Тези теми бяха табу! Нещо като негласно изказано правило! Винаги ми е било странно как приятелката ми разказваше на майка си за всичките си гаджета и подробно описваше срещите си с тях. Мислех че не е редно. Сега не мисля така.
А със сина ми се държа коренно различно от това което съм видяла от родителите си, но така ми идва от вътре. По скоро ако се държа резервино и налагам теми табу няма да е естествено за мен. 

Да не се чака всички зъби да поникнат и чак тогава, защото първите ще са вече развалени. Иначе указанията на опаковките "от 7 месеца" и т.н. са пожелателни - на брат ми първият зъб му е излезнал на 1г., така че преди това не са му ги мили 
, майка ти е силна жена явно 

, не си ли бърка в очите с нея или в гърлото
На свой ред и аз да се изкажа.
Сега се сещам, че всяка среща с разните гаджета я обсъждахме надълго и нашироко. Запознавах я с всичките ми приятели, гаджета и много ми беше кеф. Тя е по професия начален учител и има страхотен подход към децата. Сега виждам, че и с нашите деца се държи пак така. Винаги съм можела и мога да разчитам, че ще ме разбере и ще ме подкрепи. Даваше ми винаги право аз да избирам и аз да решавам как ще постъпя в дадена ситуация, аз да взема крайното решение, като тя ми даваше само съвети. Спомням си доста нейни думи като: "Майката е най-добрия приятел, защото тя никога няма да пожелае зло за детето си", "Внимавай с приятелките и винаги имай едно наум с жените." и разни такива. 

Колкото повече глави четат и мислят, толкова по-лесно и бързо се сдобиваш с правилната и точна информация.

В памперсите половите органи на момченцата така или иначе се запарват и стягат, независимо отгоре с какви дрешки е. Като тръгнат без памперси (като големите мъже) тогава ще има значение сигурно 

Ние слагаме три сухарчета (по-малки), около кибритена кутийка сирене, 100 грама чайче (от на хип разтворимите) и съвсем малко масло (обрано с ножа, не отрязано).
А,добър ден...Малкия заспа,аз изчистих,наготви,изпрах и още не успявам да ви изчета подробно,а само отгоре-отгоре.

Радвам се,че на бебчо му е харесало пюрето със сухар 

,благодаря за линка ,относно задавянето.Много полезен е,но дано не се налага да по прилагаме 

така ми се струва, де. Едва ли тези хора с никого никога не споделят - може би все някой е намерил път до тях.

Препоръчани теми