"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Използвачките с претенции за аристократки наистина са много в Долината.  Laughing Как и трите се издигнаха в обществото като се предлагат на богати мъже.  Joy Сестринска им работа.  Laughing

Ф69, по-кротко, Емилия не се заяжда с никого и пише по темата. А ти успокой нервите и си мери приказките, да не се окажеш с ограничен достъп и следновогодишно.  Naughty

# 76
А ти успокой нервите и си мери приказките, да не се окажеш с ограничен достъп и следновогодишно.  Naughty
Виж ти,притеснила си се,защото знаеш,че ще ти липсвам Naughty
Аз разбира се нямам намерение да ти правя....комплимент,но имаш известен напредък Laughing

Брук никога не е била спретенции за аристократка или нещо подобно Naughty Naughty
Безкрайно земна и човечна Naughty Точно като мен.

# 77
  • somewhere near the sea
Сега моят ред ли дойде да ме оплюеш?

# 78
Джуклата се точи за следващо "провинение" на Брук,но пак ще остане с пръст в........устътъ smile3508 smile3508 smile3508
Безкрайно добри серии ме чакат smile3508 smile3508 smile3508
Обожавам да гледам как Рич наритва Джуклата и винаги избира Брук smile3508
Тази убийца не разбра ли,че Брук е Главната Героиня тук?

# 79
Наистина Рич пак ще изостави Тейлър пред олтара заради Брук, НО в сегашните епизоди се вижда как Брукчето кара Лиам да изостави Стефи и да се върне при Надка, а уж твърди че много обича Рич. Тя прави гадости на доведената си дъщеря (Рич никога не би го направил на Надка).
Така че в новите епизоди дните на Брукито са преброене.....но както се казва не се знае сценариста Брадли Бел какво ще измисли........

# 80
ПРЕДСТОИ В ДЪРЗОСТ И КРАСОТА

Оливър моли Амбър да напусне дома му

- Стефани е сигурна, че Ридж не е искал да дава на Тейлър фалшиви надежди, но тя твърди, че е разбрала истинските му чувства, когато й е признал, че още я обича. Стефани й напомня, че е щастливо омъжена, но Тейлър й разказва за обещанието на Ридж да се върне при нея, ако Брук пак се издъни.
- Хоуп настоява, че Бил и Лиъм нямат нищо общо, но Амбър й напомня, че ДНК им е едно и също.
- Ридж и Брук си говорят за Хоуп. Ридж предполага, че тя е доволна, защото двама мъже копнеят за нея, но Брук го поправя, че се карат за нея, а това не е в стила на Хоуп.
- Лиъм се обажда на Хоуп, за да потвърди срещата им, и двамата взаимно се уверяват в любовта си. Брук я съветва да послуша сърцето си.
- Джъстин казва на Бил, че е успял да открие на коя компания е лимузината, но от там са му казали, че нямат жени шофьори. Бил се зарича да открие виновника. Джъстин успява да разбере, че колата е наета с кредитната карта на Оливър. Бил му нарежда да намери адреса на Оливър.
- Лиъм води Хоуп в новото си жилище.
- Брук е изненадана, че Стефи рекламира новата им колекция без да протестира. Ридж й признава, че е обещал на Тейлър да я зареже, ако между нея и Томас се случи нещо.  Брук се вбесява, но Ридж не вижда проблем да бъде откровен с втората голяма любов в живота си.
- Докато си облича секси бельо за Уип, Тейлър си припомня последната си сватба с Ридж. Докато правят секс, тя си мисли за Ридж и вика името му. Уип е обиден, става от леглото и я моли да не го лъже.
- Бил съветва Оливър да не се отказва от Хоуп. Амбър ги подслушва. След като Бил си тръгва, Оливър й разказва, че той е проследил кой е наел лимузината и е стигал до него, но Амбър не вижда проблем, след като той иска да му помогне да си върне Хоуп.
- Хоуп предлага на Лиъм да си купи огледала, за да освежи апартамента си, и той шеговито обмисля да ги сложи на тавана.
- Уип вижда Брук да дава интервю на журналист в едно кафене и я заговаря. Тя е доволна от интереса на журналистите към новата им колекция. Уип й признава, че спомените на Тейлър за Ридж го притесняват. Брук се съгласява с него, че трябва да се преместят.
- Джарет интервюира Томас, Ридж и Тейлър за колекцията "Табу". Той предполага, че Ридж и Тейлър се гордеят със сина си. Ридж иска да се увери, че снимката на семейството им ще бъде на корицата.
- Тейлър и Ридж са впечатлени от новината, че Томас ще дава интервю за телевизията, но той им казва, че е излъгал Джарет, за да го впечатли. Тейлър е недоволна от начина, по който той рекламира колекцията си, но е впечатлена от таланта му.
- Ридж моли Тейлър да има повече доверие в Брук. Тейлър му признава, че Уип е в стрес, защото успехът на "Форестър" вреди на "Джаки М".
- Бил се обажда на Оливър и му напомня за уговорката им да свали Хоуп, но той отказва да я мами. Хоуп идва при Оливър за поредната си фотосесия. Той пак я пита дали ще му даде още един шанс, но тя не иска да излиза едновременно с двама мъже. Оливър й предлага да зареже Лиъм, но тя отказва.
- Оливър се обажда на Бил и му казва, че няма начин да раздели Хоуп и Лиъм. Бил го съветва да не се отказва.
- Торн и Оливър правят провокативна фотосесия на Томас и Брук за "Табу". Ридж влиза и спира снимките, защото ги намира за неприлични.
- Уип разпитва Тейлър, защо е разказала на Ридж за интимния им живот. Тя твърди, че двамата споделят много неща един с друг, но Уип не й вярва.
- Оливър казва на Ридж, че е изтрил спорната фотосесия и му дава последните отпечатани снимки. Намръщен, Ридж обяснява на Тейлър, че е сметнал снимките за неуместни, но тя настоява да ги види. Неприличните пози я карат да побеснее.

СЛЕДВА: Уип снима Брук и Томас в неприлична поза

ТВ САГА                        

# 81
Както винаги изчерпателенo Saga.  Hands Clap

# 82
Ф69, Брук никога не е имала приятелство с която и да е жена, без да има интерес! Като почнем от Карълайн, та завършим до Стефани сега. На нея подкрепата на Стефани й трябва, за да задържи Ридж и да циментира присъствието си във ФК (защото знае, че Стефани е един от главните фактори там, а на Бруклин простотиите много станаха и е на косъм да последва систър Донка). Тейлър е неуравновесена, за жалост много залитна в тая серия, но затова главна вина имат Брук (която докопва всичко, което има Тейлър) и тъпака Ричи (който пак стои на два стола и й дава напразни надежди).

# 83
Горкият Уип  Sad  Горката Тейлър Sad
В днешния епизод за пореден път се видя, че очевидно Тейлър има много спешна нужда от психиатър. Тя отново приема фантазиите си за истина. И приемайки ги за реалност, тя бързо, бързо забрави, че в тези й мечти е замесен и сина й. И се радва ли, ли радва на мечтаното от нея "пропадане" на Брук със собствения й син, стига това да й върне скъпия Ридж. И веднага извика и Стефани да се похвали. Стефани чак се засрами и уплаши за нея, като я чу какви ги плещи. Тейлър толкова бе обсебена и погрозняла днес, че жално ми стана е за нея.
Та не знам доколко наистина се харесва тази жалка женица на някои, та те си я фантазират май за друга... Но ние все пак гледаме именно този ДиК,  с така представения жалък образ на Тейлър, а не несбъднатите фантазии на някои за нея. Затова тя е за съжаление и лечение в тези епизоди Naughty затова и има роля на второстепенната... И затова не трябваше да се подиграват някои на Брук, че искала двама мъже и не знаела какво иска. Защото, ако при Брук е било случайно и грешка, то при Тейлър е съзнателно - при жив и любящ мъж, потънала в семейно щастие, което не й е достатъчно и тя бленува за друг обвързан мъж, мъжът на друга и копнее да му разбие семейството? Унизително Naughty

# 84
Значи да разбираме, че и Брукасита е била за психиатър, когато при здрав и жив мъж, тръгнА да се мята на Ник в дома му, докато Тейлър беше в другата стая  ooooh!
То по тази логика, тя милинката цял живот е за психиатър  Whistling
Ами га беше женена за Ерик, пък бленуваше за Рич?
Ами га бленуваше за Торни и се кри под легото му? По-малко жалка гледка ли беше (може и да е била по-малко жалка гледка, защото тя всъщност не се виждаше, скрита като мишка под леглото му)  Stop
Мога още да изброявам, но имам работа, а изброяването на всички случаи, в които Брукасита е била жалка, си е трудоемка работа  Mr. Green

# 85
Цитат
В днешния епизод за пореден път се видя, че очевидно Тейлър има много спешна нужда от психиатър.
Единствения ,който е за психиатър н тази ситуация,е ИДИОТА РИЧ!    Peace   Как пък цял живот не разбра,не усети,не реши коя обича!И коя иска....То не бяха съмнения,то не бяха търчания ту при едната ,ту при другата....И сега пак,като му запари под гъза от простотиите брукини,тича Тийлър да го спасява от самия него.Докато бруклата не вдигне пак крачка.....Не знам дали Бриджет е голямата бяла патица на сериала,но Рич определено заслужава титлата ГОЛЯМ БЯЛ ГЪСОК.....то бива да нямаш и капка ум,ама това неговото вече.....     Joy Joy

".....много съм объркана....ти не дойде.....целунах го,но после .........съжалявам....." -звучи ли ви познато?     Joy   По едно време не знаех кого слушам.бруклата или Хоуп-ката....     hahaha
Добре си е научила уроците Хоупчето......сгафиш ли с некой мъж,веднага ставаш "объркана,неразбрана,пренебрегвана...."......    Joy Joy Joy     

# 86
Защото, ако при Брук е било случайно и грешка, то при Тейлър е съзнателно - при жив и любящ мъж, потънала в семейно щастие, което не й е достатъчно и тя бленува за друг обвързан мъж, мъжът на друга и копнее да му разбие семейството? Унизително Naughty"

Ахам... щото Брук никога не е копняла и действала да разбие семейството на Ридж и Тейлър, нали? Да не си припомняме пак стари работи... Той тъпия Ридж и сам не знае за коя е - ако с едната има проблеми - тича при другата... така, че да не говорим за "идеалния" брак на Ридж и Брук.

# 87
На нея подкрепата на Стефани й трябва, за да задържи Ридж и да циментира присъствието си във ФК (защото знае, че Стефани е един от главните фактори там)
мила астар,забелязвъм,че не умееш да преценяш и тълкуваш правилно събитията Naughty
Много жалко Naughty
Брук,която е от 69 години в компанията,точно сега и притряяло аджАба да се циментира в компанията ooooh! ooooh! ooooh! Мислети като пишити Naughty
А това,че й трябва,за да задържи Рич е доста глупаво да се каже Whistling

Цитат
Тейлър е неуравновесена, за жалост
За първи път си права Naughty

Цитат
Брук (която докопва всичко, което има Тейлър)
Както и преди казАх и сама не си верваш ooooh! После аз съм бил извъртал нещата аджАба Sick Sick
Как така Главната Героиня докопва всичко,което има ниската дебелана,при положение,че наркоманката се появява години след като е започнАла връзката на Брук и Рич и започва да се опитва да ги раздели #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Убийцата гледа Брук с кои мъже е била и се втурва да спи и тя с тях Naughty Naughty Naughty
Ама в твоите очи Брук се била докопвала до всичко,което е имала Прабаба Джуклица/прабаба защото е била съученичка на големия брат на Брук,да не забравяме/ Naughty Naughty Naughty
Не знам как изобщо дават такива разгонени старици по телевизията и какъв пример дават с тях Sick

# 88
НекуИ хора пак са в ОГРОМНА ГРЕШКА И ЗАБЛУДА, защото забравят, че Тейлър беше лекуващ лекар на Карълайн, така че за каква връзка между брук и ридж говорим при жива съпруга  ooooh! Whistling Mr. Green

# 89
  • с/у ОколоМръсТното
Обожавам да гледам как Рич наритва Джуклата и винаги избира Брук smile3508

И аз  Simple Smile и аз  Peace

Sega   bouquet
Ооооооф  ooooh!, много ми е отегчителен  Tired триъгълникът Хоуп - Лиам - Оливер.

Общи условия

Активация на акаунт