Ани, определено 6 г. са много и дано работата те удовлетворява и да си доволна. Аз тази есен правя 4 г. - от време на време поработвам, явявам се по дела, но нищо особено и въпреки това се чувствам затъпяла.
Св., искрено ти пожалвам да си починеш в Лондон. Иначе, да те успокоя при нас съжителството е мирно, но имаме 2 неприятни случки, Павел беше на 2 месеца, когато Петър го удари /леко го удари, Павел беше на ръце в мен/- наказах го в коридора и оттогава не е проявявал агресия. Второто е точно преди морето за около 10 дни имаше период, в който започна да се нааква. Консултирахме се с психолог веднага и мисля, че отстранихме причината, но предвид факта, че Павел спи само на ръце през деня 2 пъти по 1 час го разбирам Пепи, защо постъпи така...сега и двамата държа на ръце, включила съм Петър във всички мои ежедневни работи. Надявам се да преодолее нещата, въпреки че вече отново си ходи в тоалетната си имам едно на ум и съм по-внимателна.
Снежи, при вас режима с ранното лягане е страхотен.
При нас така и не се получи сега сме в другата крайност Павел в 22.30, Петър в 23 заспиват. Хубавото е, че сутрин спят до 10.30-11. На морето развалиха режима и заспиваха Павел в 21, Петър в 21.30, сега като се прибрахме им възстанових режима поне да се наспивам и аз и без това следобед спи само Павел и както казах по малко.
Поздрави на всички!

за спорта според мен е рано, ние сме си на тичане в парка и скачане по леглата 
на мен пък сега ми се вижда късно. Както и да е. И за госпожите на Габи и на тези, които ще поемат сега Марти, казват, че подготвят страхотно децата за училище. Вчера на родителската на Марти ми направиха добро впечатление и това, че много наблягат на отношенията, както на децата помежду им в градината, така и в семействата ни. Помолиха ни да им обръщаме голямо внимание, за да се чувстват по ценни. Не че имам нужда да ми го казват, но не навсякъде учителките обръщат внимание на емоционалното състояние на децата.
Естествено на 2рата седмица беше и с хрема, та и вкъщи си поседя, но от вчера вече се заиграва с другите деца и като че ли вървим към подобрение. Доста разбира, като му говорят, но казва само чао, здрасти и тук
Понякога обаче аз настоявам да гледаме филм за майки и той търпеливо ме изчаква. Пъшка и охка, върти се с досада, и накрая заспива оттегчен