(имам предвид за обясненията)...Свекърва ми често ми разказва, как ММ бил такъв защотко, като любим спомен им е" какво е това? - Луна - Защо?"
За 40-те градуса. Абе не се шашнах, защото като я питах дали й е лошо, тя каза "Не"
В пубертета родителят като авторитет изчезва и не бива да се затварят очите за това. Освен да се чака тоя период да отмине нищо друго не може да се направи 
Та може би ще си дам почивка от форума малко. Не знам дали ще пиша и дали ще чета. Това го пиша да не ме мислите и да не се сърдите, ако не отговарям. Зависи дали ще ми се пише, ще пиша. Зарязала съм си доста любими неща, които искам да правя, а вися тук. Малко ще почивам
Още не съм загубила надежда, в общи линии няма къде да е освен вкъщи или евентуално у-ще, но там не го вади. Хубавото е, че ако някой го е взел, то няма как да ни навърти сметка, защото може да се звъни само на 4 номера.
. Вероятно скоро ще обявят грипна епидемия и в София.
А и не знам подходящо ли е.Има разни кози сирена, ама...
Помагайте пак със съвети, моля.
Ние наистина сме много по-добре, с лека хрема и дразнене на гърлото, но температура няма, няма и отпадналост 
Виж това, ако искаш.
Още има какво да се вади от носа - кашлицата е по-малко. мен леко ме наболява гърло - дано не ме прихване.
Може да е била някаква кисела, ще пробваш по-нататък пак с друг вид. Не вярвам да се отврати от всички - пробвай различни вкусове, И пробвай да смениш лъжичката или купичката, от която му даваш. С някоя друг цвят, нещо такова...?
. Не ми се коментира..........

Препоръчани теми