Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 268
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
А мен ме е яд за Филипса, и го върнах. Получах го като подарък, още декември месец и останах очарована от ястията и лекотата, с които се приготвят. Само че за една седмица готвене, и то внимателно ( само с приложените приспособления ), тавата се надраска. Върнах го, и от тогава съм в чуденка с кой мултикукър да продължа опитите. Очаквам по-обстойните ви наблюдения върху делиманото и изброените нови ( от Зора ).
Поздрави!
Алли можеш да поръчаш Редмънд от чуждите сайтове, идват по скъпо от Филипса, но според мен парите си заслужават. Има безброй модели, някои се предлагат с три купи иноксова,керамична и тефлонова, разбира се и сумата е солидна Simple Smile. Освен това мисля че няма да ползваш и гаранция. Зелмера в Зора струваше  170 лв., но и той е с тефлонова купа и вместимост три литра. Сапир и Нео не ги коментирам....макар, че баба Станислава от форума имаше Нео, може би ще сподели за купата..., но ниската цена предполага и ниско качество, т.е. купите ще се драскатоще по лесно...за моя Филипс мога да кажа, че изработката е доста добра, купата изглежда от здрав и качествен материал, не зная защото твоята лесно се е издраскала, в крайна сметка има възможност за подмяна на купата, ще струва около 35 лв. на няколко месеца или година съм склонна да я сменям Simple Smile

# 526
Не съм сигурна, че Редмънд са толкова хубави в действителност, колкото на картинка. По-нагоре бях дала пример за модела на Сапир, който изглежда 1:1 с модел на Редмънд. Отидох да го разгледам на живо в Метро и не бях очарована. Ако го бях взела онлайн за 149+ ЕУР ...
Правят се в Китай. Ето им ги цените на едро http://www.alibaba.com/showroom/redmond-multi-cooker.html

# 527
Ами то и Крок пот се прави в Китай.
Заводите им са там.

# 528
Така е - почти всичк се прави в Китай. Мен конкретно ме притеснява покупка на едни и същи модели със сериозна разлика в цените, отличаващи се само по "марката". Редмънд вероятно е таргетиран към руския пазар, където знаем, че покупателните сили са с други измерения.

# 529
Момичета, когато първо споделих проблема си с надраскването, не бях единствена, и прецених, че не е моя вината. Все пак вкъщи по принцип не се ползва нищо по-различно от дървени бъркалки. Simple Smile Радвам се, обаче, че при вас всичко е наред!
Благодаря за съветите за марките, и ще продължавам да ви следя.  Peace

# 530
 Лъжиците от Филипса съм си ги прибрала в шкафа,сториха ми се много твърди и ръбати.Ползвам само силиконови бъркалки и щипки.

Peace
И аз ползвам основно силиконови, но понякога и дървени, и оригиналните от комплекта без да внимавам дали опирам или не в стените на съда. Надраскване и увреждане на съда няма.

# 531
Момичета, когато първо споделих проблема си с надраскването, не бях единствена, и прецених, че не е моя вината. Все пак вкъщи по принцип не се ползва нищо по-различно от дървени бъркалки. Simple Smile Радвам се, обаче, че при вас всичко е наред!
Благодаря за съветите за марките, и ще продължавам да ви следя.  Peace
Алли керамичното покритие също се драска, всички сме имали керамични тигани, скоро стават на нищо, на инокса неудобството е че не е незалепващ, така че няма пълна угодия....или мием лесно и се драскаи ли не се драска и стържем загоряло. По важно е кое предпочитаме...за тефлона след сума ти години ползване решихе че е вреден, за да си пласират керамичните уреди, не се знае кога и тях ще развенчаят...Освен това при толкова вредни неща дето ни заобикалят...няма спасение...

# 532
  • София
А мен ме е яд за Филипса, и го върнах. Получах го като подарък, още декември месец и останах очарована от ястията и лекотата, с които се приготвят. Само че за една седмица готвене, и то внимателно ( само с приложените приспособления ), тавата се надраска. Върнах го, и от тогава съм в чуденка с кой мултикукър да продължа опитите. Очаквам по-обстойните ви наблюдения върху делиманото и изброените нови ( от Зора ).
Поздрави!
Сапир и Нео не ги коментирам....макар, че баба Станислава от форума имаше Нео, може би ще сподели за купата..., но ниската цена предполага и ниско качество, т.е. купите ще се драскатоще по лесно...

Аз имам НЕО-то от 4 месеца. Засега се държи прилично, купата е с ненарушено покритие, да видим докога Simple Smile Иначе ползвам предимно дървена бъркалка.

# 533
  • София
 Лъжиците от Филипса съм си ги прибрала в шкафа,сториха ми се много твърди и ръбати.Ползвам само силиконови бъркалки и щипки.

Peace
И аз ползвам основно силиконови, но понякога и дървени, и оригиналните от комплекта без да внимавам дали опирам или не в стените на съда. Надраскване и увреждане на съда няма.
И моята е на малко повече от месец, като нова е, няма нито една драскотина,въпреки,че не съм от най-внимателните.

# 534
Момичета, здравейте!
И аз притежавам кукъра на Филипс, от 3 месеца и не съм забелязала драскотини.
Споделете моля, как премахвате миризмата от кукъра? Примерно от кисело зеле?  Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 19:50 от eletonbon

# 535
  • София
Някой беше споделил, че нарязва лимон на парченца и включва програма Boil за 20 минути.

# 536
  • София
Някой беше споделил, че нарязва лимон на парченца и включва програма Boil за 20 минути.

Да, точно така, по системата за чистене на микровълнова печка. Става и с портокалови кори във водата, вместо лимон.

# 537
Страхотни сте, благодаря!   bouquet
Изпробвах веднага, но с лимети, че това имах.
Сега не само кукъра ми мирише чудесно, а и цялата къща.  bowuu

# 538
  • София
Аз пробвах кисело мляко по програмата, но не стана...Може би първо трябваше да преваря млякото, но не пишеше. Може ли някой правил успешно да подскаже? Видях на първа страница линка, но ми се струва доста рядко и там полученото кисело мляко. Иначе правих с мляко от млекомат.

# 539
  • Балчик
Разбира се, че млякото трябва да се свари, след това да изстине до 42 градуса и чак тогава да се подквасва. Peace

Общи условия

Активация на акаунт