Колко интересни постове напоследък - продължавайте, ммомичета, да споделяте за нашите големи/малки юнчета!
Ние сме в Йоханесбург. Опасно е, само с кола може да се придвижваме, но ние успяхме да наемем апартамент в единствения квартал, в който може да се ходи пеша. Той е отвсякъде ограден, с пропусквателни пунткове, но е голям. Иначе апартамента има басейн в комплекс, на приземния етаж сме, така че имаме градинка, много е хубаво. Апартамента също е в комплекс, който е ограден. Мисля, че единственото, което ни липсва, са парковете - тук ни съветват да не ходим в близкия парк, че имало престъпност, само клошарите ходели там...
Иначе е супер интересно - в работата пътувам из съседните страни, срещам се с много интересни и различни хора, страхотно е. Проектът ми е до средата на ноември, но може да продължим чак до януари, ще видим. Сашо (мъжът ми) е сензацията на квартала - бял мъж, се грижи сам за двете деца
) Тук всички имат мейдс (такива, които се грижат за домакинството, децата и тн), да не говорим, че пък мъжете въобще не се занимават с ежедневните неща...Всички много му се чудят. А децата тръгнаха на градина, даже и Криси - по половин ден от 9 до 2.30. Искахме да ги пуснем, тк тук няма паркове, и там е единственото място да играят с деца през седмицата. Криси е направо влюбена в учителките си, с такова желание ходи и си играе, много е сладка. Със Стефан е малко по-трудно, всеки ден са преговори, тк още няма приятелчета, не говори английски...Но почва вече да поема думички и да повтаря.
Св., ние преместихме Криси още преди 2 месеца. Стефан също много се радваше - мисля, че подсъзнателно се чудят, зашо те спят сами в една стая, а малките с родителите си. Сега много си играят, и заедно се приспиват. Слагаме ги към 7.30 по леглата, обиновено до 8.30 чуваме кикот и смях, той й чете, показва й книжки, и после за 10 мин заспиват с малко помощ от наша страна. Но си значт, в 19.30 са по леглата, и не стават. Така и за нас остава малко време....
Това е от нас, весел уикенд ви пожелавам! За нас това е първият уикенд тук, така че имаме много неща да свършим и да се ориентираме в обстановката. По/нататък ще ходим по сафарита, на морето (Индйския океан...) и тн

сигурна съм, че и Стефан, ще се справи бързо.

Уж всяка ситрин ми обещава че няма да плаче...Още спи с някой - напоследък доста често при баба си. Даже и още е в тях. Всеки момент ги чакам да се появят, че да ходим към градината. Тази зима ще спя при него в новата му стая - леглото е голямо, а напролет мисля да го оставя вече самостоятелен. Тъкмо ще свикне със стаята. Оф, щях да пища още, но идват баба и внуче...
но се успокоявам че бързо и минава и като я взема след обяд е весела и спокойна.