Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 423
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • Балчик
Аз редовно си правя риба на пара, много я обичам. И кюфтета на пара, изобщо всичко е много вкусно.

# 421
Тъкмо се чудех дали на пара ще станат кюфтетата вкусни Simple Smile а колко минути ги държите ?

# 422
  • Балчик
30 минути. Баба ми правеше прекрасни кюфтета на пара, моите не са като нейните и това си е. Но пак са хубави. Simple Smile

# 423
Здравейте,

Извинявам се, че възраждам темата, въпреки предупреждението с червените букви, но мисля, че ще е полезно и за други потребители.

Можете ли да препоръчате добър кукър, който да се продава в България и съответно да има сервиз?

# 424
  • София
Планирам в най-скоро време тази покупка, връщам се назад да ви чета!

# 425
Рибата филирана ли я слагате или цели рибки и как я овкюсявате  newsm78
Коя риба е най-подходяща за приготвяне на пара?

# 426
Аз сложих 3 скумрии. 1 риба я нарязах на 3 парчета , без да я разделям посредата.

# 427
  • Балчик
Аз я режа на парчета, както е цяла, дебели около един пръст. Не овкусявам, защото така сия  ям, изцяло натурална, без сол. Но ти си сложи каквото харесваш.

# 428
  • София
Аз я режа на парчета, както е цяла, дебели около един пръст. Не овкусявам, защото така сия  ям, изцяло натурална, без сол. Но ти си сложи каквото харесваш.
Не,че обичам риба, но на пара не става ли като варена?

# 429
  • Балчик
Не,че обичам риба, но на пара не става ли като варена?

Не, но пък какво и е лошото на варената? Всичко зависи от вкуса.
Разликата между варена и на пара е, че варената е малко по-блудкава, веществата преминават в бульона, а при тази на пара си остава всичко в рибата и става особено вкусна, поне за мен де. обожавам риба на пара. Както казах без нищо, само със зеленчуци на пара за гарнитура. Heart Eyes

# 430
  • София
Благодаря за отговора ,Джемма! Hug

# 431
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте!
Преди 9-10 години  случайно попаднах в тема за машина за хляб и увратнях у дома, докато не се сдобих с нея.Май и сега, случайно попадайки на тази тема, ще се случи същото. Crazy Накрая ММ ще наложи запор на форума. Whistling
Изчетох темата, много полезна информация прочетох. Харесах си и аз модела на Филипс. Дилемата ми е в това, че в момента в Техномаркет има два промоционални пакета. Единия вариант е с пасатора който е показан малко по- нагоре, другия с минирезачка : http://www.technomarket.bg/products/09127924/philips-hr-1393
Та, имам пасатор, на преклонна възраст от кажи речи 15 години, минирезачката ми прилича на т.нар. чопър. Да споделите кое от двете ви се вижда по полезно та да започвам с тихата атака на съпружеското тяло.  Mr. Green

# 432
Пасаторът е ТОЗИ. Има си и блендерче ( минирезачка, чопърче  Simple Smile ) към него.

# 433
Следя с удоволствие темата и събирам впечатления!
Рецептите и споделеното много помагат!   bouquet Благодаря!

Падаща звезда, аз имам подобен на този пасатор +блендер + накрайник тел за разбиване/тип миксер/
Незаменим е! С блендера кълцам лук, моркови, чушка/всичко за супа/, меля ядки/орехи, шоколад, също хлебни трохи/, подготвям си овкусителите за кайма/ лук, яйце, накиснат в прясно мляко хляб.
С пасатора също, правя нектар, "поправям" някое объркано фрикасе  Rolling Eyes, крем супи.

Хубав ден!

# 434
  • София
Направо ме изстреляхте към Технополис!  Crazy Много ли е тежък този мултикукър?

Общи условия

Активация на акаунт