ Жаклин ღ

# 652
Честит Празник и от мен!
Честита Баба Марта!
Честит Тодоровден ! Честито на именяците и да им е свято името!

Зичеее.... ooooh! Аман от крадли!!! мА виж как е махнала блога веднагически....  Mr. Green hahahaMr. Green hahaha

Пфуууу...... Sick

Аз се позагубих тия дни,мА така се наложи.... LaughingЧе

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 10:35 от TheNMaster

# 653
Честит празник и от мен!   bouquet

Аз днес почивам (като никой път досега на официален празник) и мисля да мързелувам доволно. Пък ако ми дойде ищах за работа и да поработя из къщи. После среща имам, пак по работа... май няма да мързелувам  Mr. Green Ще видим, засега още пия кафе и чета какво правите вие и останалите из нета  Joy Joy Joy

Хайде до после  Hug Hug Hug

# 654

Честит празник България!  bouquet
Днес да ви почерпя па макар и виртуално[img]https://lh4.googleusercontent.com/-Wqqoz2WqES4/S3LX0xICSWI/AAAAAAAABWQ/0B_XYBYKT7o/s576/015893760.jpg/img]
Ееее,не е честно,защо не ми се получава

# 655
Момичета,не мога да се справя да кача нищо

# 656
Честит празник България!  bouquet
Днес да ви почерпя па макар и виртуално

Ееее,не е честно,защо не ми се получава

Теди, ето така би трябвало да изглежда, нали?

Момичета, хубави празници и от мен.
Уви, тези дни не ми е до празнуване...

# 657
Да,Фейче
Едната беше тази,имаше и други,но не ми се получиха
Ти как го направи?

# 658
Здравейте момичета!

Честит празник на всички   bouquet   bg bg bg

Честито на всички именници, здраве късмет и усмивки без чет  Heart Eyes Hug

Фейче,  Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета извинявам се, но нямам грам време, че нещо днес  не си  планирах правилно часовете и минутите  Laughing   Отивам да поздравявам и целувам именници и после на купон, чаф и гуш на всички  
Hug

# 659
  • Пловдив
ТЕДИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Няма една скоба на имги за това не се е получило
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-Wqqoz2WqES4/S3LX0xICSWI/AAAAAAAABWQ/0B_XYBYKT7o/s576/015893760.jpg/ето тукimg]

Приято изкарване Анкасче на вас Hug

ЖАКИ, МАСТЕРЧЕ, нали видяхте на коко беше блога ? на светлаибобо от онази тема Peace представяте ли си каква наглост  #Cussing out Ма я вдигнаха във въздуха и го изтри Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт