Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 221
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Случайно попаднах на офертата на Метро - мултикукър Сапир http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/nehranitelni-p … hta-05/page/12-13 за 82лв. Интересно, че изглежда 1:1 с Redmond M-20 http://www.amazon.co.uk/Redmond-Multi-Cooker-Liter-Recipes/dp/B0 … mond+multi-cooker

И двата са произведени в Китай. Мисля да ида до Метро да го разгледам на живо. Как мислите - дали си струва да рискувам с марката. Все пак става дума за електроуред, който ще оставям да готви сам... ?
Този  Сапир  го има и в Кауфланд   за  около 89лв.   , но съдът  за готвене  е   много  тънак  .
Момичета моят съвет е данеправите компромис с марката, все пак от това нещо ще ядем, не се знае сапира какви матрили са сложили, парочистачката ми на сапир не си изкара и гаранцията, сега имам на Керхер, разликата е ОГРОМНА. За който се интересува вЗора има на Зелмер, пуснаха вече и на Тефал, все пак бих заложила на тези марки, посигурни са, извинете за грешките, нопиша от таблета на дъщеря ми и трудно намирам букви и препинателни знаци Simple Smile

# 511
Здравейте, ползвали ли сте мултикукър на Делимано? Струва ли си парите? В този ценови клас дали има нещо по-добро?
Аз лично съм леко скептичен за рекламираните продукти.
Поздрави

# 512
Здравейте, има ли някой впечатление от мултикукър на Делимано?

# 513
  • София
Здравейте, ползвали ли сте мултикукър на Делимано? Струва ли си парите? В този ценови клас дали има нещо по-добро?
Аз лично съм леко скептичен за рекламираните продукти.
Поздрави
Имам го от една седмица, засега съм много доволна.  Simple Smile

# 514
Разгледах всички мултикукъри, които се предлагат офлайн на пазара. Всички, които видях са с тавички с тефлоново покритие. Не искам да ползвам тефлон. Дали от някъде могат да се купят тавички с керамично покритие или иноксови?

# 515
  • Балчик
Разгледах всички мултикукъри, които се предлагат офлайн на пазара. Всички, които видях са с тавички с тефлоново покритие. Не искам да ползвам тефлон. Дали от някъде могат да се купят тавички с керамично покритие или иноксови?

От Ибей.

# 516

От Ибей.
Вчера и на мен ми го похвалиха този уред и вече залудях, но ми се иска и на мен уред с иноксово покритие. Та въпроса ми е, ако се поръча допълнителна тавичка от Ибей, ще пасне ли примерно на Филипса. / малко глупав въпрос, но не съм разглеждала от близо уреда, а само от разговор и тук четене на Вашите мнения/

# 517
  • Балчик
Не, всеки модел има различен обем и размери.

# 518
Благодаря, Джемма. Ако ми направят по размера на Филипса иноксов, дали ще пречи на уреда? И кой уред с иноксова тавичка препоръчвате от сайтовете.

# 519
  • Балчик
Нямам идея, а къде смяташ да го поръчваш?  Освен това в иноксовите не загарят ли ястията?

# 520
 Кokor4eto, хващате ролетката и измервате наличната от вашия уред. После по най-близък размер си купувате с подходящото покритие.

За да не спамя излижно го пиша тука.

Това, че даден уред е купен от 1 седмица и хората са доволни, нищо не ми говори. Парите не са малко.
Бихте ли споделили какво сте приготвяли в Делимано мултикукър, за колко време се приготвя, като количество ястието доста ли е?
Поздрави

# 521
  • София
Трудно се изброява, а и аз не засичам време.Но няма нещо,което да не ми е станало за почти месец, откак го имам.

# 522
А мен ме е яд за Филипса, и го върнах. Получах го като подарък, още декември месец и останах очарована от ястията и лекотата, с които се приготвят. Само че за една седмица готвене, и то внимателно ( само с приложените приспособления ), тавата се надраска. Върнах го, и от тогава съм в чуденка с кой мултикукър да продължа опитите. Очаквам по-обстойните ви наблюдения върху делиманото и изброените нови ( от Зора ).
Поздрави!

# 523
  • София
А мен ме е яд за Филипса, и го върнах. Получах го като подарък, още декември месец и останах очарована от ястията и лекотата, с които се приготвят. Само че за една седмица готвене, и то внимателно ( само с приложените приспособления ), тавата се надраска. Върнах го, и от тогава съм в чуденка с кой мултикукър да продължа опитите. Очаквам по-обстойните ви наблюдения върху делиманото и изброените нови ( от Зора ).
Поздрави!
За да се надраска,  не е експлоатиран правилно!
Моят Филипс го ползвам трети месец и си служа доста често с дървените бъркалки , до сега няма нито една драскотина!
В които и да е кухненски съд , с не залепващо покритие  се ползват метални лъжици, черпаци и т.н.т. ефектът с надраскването ще е пак същия!

# 524
  • София
  Лъжиците от Филипса съм си ги прибрала в шкафа,сториха ми се много твърди и ръбати.Ползвам само силиконови бъркалки и щипки.

Общи условия

Активация на акаунт