Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 498
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • София
40 мин ще започнат да се отброяват след извесно време. Не знам при PASTA как е, но при BOIL времето започва да тече от момента на завирането на водата.

# 346
  • Балчик
Ти не се съобразявай с моите програми, защото уредът ми е друг. Щом имаш програма пилаф, най-добре на нея да правиш ориза. Peace

# 347
  • София
I трите програми /ризото, паста и пилаф/ за на този принцип.
Успях да открия, че отброява последните 10мин. само, всичко си е наред с уреда  ooooh!
Ще му свикна , ама ........

Да и видях, че на една програма времето започва да тече при завиране на водата.

# 348
Момичета ама аз такива манджи в кукъра дето трябва запържи, после сложи, после разбъркай не правя, за мен се губи смисъла. В началото само си играх.
Да ви кажа ли как готвя свинско с картофи Simple Smile
Крумид, свинско на мааааааааааааалки парченца, картофи, малко червен пипер, 130 мл доматен сок, вода, сол, подправки, шепа царевично брашно. Бъркам, затварям и довиждане.

# 349
Здравейте на всички! От 2 дни и аз с кукър Simple Smile и аз съм на принципа всичко вътре и готово. Правих мусака и пил.филе с ориз харесаха   и на мен и съпруга ми и на капризния ми син. Варих на пара пюретата на малката. Сдобих се с Филипс. може ли тенджерата да се слага във фурната  и до каква температура? А книжката е много смотана, горе долу вече се ориентирах чрез вашите гозби. Лека вечер. Ще се опитам да следя до колкото мога и когато мога да ви покажа някоя от маджите ми.

# 350
Не може съда от Кукъра да се слага никъде освен в самия него.

# 351
Не може съда от Кукъра да се слага никъде освен в самия него.
newsm10

# 352
Мерси за отговора. Хубав ден.

# 353
  • в обкръжаващия ме хаос
Снощи пробвах омлета. Беше много вкусен, доказателството е, че и чаветата си го изядоха  Laughing  Hug

# 354
Момичета, и аз от два дни съм с Кукър  Heart Eyes На Филипс е, и всичко става чудесно. Има само едно нещо, което доста ме пристеснява... Не използвам никакви други шпатули, освен тези към машината, но за 2-3 яденета, сготвени в него, вече забелязвам драскотини. Не готвя от вчера, и не смятам, че проблемът идва от мен. Малко съм разочарована, какво ще ме посъветвате?

# 355
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, и аз от два дни съм с Кукър  Heart Eyes На Филипс е, и всичко става чудесно. Има само едно нещо, което доста ме пристеснява... Не използвам никакви други шпатули, освен тези към машината, но за 2-3 яденета, сготвени в него, вече забелязвам драскотини. Не готвя от вчера, и не смятам, че проблемът идва от мен. Малко съм разочарована, какво ще ме посъветвате?
И аз забелязах драскотина, при положение, че не съм готвила много пъти на него и също използвам шпатулите от комплекта  Sad

# 356
  • Където морето целува небето...
Аз готвя ежедневно в него и нямам драскотини за сега. Отидете в магазина и попитайте. Нали има и 60 дневен период за връщане. Или поне да ви подменят вътрешния съд.

# 357
Точно това и смятам да направя. Аз съм откровено очарована от уреда, и не искам да се отказвам от него, надявам се да е бил някакъв дефект. Simple Smile
Между другото, преди не обичах да ям ориз, а сега не мога да спра.  Heart Eyes Омлетът действително става уникален, за пърбжените и задушени ястия - да не говорим. Единствено сгреших при първото си бавно готвене, че зададох прекалено кратко време, и месото ми не стана крехко. Ще свикна Simple Smile
От както имам кукър, в мивката не се трупат тенджери и тигани. Това е огромен плюс!

# 358
Точно това и смятам да направя. Аз съм откровено очарована от уреда, и не искам да се отказвам от него, надявам се да е бил някакъв дефект. Simple Smile
Между другото, преди не обичах да ям ориз, а сега не мога да спра.  Heart Eyes Омлетът действително става уникален, за пърбжените и задушени ястия - да не говорим. Единствено сгреших при първото си бавно готвене, че зададох прекалено кратко време, и месото ми не стана крехко. Ще свикна Simple Smile
От както имам кукър, в мивката не се трупат тенджери и тигани. Това е огромен плюс!
Прочетете цялата темата, написано е че драскотините се получават и не влизат в гаранция. Не се сменя и съда, но ще пускат такъв на пазара на стойност около 35 лв. Може би можете да го върнете в 60 дневния срок и после до купувате друг, но явно и той ще се надраска.
Ползвам и неговите, и други силиконови прибори  и на този етап нямам драскотини.

# 359
  • Балчик
 ShockedМного бързо ви се е надрала тенджерата. Аз моята я ползвам 4 години и е надраскана вече, но поне година и нещо нямах драскотини.

Общи условия

Активация на акаунт