Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 419
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Направо ме изстреляхте към Технополис!  Crazy Много ли е тежък този мултикукър?
Празен е много лек.Като го напълниш мъъничко тежи, но пак можеш лесно да го пренасяш където искаш.

# 436
  • София
Празен е много лек.Като го напълниш мъъничко тежи, но пак можеш лесно да го пренасяш където искаш.
Благодаря ти, аз имах предвид дали ще успея да си го прибера сама с ГТ.  Hug

# 437
  • София
Кашона е големичък, но при желание може да се носи.  Peace Ако имаш нещо за връзване, ще ти е по-лесно.

# 438
  • София

Защо не поръчаш он-лайн? Ще ти я донесат до вратата.

# 439
  • Стара Загора
Чакам днес доставка на Филипс кукъра в пакет с чопъра. В магазина ги нямаше пакетите и го поръчах от сайта. За 10 лв все ще влезе в употреба резачката. Мляко с ориз мисля да направя първо.

# 440
  • София
Май така ще направя, да не се окаже, че го няма в близкия магазин така на пакет и да си остана с разходката.  Grinning

# 441
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Кукъра е в промоционален пакет в Техномаркет, а не в Технополис. Simple Smile

Благодаря за отговорите на Дидева  и Мishanta!  bouquet
И аз май клоня на пакета с пасатора, не бях сигурна дали приставката към него няма същите функции като чопъра. Иначе си имам пасатор на Браун, но както писах е на преклонна възраст и няма против да го сменя с нещо по- читаво. Миналата година направих грешка да си купя чопър НЕО в черния петък на Техномаркет и все едно си хвърлих парите на вятъра, това ми беше първия и последен компромис с марката. Sad

Та надявам се скоро и аз да се присъединя към стройните редици на ползващите кукър.
 Crazy

П.П. Четох по горе, че на доста от ползващите Филипс се е появило надраскване по тефлона след няколко ползвания. Това ме навежда на мисълта, че покритието не ще да е много добро. Миналата година си взех техния фритюрник  AIRFRYER ( за пържене без мазнина) и също след няколко ползвания се появиха едни балончета по тефлона, които се избелиха при миенето, но тъй като няма пряк досег с храната, пък и до колкото четох, за наранявания по тефлона гаранция не важи, просто си го ползвам и внимавам при миенето за да не се излющи повече.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 14:33 от Падаща звезда

# 442
Кукура е в промоционален пакет в Техномаркет, а не в Технополис. :

Дали?  Wink
http://www.technopolis.bg/b2c/details/823615/P11130423/MULTICOOK … PHILIPS-HD3037/70

http://www.technomarket.bg/products/09127924/philips-hr-1393

И на двете места е в промоционален пакет, но с различни неща, доколкото виждам. И този с пасатора е точно в Технополис.  Grinning Поне аз оттам го купих.

# 443

И на двете места е в промоционален пакет, но с различни неща, доколкото виждам. И този с пасатора е точно в Технополис.  Grinning Поне аз оттам го купих.

Извинявам се, грешката е моя, не видях офертата в Технополис. Blush
Сега видях, че и при тях има пакет  пасатор+ кукър, но не открих с кой точно модел пасатор върви офертата.
А в Техномакет има два промоционални пакета на цена 199.00, единия е с чопър, другия с пасатор ( към който има и  приставка за кълцане).  Peace

# 444
Сега видях, че и при тях има пакет  пасатор+ кукър, но не открих с кой точно модел пасатор върви офертата.

Пасаторът е ТОЗИ. Има си и блендерче ( минирезачка, чопърче  Simple Smile ) към него.

Тоест същият като в Техномаркет.

# 445
С пасатор го купихме от мол София, ако не се лъжа Техномаркет беше там, но може промоциите да са до изчерпване, едната да е свършила и да са пуснали нова с чопър.
Кутията е голяма, но има дръжка за носене, лично на мен не би ми било удобно да го нося и ако не бяхме с кола, бих го поръчала он лайн  Peace
Сега се моля само майка ми много да го хареса, а аз никак, че да не ходя и аз да си купувам  Crazy

# 446

Сега се моля само майка ми много да го хареса, а аз никак, че да не ходя и аз да си купувам  Crazy

За второто нямаш шанс. Аз имам мултикукър на друга фирма от 2 г. и в 80% от случаите готвя в него. Фурна ползвам само за печива. И сега се чудя дали да не тропосам моя кукър на майка ми, а аз да си взема Филипса.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 14:56 от Анонимен

# 447
Пасаторът е ТОЗИ. Има си и блендерче ( минирезачка, чопърче  Simple Smile ) към него.

М даммм, имам нужда от още едно кафе.   oops
Всичко е еднакво значи, всеки купува от най- близкия магазин! newsm68

# 448
  • Балчик

Сега се моля само майка ми много да го хареса, а аз никак, че да не ходя и аз да си купувам  Crazy

За второто нямаш шанс. Аз имам мултикукър на друга фирма от 2 г. и в 80% от случаите готвя в него. Фурна ползвам само за печива. И сега се чудя дали да не тропосам моя къкър на майка ми, а аз да си взема Филипса.
Аха,аха, и на мен ми се върти тоя пъклен план в главата. Crazy Ама докато кретаоще моя дядоморфи, ще си трая.

# 449

За второто нямаш шанс. Аз имам мултикукър на друга фирма от 2 г. и в 80% от случаите готвя в него. Фурна ползвам само за печива. И сега се чудя дали да не тропосам моя кукър на майка ми, а аз да си взема Филипса.
И аз все се каня, ама нещо се притеснявам да не се мина като имаш предвид че Саньото си е Саньо.

Общи условия

Активация на акаунт