Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 312
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Абсолютно различни уреди Олята има и функция под налягане втория уред ако не се лъжа няма тази важна функция.

# 676
Да зная че Олята има функция под налягане ,а другите нямат.
Интересувам се за моделите на Ариели. Съда за готвене как е, има ли към тях приставки ......
Дали си заслужава да заложа на тази марка или да избера Филипса ?  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 677
Цитат
Интересувам се за моделите на Ариели.
Не съм сигурна дали някой тук би могъл да ти помогне, не съм засичала в темата някой да ползва такъв уред.

# 678
Не съм сигурна дали някой тук би могъл да ти помогне, не съм засичала в темата някой да ползва такъв уред.

Солидаризирам се изцяло

# 679
  • sofia
Здравейте, нямах време да чета и проучвам и направо купих най-оборотното уредче из Русия с керамично покритие : http://multivarka.pro/catalog/kategor/multivarki/redmond_rmc_m90/

Засега съм много доволна, но съм правила само ориз и яхнии. 
Milen Tenev какъв е твоя Редмонд?

# 680
Как го докара до тук?

# 681

И аз питам същото - все още не мога да се реша за първа поръчка през Нета

# 682
  • sofia
Ами много лесно, доставка до Англия безплатно, а оттам дотук Гъбко www.gabco.org - 18лв е доставката до БГ. Промоцията е със още една стоманена купа, но тя не е кой знае какво. Дадоха ми  и код за подарък при следваща покупка, ако някой иска ще се разберем нещо.

You can purchase the special offer but from: http://multicooker.com/uk/catalog/special_offers/redmond-m90-redmond-s500/ for the UK delivery

# 683
Изоря ми Олята Sad newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 684
# 685
  • София
О, не! Дано да имаш възможност да я подновиш с нов модел

# 686
Служи ми добре, но няма вечни неща.
Няма да е по нов модел, обратното даже, искам да взема по голяма.
Аз всъщност не и ползвам всичките функции, ползвам две програми само, така че ще гледам цената и купите.
Ето този комплект ще купя 10 литра

# 687
  • София
Прави ми впечатление, че Олята на Мама Галя е почти два пъти по-евтина от Редмонд, а има и халогенен капак. Така че тази марка явно е изгодна. За мен единственото препятствие е испанският език, само това ме спира засега да  си поръчам. Ама то и доставчика - Shopping hunters - отмаря на морето Simple Smile, така че имам още време за размисъл. Желая ти успех, г-жо Стихийно бедствие и ни дръж в течение!

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 11:05 от баба Станислава

# 688
Олята на Мама Галя е страхотна, ако Саньката ми сдаде багажа ще си взема такава Оля.

# 689
г-жо Стихийно бедствие, преди да изхвърлите дефектирал уред, няма ли възможност да се даде не сервиз да бъде поправена? Ако е нагревател ще се смени. Ако е нещо друго също.

Общи условия

Активация на акаунт