Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 328
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте момичета! Още през ноември миналата година ми промоцираха Мултикукъра на Филипс и ми допадна идеята за леснота на готвене, но така и не се навих да вземем та да обработвам мъжа ми (а беше склонен за коледен подарък). Но сега пак съм се навила и ви чета, а и цената му е паднала Simple Smile Та имам питане - каква е разликата между мултикукър и тези тенджери - конвекторни минифурни? Докато се рових за инфо за мултикукърите ми излезе един руски сайт и ето това

http://multivarka.pro/article/universalnyy_aerogril_redmond_241_ … o_udobno_polezno/

Та от клипчето имам чувството, че е точно част от конвекторната минифурна. Някакви идеи?

# 541
  • Балчик
Ааа ,разликата е огромна. Аерогрила беше нашумял тук по едно време, но той само пече, а мултикукъра пече, вари, пържи, готви на пара, задушава, готви бавно, подгрява и  поддържа яденето топло.

А показаното от теб е допълнение към мултиварката, слага се на тенджерката от кукъра или друга посуда и имаш аерогрил. Разликата е,че този се продава без стъклената тенджерка, с която обикновено върви в комплект.

# 542
Скоро никой не е писал  newsm78 Четох, четох и в Амазона търсих... Не открих кукър с керамично покритие. В момента има много изгоден Филипс тук, по-евтин е от в Амазона. Там е 139 евро. Някоий да е открил нещо ново?

# 543
Аз съм със все старите неща и старите рецепти и нямам кой знае какво за споделяне.

# 544
Аз съм със все старите неща и старите рецепти и нямам кой знае какво за споделяне.

Благодаря за отговора. Май ще се ориентирам към Филипса. Интересува ме доста програмата му за кисело мляко/и сирене предполагам/, поне доколкото прочетох че има. Дано да не бъркам.... Моля някоя от притежателките на такъв кукър да сподели дали е правила и как става. Благодаря предварително   bouquet

# 545

Благодаря за отговора. Май ще се ориентирам към Филипса. Интересува ме доста програмата му за кисело мляко/и сирене предполагам/, поне доколкото прочетох че има. Дано да не бъркам.... Моля някоя от притежателките на такъв кукър да сподели дали е правила и как става. Благодаря предварително   bouquet
Мултиткукър Филипс ще ти върши толкова друга работа че няма да съжаляваш...не съм правила кисело мляко но съм пробвала всичко друго....онзи ден правих и сладко от ягоди, няма варене на сиропи няма чудо, слагаш всичко и задаваш времето. Освен това от както съм го купила, вече шест месеца, фурна и котлон не съм пускала, седят измити и лъскави, в този уред няма пръскано навън няма загоряло не седиш до него да го вардиш, прекрасен е !

# 546
# 547
Здравейте, ползвали ли сте мултикукър на Делимано? Струва ли си парите? В този ценови клас дали има нещо по-добро?
Аз лично съм леко скептичен за рекламираните продукти.
Поздрави
Zdravei az go imam tuk ot 10 dni dori 2 si kupih edno za men edno za svekarvata mn e hubav i mn vkusno i barzo stava vsi4ko zaslujava si da se kupi ot kakto go imame ne sme go spriali dori ve4e edin zamenih i moje bi tezi pak 6te zameniam za6toto imame problem ne ni otbroiava minutite koito sa zadadeni i neska dori pak se obadih i mi kazvat 4e za parvi pat 4uvat ili nikoi ne se oplakva ili sa im takiva no si zaslujava i mislia edinia da ne go zameniam da si kupia taimer ili niakoi ako moje da pomogne dobre 6te e no niama da sajaliava6 unikalno vkusno i barzo Simple Smile

# 548
Здравейте, ползвали ли сте мултикукър на Делимано? Струва ли си парите? В този ценови клас дали има нещо по-добро?
Аз лично съм леко скептичен за рекламираните продукти.
Поздрави
Имам го от една седмица, засега съм много доволна.  Simple Smile
moje li da mi kajete varvi li taimera i kak go vklu4vate 4e az nemoga i ve4e tri smeniam, a pravia vsi4ko kakto triabva

# 549
...... Какво ще ми спести? С какво ще ме улесни?
...........

Мога да кажа за себе си, макар че го имам от вчера, дето се казва.
Снощи готвих булгур с ориз, днес правих сос за спагети. Първото винаги седя да го вардя, да не изври, да не загори. И от двете котлоните, и всичко около тях става в домати, което е доста неприятно. С мултикукъра просто си запържих лука, добавих всичко останало и след 30- 40 минутки бяха готови. Нямаше вардене, нямаше пръски, не се е налагало да чистя. Другото предимство е отложения старт. Слагате всичко нужно сутринта да речем или преди да излезете, когато се приберете имате топла храна.
Това за мен е изключително предимство, тъй като времето през делничните дни ми е силно ограничено.
Със сигурност има и още предимства, но и тези са повече от достатъчни.  Peace

moje li da mi poiasni6 kak go vklu4va6 4e na men ne mi tragva taimera i tri sam varnala ve4e

# 550
  • София
 Книжка с упътване няма ли към кукъра?Там всичко е обяснено.И да ти кажат за един модел, не значи,че е същото при друг модел.Обикновено при варене таймера се включва чак като заври.

# 551
Аз имам Delimano Multicooker от сряда. Вчера правих ябълков пай и стана прекрасен! Много съм доволна!  Simple Smile

# 552
Аз имам Delimano Multicooker от сряда. Вчера правих ябълков пай и стана прекрасен! Много съм доволна!  Simple Smile
Здравеи аз са6то си го закупих преди седмица дори 2 единия за подарак ,но не ми трагжа таимера има ли някаква особеност за да трагне заштото зжаним и от там немогат да ми обяснат дори единия ве4е го сменихме но пак не трагва ако има кажи ми моля ина4е и аз сам доволна само таимера не трагва

# 553
  • Paris
Момичета, моля за мнения-Редмонд или Филипс? И с каква купа?
Супер е темата! И страшно зарибяваща!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 554
Момичета, моля за мнения-Редмонд или Филипс? И с каква купа?
Супер е темата! И страшно зарибяваща!
  bouquet  bouquet  bouquet
Няма място за умуване- Редмонд, но в българия не се продава , трябва да се поръча от лайн
Аз имам Филипс мултикукър, доста съм доволна, прекрасен е, даже вече намерих от къде да поръчам и резервна купа, сега чакам да ми кажат цената...

Общи условия

Активация на акаунт