"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Каква подла използувачка е Прабаба Джукла Sick
Изобщо не й дреме за болестта на "приятелката"й /която й  се води "приятелка",само и единствено защот й помага да фане рич Naughty/,изобщо не одИ ни в болницата,ни при беднити,ама сега отиде да я види,когато тряя да я използува да отстрани горката Брук Sick Sick Sick
Много подло социално зло е тая Джукла ooooh!
Ето и тук се вижда замисъла на сценарисчиче/пиша така,за да ме разбират тези които са от морето/.Показват я като една отвратителна интересчийка,за която няма приятелство,а има интереси #2gunfire #2gunfire #2gunfire За съжЕление е олицетворение на една средностатистическа дребна душица от реалния живот ooooh!
Не мога да я гледам Sick

# 61
На мен сериите при нас в момента са ми крайно досадни и безинтересни с тази неориентирана Надка  ooooh!
Пък и не ми се гледа заигравката Томас-Брукасита  Sick
Чакам с нетърпение по-добри времена, за които СуперГеорги спомена  Laughing

Пише се сериИте, а не сериЙте  Naughty
"Не знам" са две думи, а не една  Naughty
Бива ли такова грубо погазване на всякаква елементарна граматика  Crossing Arms

Така е. Моя грешка. Ето какво намерих в Гуугъл:

http://gramatika.blog.bg/technology/2006/06/25/ne-znam-i-ne-me-interesuva.5854

# 62
Прилича на амфората зад нея, като близначки са - и двете стари като тракийска гробница и двете с аеродиманична форма  Crazy Mr. Green

Що за липса на стил - да се покатериш с обущата върху леглото  ooooh!
Да не говорим за съчетанието сатенен потник с дънки  ooooh!

Щом ще си правим забележки за правоса, трябва да кажа, че тук имаш грешка:

Прилича на амфората зад нея, като близначки са - и двете стари като тракийска гробница, и двете с аеродиманична форма.

Грешките ти са отбелязани в червено. Пропуснала си запетая пред второто "и" и накрая си забравила да сложиш точка. Така че не бъди толкова злобна. Всеки допуска грешки (да не говорим за правописните  Grinning).

# 63
Ще престанеш ли да се заядаш с потребители,които са от дълги години в темата ooooh!
На какво прилича това? ooooh!
Идваш нова звездъ и почваш да се заядаш с всички и да даваш акъл Naughty

# 64
Това не е правопис, а пунктуация  ooooh!

И да не сложиш нейде точка (във форум!!!!) дЪл според теб е същото като да напишеш съвсем съзнателно сериЙте  Sick
Етаги и гнусното Й  Sick
Как пък не ви писнА да си го тургате навсякъде  Crazy

Не че много те засяга, но не тургам винаги препинателни знаци, защото съм работливо момиче и разбира се обикновено пиша много набържЕ Naughty
Освен тУЙ си гледам сама детето  Naughty

Но никогиш не бих написала дума с Й  Sick
Това не е като да удариш грешен клавиш, а съзнателен начин на писане  Naughty

# 65
Ще престанеш ли да се заядаш с потребители,които са от дълги години в темата ooooh!
На какво прилича това? ooooh!
Идваш нова звездъ и почваш да се заядаш със всички и да даваш акъл Naughty

Не давам на никого "акъл". Но когато ме засегнат за правописа ми (а аз знам че той не добър), при положение че й този който ми прави забележка не забелязва собствените си грешки, трябва да си замълча ли? Няма как да стане.

Първо си виж собствените грешки, тогава гледай грешките на другите.

Още нещо: Това че не съм фен на Лоуган и Бруксита, не означава че трябва да обиждате. Да си имаме уважението.  

# 66
Защо пък като кажеш на нЕкУЙ, че тУЙ глупаво Й не се турга навсякъде, където му скимне на човек, веднага се чувства обиден и засегнат  newsm78
Вместо да си вземеш бележка и да не се излагаш, веднага го приемаш като нещо лично  ooooh!

Освен тУЙ е добре да правиш разлика между правопис и пунктуация, нЪл тъй  Crazy
На моя правопис нямам какво да му оправям  Crazy

Редактирам се: Аз не съм фенка на Брук и не търси нищо лично в моята забележка
Обръщам внимание на всеки, който я прави, защото е ужасен паразит и е масово  Sick
А аз съм филолог и ме боли сърцето като го видя това Й  Sick

# 67
Това не е правопис, а пунктуация  ooooh!

И да не сложиш нейде точка (във форум!!!!) дЪл според теб е същото като да напишеш съвсем съзнателно сериЙте  Sick
Етаги и гнусното Й  Sick
Как пък не ви писнА да си го тургате навсякъде  Crazy

Не че много те засяга, но не тургам винаги препинателни знаци, защото съм работливо момиче и разбира се обикновено пиша много набържЕ Naughty
Освен тУЙ си гледам сама детето  Naughty

Но никогиш не бих написала дума с Й  Sick
Това не е като да удариш грешен клавиш, а съзнателен начин на писане  Naughty

Разбирам те. За да бъдем точни в моята работа не се използва почти никъкъв текст. Аз работя като помощник проектант (чирак съм) и главно се занимавам с изчислителната част (много добра съм там). Затова съжалявам, но правя изключително много правописни грешки ( а за пунктоация да не говорим) .

# 68
Момиченце,кога ще престанеш да пишеш извън темата ooooh!
Безобразие ooooh!
никУЙ не се интересува какво си мислиш,че работиш Naughty Naughty
Откакто се появи,се заяждаш с всички и не пишеш по темата Naughty

# 69
Ето нещо красиво за разведряване на обстановката  Laughing

# 70
Да разведрим обстановката с едно ангелче newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

# 71
Ауу какво стана с тази Мецана?
Заслабна ли поне малко или още изяжда всичката храна на сомалийчетата  Crazy Mr. Green

# 72
Ето нещо красиво за разведряване на обстановката  Laughing

Прекрасна е. Много жалко че Ричко пак й дава напразни надежди и по този начин се опитва да развали брака й. Защо Ричко не си гледа скъпоцценната Брукла и не остави на спокойствие Тейлър? Какво толкова иска от нея? Да си седи при манипулаторката Брукито и да търпи изпълненията й.

# 73
Момиченце,кога ще престанеш да пишеш извън темата ooooh!
Безобразие ooooh!
никУЙ не се интересува какво си мислиш,че работиш Naughty Naughty
Откакто се появи,се заяждаш с всички и не пишеш по темата Naughty

С никой не се заяждам! Този който се заяжда си ти. Спри да обиждаш хората. А това дали ще пиша по темата или не си е лично мой проблем.

И още нещо : Като не ти харесват коментарите ми спри да ги четеш. Мнението ти изобщо не ме вълнува. Дразни ме единствено отношението ти към хората.

# 74
Какви са тия гъбени супи в заглавието #Crazy
дали има някой,който разбира за ко иде реч ooooh!
Манджа ли ще готвим ooooh! Мани....мани ooooh!
За следващо заглавие предлагам пилешка супа със заек,а по-следУЙющото-свински емоции.И разбира се обезателно първата част да е на английски. Whistling

Този път ще похваля Баба Меца-дОде й акъла аджАба на преклонна възраст и оцени какво съкровище е Брук Naughty
А Джуклата е най-обикновена използувачка с претенции за аристократка ooooh!
Такъви с лопати да ги ринеш Sick

Общи условия

Активация на акаунт