Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 484
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
 Ясно.Кухнята ми е малка и нямам място за много уреди.
 Инак като идея самият уред ми харесва. Спестява доста миене на съдове.

# 376
Здравейте момичета,
вчера си купих многофункционалният уред на Нео. Въпросът ми е дали докато готвя нещо на програмата Bake,бих ли могла да сложа и кошничката отгоре и да задуша някой зеленчук? newsm78
Някой пробвал ли е такъв вариант?

# 377
  • Paris, France
Привет и много спорна и добра нова година пожелавам на вси4ки кукърки. Извинявам се за ползуването на цифри вместо букви но на фонети4ната клавиатура на таблета не намирам никъде нужните букви.

Здравейте момичета,
вчера си купих многофункционалният уред на Нео. Въпросът ми е дали докато готвя нещо на програмата Bake,бих ли могла да сложа и кошничката отгоре и да задуша някой зеленчук? newsm78
Някой пробвал ли е такъв вариант?

Да, пробвала съм и е възможно при нали4ието на достатъ4но те4ност (вода). Аз то4но на тази програма варя яйцата на пара. При4ината е, 4е това ми е единствената програма без никакво налягане. Отдолу слагам вода, оба4е. Ако сложите да пе4ете някакво тестено изделие с ниско съдържание на те4ност няма да се полу4и. Ако искате запе4ени отдолу мръвки и картофки, тоест без добавена вода (някои зелен4уци пускат вода но не и картофите), няма как едновременно да приготвите зелен4уци или ориз на пара.

# 378
Добро утро,девойки   bouquet

Слоу кукъри обсъждате ли ?

Crok pot    или Morphy R.

Кой бихте избрали ? Ако нямам таймер,мога ли да си го пооставям през деня за 4-5 часа без надзор?

# 379
  • София
Добро утро,девойки   bouquet

Слоу кукъри обсъждате ли ?

Не, мултикукър. За слоу кукър има друга тема.

# 380
ААа,благодаря за разяснението. Със здраве да си готвите тук,аз ще потърся другата тема  Hug

# 381
  • София
  Здравейте момичета!От сутринта и аз съм с мултикукър и се надявам да намеря нужните ми отговори при вас!За сега направих омлет,пържени свински пържолки,а в маслото от пърженето сложих ориз,сол и водичка и стана ризото. Току-що свърши и готвенето на пълнените чушки.Засега всичко ми става, само с времето не мога да се оправя още, но ще правя опити.

# 382
  • ЯМБОЛ
            Горд собственик на кукър филипс,днес за първи път го ползвам за задушено заешко.За 1 час месото беше готово,но морковите малко хрупат и го включих отново за малко.Прекрасно се справя!

# 383
Момичета, посъветвайте ме дали мултикукъра на Делимано е качествен, че майка ми се е запънала и иска да й  купувам такъв, но съм нещо подозрителна към продуктите на Топ шоп  newsm78
За този става въпрос
http://www.delimano.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0% … bwCFYjLtAodBiEAWw

# 384
  • София
Момичета, посъветвайте ме дали мултикукъра на Делимано е качествен, че майка ми се е запънала и иска да й  купувам такъв, но съм нещо подозрителна към продуктите на Топ шоп  newsm78
За този става въпрос
http://www.delimano.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0% … bwCFYjLtAodBiEAWw
Според мен този мултикукър е нов продукт за нашия пазар, затова едва ли някой може да ти даде съвет специално за тази марка. Дано се включи Невена Виролан, тя имаше мултикукър с опция "под налягане" и казваше, че не би го заменила с обикновен мултикукър.

# 385
  • София
За този става въпрос
Според мен този мултикукър е нов продукт за нашия пазар, затова едва ли някой може да ти даде съвет специално за тази марка. Дано се включи Невена Виролан, тя имаше мултикукър с опция "под налягане" и казваше, че не би го заменила с обикновен мултикукър.
Мен лично ме притеснява готвене под налягане в тефлонов съд  Thinking.

# 386
  • София
 Съдовете  Делимано не са ли с керамично покритие?Или само тиганите им са?

# 387
  • София
Съдовете  Делимано не са ли с керамично покритие?Или само тиганите им са?

Може и с керамика да е тенджерата, и аз и гледах рекламата вчера, но и керамика под налягане ... не е ок. Температурата когато се готви под налягане е висока.

# 388
Не виждам да пише какво е покритието, пише само материала на корпуса  Thinking
Благодаря за насоките, ще проверя покритието преди покупката   bouquet

# 389
  • София
   Само от  няколко дни го ползвам, но всички у нас са във възторг и казват,че всичко става много вкусно.Онзи ден пиле с ориз, вчера пиле с грах, днес пържих крилца, сега пържа картофи.Пекох и пържолки и ризото правих,два вида омлет, пълнени чушки - всичко се хареса! Дъщерята, уж толкова капризна, каза,че всичко ставало ужасно вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт