Креми, прекрасна почивка е било! То като е една седмица и човек не може да се усети почивка ли е бил, какво ли е било!
поздравления за късмета и зареждащото прекарване на концерта! 

Беше много смешно - когато проверихме за билети бяха само от 200, а ние бяхме 3 девойки и решихме, че е мноооого скъпо. Плана беше да вземем на място - винаги до сега са продавали супер много билети на концерти. Е да, ама не! Имаше много търсещи като нас, а се продаваха само по един билет, което не беше за нас. Видяхме супер много познати. Та - една приятелка на сестра ми ни намери покани. Влезнахме тъкмо за началото и концерта беше суупер
пеене, викане, танци ... супер яко!

.с мъжо за първи път от както са децата, ще забегнем на почивка!

Че аз пред него не показвам емоции, за да не го разстройвам. Всичко стана толкова бързо. В петък му се обадиха и в събота вечерта вече беше там. Сега още повече разбирам, че без него е ужасно. Все пак 12 години не сме се делили нито един ден. Толкова много ми липсва, но както казах всичко е за добро.
В аптека ще работя, но сега е много натоварена защото е нова и още я зареждаме, описваме, редим лекарства, нали знаеш...
Дано и вие да свикнете, защото мъката и тъгата са лоши чувства 

за ясла.
Много ми липсваха писанията ви и размяната на разкази от ежедневието.
ще видиш!
азмисли и страсти, личи си, че сте интелигентни, разумни и добри хора.
А за преместването - и аз мисля, че е добре децата да са в отделна стая. Моите ги отделих преди доста време. Всяка вечер лягам при единия, редувам ги, четем приказка, говорим си, държа им ръчичка или краче и заспиват. Но си спят сами там. А при вас не знам само дали е безопасно за Андрей, че като си спомня Бобата какви планове за отърваване от него имаше
)) А Боби е просто страшно умно дете, направо ме изумява. Века да се чувсва като батко-закрилник, явно това го прави щастлив и горд.