Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 266
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Днес влязох в магазин на ТОП Шоп и видях керамичен съд за Мултикукъра им.Така,че да знаете,че за Делиманото има на цена 44,90

# 706
...че за Делиманото има на цена 44,90

Прословутия керамичен съд, колкото самия уред втора употреба бе!

За да не спамя да попитам.
В кой български магазин се предлага такава мултиварка с възможно най-голям обем, съответно на коя марка? Това да е само 5 л. ми се струва малко, в къщи сме си ящни и вкусната гозба бързо свършва. Затова ако ще се купува нещо такова, щото ми поддумват, бих желал да е с възможно най-голям обем.
Поздрави

# 707

В кой български магазин се предлага такава мултиварка с възможно най-голям обем, съответно на коя марка? Това да е само 5 л. ми се струва малко, в къщи сме си ящни и вкусната гозба бързо свършва. Затова ако ще се купува нещо такова, щото ми поддумват, бих желал да е с възможно най-голям обем.
Поздрави
Единствения уред,който съм срещала по-голям е на Горения-6,5 Л.Има го в ЕМАГ

# 708

Поздрави

Основно са 5 л. Докато търсех по разни каталози, май мярнах един модел на Редмонд - 7 л, но сега не € намирам. Сорри...

# 709
Олята имат 10 литра.

# 710
ама не четете ли назад бе хора?
Всеки път става така, влиза някой и веднага от прага за оная работа.........
За тази марка поне 3 страници има, охания и пъшкания колко са хубави, пък им и собственици вече.

Четенето е трудна работа

Четенето не е трудна работа,ама изисква време...не всеки може да отдели 1-2 часа да прерови 100 страници за 2 изречения. Или казваш,като не висим по цял ден в темата,дай да не можем и да питаме Wink
Така популярният язвително-назидателен тон не ми допада, и не го толерирам..при мен няма да мине.

Събирам мнения за тези уреди от доста време...страдам от хронична липса на време и търся спасение. Приготвянето на храна ми е професия, и не го правя от вчера или онзи ден. Ще се опитам да купя нещо,което да не се озове в шкафа или да си налагам да го ползвам САМО защото съм дала 200-300 лв за него.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 18:47 от monikss

# 711
Цитат
Така популярният язвително-назидателен тон не ми допада, и не го толерирам..при мен няма да мине.
Как пък чу тона ми Joy Joy Joy Joy
Разбирам че не всеки има време да чете, също така предполагам разбираш че не всеки има време да оговаря на 100 човека на един и същ въпрос.
Дано някой има и да отговори.

# 712
Цитат
Как пък чу тона ми Joy Joy Joy Joy
Разбирам че не всеки има време да чете, също така предполагам разбираш че не всеки има време да оговаря на 100 човека на един и същ въпрос.
Дано някой има и да отговори.

Съгласен съм с тебе г-жа Стихийно бедствие и се обръщам директно към

Monikss, като нямаш време, цени времето на останалите, тези, които питаш и можеш да бъдеш поне любезна като не ти се търси и не ти стига време. Пък ако готвиш професионално, толкова по-жалко, че не си наясно ...
И още нещо, очевидно, не си яла сопата като малка и ти липсват първите първите седем години ...
След като не цениш труда на другите, очевидно съм прав ...
Този, който ще ти отговори, той ще загуби време ... А висенето в темата си е лична работа на всеки, а не твоя, ясен ли съм ...

# 713
Здравейте, марката "Редмонд" предлага ли се някъде в България, съответно коя фирма я предлага?
Кои са марките и магазините, които предлагат такива мултиварки с обем на купата повече от 6 л?
Благодаря за разясненията.

# 714
  • sofia
Редмонд засега само онлайн, от немския ebay има доставка до БГ, но от фирмения сайт в момента има промоция с допълнителна купа и безплатна доставка до Англия, ако се ползва посредник като гъбко примерно идва бързо и евтино. Сега се ядосвам, че не взех комплекта в който имаше халогенни капак, силиконов капак и бурканчета за подкваса не на мляко. Много е хубава машинката. Прави мляко с ориз без да кипи и каши руски. Имам книжка с 200 рецепти. Чудя се обаче на разните вариации на сметаната .... Не знам каква е разликата.... Също има някакъв пушек за опушване, който явно се ползва в Русия, има ли някой идея какво е това и къде го има?

# 715
за сметаните ще ти помогна, копни рецептата със сметана и ще ти кажа каква да купиш в БГ.
За пушека също ми напиши как се казва на руски ще го потърсим тук, но да знаеш че изкуствения пушек е химия.

# 716
  • sofia
Тоя комплект трябваше да взема:  http://multivarka.pro/catalog/kategor/multivarki/multivarka_redm … _rmc_m90_premium/
Не го виждам в английската версия, но и моя не видях и питах и ми дадоха линк откъдето купих с доставка до англия ( на адреса на гъбко)

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 13:23 от newradost

# 717
Здравейте, поизчетох темата и си харесах испанския мултикукър, този модел http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ubeta-dorada.html. Притеснява ме само, че не знам испански и дали това няма да ми попречи да му ползвам всички възможности. Ако може потребителите с олите да се включат как е било при тях в началото. Също не ми стана много ясно тоя допълнителния капак за какво е? И в дълбокия съд ли пече?  Thinking

# 718
Тоя комплект трябваше да взема:  http://multivarka.pro/catalog/kategor/multivarki/multivarka_redm … _rmc_m90_premium/
Не го виждам в английската версия, но и моя не видях и питах и ми дадоха линк откъдето купих с доставка до англия ( на адреса на гъбко)
Колко струва в български пари, не мога да се ориентирам с тия рубли, като се амортизира Филипса ще взема такъв!

# 719
  • sofia
220Евро

Общи условия

Активация на акаунт