Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

  • 149 423
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • Балчик
  • Мнения: 9 289
Аз редовно си правя риба на пара, много я обичам. И кюфтета на пара, изобщо всичко е много вкусно.

# 421
  • Мнения: 0
Тъкмо се чудех дали на пара ще станат кюфтетата вкусни Simple Smile а колко минути ги държите ?

# 422
  • Балчик
  • Мнения: 9 289
30 минути. Баба ми правеше прекрасни кюфтета на пара, моите не са като нейните и това си е. Но пак са хубави. Simple Smile

# 423
  • Мнения: 1 570
Здравейте,

Извинявам се, че възраждам темата, въпреки предупреждението с червените букви, но мисля, че ще е полезно и за други потребители.

Можете ли да препоръчате добър кукър, който да се продава в България и съответно да има сервиз?

# 424
  • София
  • Мнения: 7 484
Планирам в най-скоро време тази покупка, връщам се назад да ви чета!

# 425
  • Мнения: 3 714
Рибата филирана ли я слагате или цели рибки и как я овкюсявате  newsm78
Коя риба е най-подходяща за приготвяне на пара?

# 426
  • Мнения: 0
Аз сложих 3 скумрии. 1 риба я нарязах на 3 парчета , без да я разделям посредата.

# 427
  • Балчик
  • Мнения: 9 289
Аз я режа на парчета, както е цяла, дебели около един пръст. Не овкусявам, защото така сия  ям, изцяло натурална, без сол. Но ти си сложи каквото харесваш.

# 428
  • София
  • Мнения: 15 846
Аз я режа на парчета, както е цяла, дебели около един пръст. Не овкусявам, защото така сия  ям, изцяло натурална, без сол. Но ти си сложи каквото харесваш.
Не,че обичам риба, но на пара не става ли като варена?

# 429
  • Балчик
  • Мнения: 9 289
Аз я режа на парчета, както е цяла, дебели около един пръст. Не овкусявам, защото така сия  ям, изцяло натурална, без сол. Но ти си сложи каквото харесваш.
Не,че обичам риба, но на пара не става ли като варена?

Не, но пък какво и е лошото на варената? Всичко зависи от вкуса.
Разликата между варена и на пара е, че варената е малко по-блудкава, веществата преминават в бульона, а при тази на пара си остава всичко в рибата и става особено вкусна, поне за мен де. обожавам риба на пара. Както казах без нищо, само със зеленчуци на пара за гарнитура. Heart Eyes

# 430
  • София
  • Мнения: 15 846
Благодаря за отговора ,Джемма! Hug

# 431
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
  • Мнения: 425
Здравейте!
Преди 9-10 години  случайно попаднах в тема за машина за хляб и увратнях у дома, докато не се сдобих с нея.Май и сега, случайно попадайки на тази тема, ще се случи същото. Crazy Накрая ММ ще наложи запор на форума. Whistling
Изчетох темата, много полезна информация прочетох. Харесах си и аз модела на Филипс. Дилемата ми е в това, че в момента в Техномаркет има два промоционални пакета. Единия вариант е с пасатора който е показан малко по- нагоре, другия с минирезачка : http://www.technomarket.bg/products/09127924/philips-hr-1393
Та, имам пасатор, на преклонна възраст от кажи речи 15 години, минирезачката ми прилича на т.нар. чопър. Да споделите кое от двете ви се вижда по полезно та да започвам с тихата атака на съпружеското тяло.  Mr. Green

# 432
  • Мнения: X
Пасаторът е ТОЗИ. Има си и блендерче ( минирезачка, чопърче  Simple Smile ) към него.

# 433
  • Мнения: 79
Следя с удоволствие темата и събирам впечатления!
Рецептите и споделеното много помагат!   bouquet Благодаря!

Падаща звезда, аз имам подобен на този пасатор +блендер + накрайник тел за разбиване/тип миксер/
Незаменим е! С блендера кълцам лук, моркови, чушка/всичко за супа/, меля ядки/орехи, шоколад, също хлебни трохи/, подготвям си овкусителите за кайма/ лук, яйце, накиснат в прясно мляко хляб.
С пасатора също, правя нектар, "поправям" някое объркано фрикасе  Rolling Eyes, крем супи.

Хубав ден!

# 434
  • София
  • Мнения: 7 484
Направо ме изстреляхте към Технополис!  Crazy Много ли е тежък този мултикукър?

Общи условия

Активация на акаунт