Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 349
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
5l  вода стигат точно до ръба на Филипса, там където започва извитото на купата.
Супа постна за обяд правих, 4 купички изядохме, има поне още толкова останало. Не беше пълен до горе  кукъра.

Точно в това исках да се убедя. Йеееее! Благодаря  newsm10!

# 466
Уф, сори не те забелязах, че си мъж, свикнала съм със кокошарски коментари, а твоя беше в десетката!
Ама да се убедиш че съм добронамерена и ти позволявам да готвиш, нещо повече въобще не претендирам че кухнята е женска територия, взех си тенджерката и измерих литрите.
Е не го направих с бутилките, дано не засегна мъжкото ти достойнство на изобретател, взех си мерителната чаша. Шест литра са до ръба, това ще значи че няма да мога да сготвя точно 6 литра супа, ама и пет и половина ми са достатъчни за три деца и двама възрастни, като децата ядът доста повече от мен Simple Smile
С  Уважение, Лилия!

# 467
  • София
От събота имам кукър, досега - ризото по рецептата на книжкат - ще го модифицирам малко, мусака - логично не се изпече отгоре заливката и май следващия път ще е във фурна, пилешка супа - стана чудна!
Малко не са ми ясни мерителните обозначения отвътре, както и целта на странната лъжица към комплекта.  Rolling Eyes

# 468
Здравейте момичета Hug силно съм заинтересувана от кукърите. Работя готвач,но времето ми е кът защото се занимавам с още работи и смятам че това ще е удачният за мен вариант.
Прочетох темата и вече уж съм насочена на някъде ,но имам и въпроси.

Видях едно Нео, може ли някой да даде по подробно инфо по него.

И моля за мнение за ето това чудо
http://www.amazon.com/gp/product/B0055FSN0Y/ref=s9_simh_gw_p79_d … mp;pf_rd_i=507846

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 12:08 от monikss

# 469
Момичета, четох, четох, но не видях мнение за Делимано мултикукър. Някой собственик на такъв ? Благодаря предварително.

# 470
  • София
Здравейте!
В затруднение съм и силно се надявам някой да помогне.  ooooh! helpuu
Вчера си купихме така рекламираният мултикукър на Делимано, донесохме си го гордо вкъщи и само половин час по-късно установихме, че изобщо, ама изобщо не ни е ясно как се готви с това чудо. Прегледах темата, видях вашите подобни уреди, но такъв като моя не видях. Вярно е, че го пуснаха отскоро в продажба и може би все още малко хора са си го купили. Струва ми се, че програмите му са по-различни от тези на всички изброени тук мултикукъри. Например няма такава за пържене. Има "ориз", "супа/каша", "задушено", "готвене на пара", "яхния", и таймер за готвене под налягане. Има отложен старт и програма за претопляне. Доколкото разбирам, не може да работи при отворен капак. За проба снощи решихме да сготвим леща, изсипах всички продукти накуп, затворих капака и включих на програма "супа", която даваше време 25 минути. Понеже знам, че лещата увира много бързо, спрях програмата по-рано, отколкото тя сама щеше да се изключи, но въпреки това се получи една супер разварена леща. Рецептите, които са дадени в книжката с инструкциите са първо много малко и второ - доста неприложими, поне у нас. Круши с червено вино и тиквена супа примерно няма как да сготвя, защото няма кой да ги яде. Така или иначе не вдявам как точно стават нещата и затова моля, ако някой има такъв уред и знае как се действа с него, да пише. Още повече ще се радвам на конкретни рецепти, адаптирани именно към делимановския мултикукър, пък като добия увереност, ще започна да си правя и сама експерименти.  Grinning Благодаря!   bouquet

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 17:14 от Grizanka

# 471
  • София
Момичета, четох, четох, но не видях мнение за Делимано мултикукър. Някой собственик на такъв ? Благодаря предварително.
Здравей Камелия! Аз съм горд, неориентиран и безпомощен собственик на такъв!  newsm62 Радвам се, че не съм сама!   bouquet

# 472
  • София

Видях едно Нео, може ли някой да даде по подробно инфо по него.

Аз имам НЕО, не се различава от другите мултикукъри, освен от Филипс по това, че на програма печене не можеш да нагласиш температурата. Ако нещо по-специално те интересува може и на лични да пишеш.

# 473
ААААААААААААААА няма такива работи Grinning тук пишем, за да не отговаряме по сто пъти на едно и също.  bouquet

# 474
направих измервания на място и с подръчни средства взех размерите и после сметнах обема на съда. получи се. съмненията ми се разсеяха. а и за друго... онзи ден ходих в магазин, където продават стоките на "делимано". пробвах едни маратонки с ортопедична подметка, стелка и всичко най-най и за 25см преход ме заболяха ходилата. на касата, където исках да получа малко инфо, мерих вербални и ментални сили с няколко възрастни жени, да не кажа баби, които бяха решили да се сдобият с "онова якото нещо, дето го рекламират по телевизията" и да остават много доволни. гурмето изглеждаше калпава изработка, а мултикукърът им ми бе препоръчан като уред за избягване. без да съм готвил и една топла яхния, препоръчвам 1. да не мерите обема на вътрешните съдове на кукърите, защото те отоговарят на заявения обем, 2. - не взимайте делимано кукър и 3. за 90 лева разлика, по-добре си вземето доооооста по-доброто.
мерси за инфото и подкрепата тук  Peace

# 475
  • Балчик
Тома неверни, все пак се увери сам. Laughing
и аз съм супер супер резервирана към всякакви неща предлагани по телевизора. Stop Naughty

# 476
  • София
   Аз едно време четях темата, после я оставих, защото всички кукъри се поръчваха от чужбина и бяха много скъпи за мен. Моя го видях първо в ютуб, после и по телевизията, та затова си го взех, не заради тв-то, а заради ястията,които видях да готвят и да се получават в него, в клипчетата по ютуб.

И се убедих вече,че почти всичко става в него, но продължавам да експериментирам.Тази вечер пекох кашкавал и направих яйца на очи, на пържене и без мазнина.Вчера спаначена супа, онзи ден шкембе-чорба от джолан, преди това Котлети по Киевски...

# 477
Сега първо да се уточним Mr. Green ще си купя кукър щото искам да набухам вьо вътре,да затворя капака и да си изляза...иначе идеята се обезсмисля. Засуканите истории си ги готвя на работа,канибалите в нас са оставени на милостта ми Whistling

баба Станислава  да разбирам,че по нищо не отстъпва на другите уреди,просто марката не го оскъпява повече от необходимото за неговият клас.

# 478
искам да си взема това нещо главно за да приготвям храна на котарака. гадните буламачи, които продават, хич не ми се нравят. все пак той си навира главата в моята постоянно и дъхне нечовешки. не съм сигурен, че бих издържал на храната собствено производство, която ще забърквам. яйца, купчини зеленчуци с малко месо засега. ще се наложи да го ползвам като канарче в минна галерия, ама какво да се прави.

# 479
30 минути. Баба ми правеше прекрасни кюфтета на пара, моите не са като нейните и това си е. Но пак са хубави. Simple Smile
Здравейте и от мен. От три месеца имам кукъра нафилипс,много съм доволна. Но ме заинтригуваха кюфтетата напара на Джема. Къде да търся рецептата Джема? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт