"Дързост и красота"-тема 72:"Mushroom soup или гъбени емоции"

• 43 508
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Чарлс Брадли, благодаря за снимките на прекрасната Кристън!  bouquet
А за филма... боза страхотна. Докога ще се занимаваме с пушенето на Ник?! А вчера Брук приличаше на мокра котка, днес малко са и оправили косата. Само Джаки поддържа старото ниво на външен вид май...

# 646
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
няма за какво, Hastar. Сега правя един колаж, но имам още много работа.

# 647
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не може ли тия СТАРИ снимки да са по- малки,за да не ''изяждат'' страниците!!!!????

# 648
Завърших го.  Hug

Ако им намаля формата на снимките, качеството им се губи. Стават разядени и разкривени.  Peace

# 649
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ние брукасита си я знаем,тъй че давай по накратко!!!!!! Mr. Green

# 650
Намерих още снимки на Джоана Джонсън - Карълайн:  Hug

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/300009_1 … 5_415777551_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229228_8134619722 … 315977_6612_n.jpg

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 22:42 от Charles_Brady

# 651
Пореден апел да престанеш с тези ОГРОМНИ снимки, които пускаш направо в темата
Не знам колко човека трябва да ти го кажат  ooooh!
Има си ПРАВИЛА във форума и не се допускат изображения в такъв размер. Тъй като ние сме крайно гостоприемни, не сме те обадили на модератор, че задръстваш темата с огромни снимки.
Можеш просто да даваш линк към снимките, така хем няма да се задръства темата, хем ще ги вижда само, който иска
Наистина не знам още колко човека трябва да ти го кажат, за да се усетиш

# 652
Пореден апел да престанеш с тези ОГРОМНИ снимки, които пускаш направо в темата
Не знам колко човека трябва да ти го кажат  ooooh!
Има си ПРАВИЛА във форума и не се допускат изображения в такъв размер. Тъй като ние сме крайно гостоприемни, не сме те обадили на модератор, че задръстваш темата с огромни снимки.
Можеш просто да даваш линк към снимките, така хем няма да се задръства темата, хем ще ги вижда само, който иска
Наистина не знам още колко човека трябва да ти го кажат, за да се усетиш

Ами май наистина трябва модератор да дойде да погледне какво задръстване от снимки става в темата от този потребител.  Thinking Да не говорим, че някои от хостовете едва се отварят в чужбина и страницата зарежда много дълго преди целия снимков спам да зареди.

# 653
Чарли,  Hug страхотни са и старите снимки и колажите ти.
Повечето снимки с Каролайн не ги бях виждала или съм ги забравила. И според мен изобщо не са големи, поне не в момента. Дори са по-дребни от на други постващи преди Чарли.
А последният ти любовен колаж на БРидж е особено сполучлив.
Подбрал си много добре едни от най-силни моменти на любовта им.

Мисля, че ще обогатим още повече темата, ако в новата първа страница Марси намери едно подходящо местенце за някои от тези красиви нещица. Разбирам, че ще е допълнително усилие за Марси, но ако има начин да ги включи, когато може, би било чудесно. Има доста интересни моменти в тази тема и е редно да се отразят в новата - както обикновено правим. Може да е местенце, озаглавено "Творчество, породено от ДиК" или както там се прецени, че е най-удачно. И там да се сложат някои от най-добрите неща като колажи, рисунки, торти, мартеници  Laughing и каквото се сътвори-вдъхнови от ДиК. Може да са само няколко малки снимчици и пък като линкове (което ще заеме още по-малко място.) Струва си да има такъв атрактивен елемент на 1 страница, ще направи темата още по-оригинална в сравнение с другите далеч по-банални теми за филми. Дори и това да е за сметка на някой от по-старите елементи, които са по-омръзнали.

# 654
Първият сингъл на Джаклин Маккинес Ууд:

http://www.youtube.com/watch?v=74HwVGMiMtw

# 655
http://store.picbg.net/pubpic/35/17/7dad59c1cdb93517.png

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:57 от Charles_Brady

# 656
Шарл,много убаво че си разкрасил темата със снимки на Главната Героиня Crazy
Дори ми се струва,че може да слагаш и повече,а ако може да са още по-големи,ще е най-добре Crazy
От време на време може да пущаш и снимки на другата Главна Героиня-Дончето,която е много сладка душица Heart Eyes

# 657
Charles_Brady, използвай URL тага, така че да излиза само като линк. И който иска, да отвори и да гледа. Който не иска, да не гледа. Иначе се скапва цялата тема и страницата зарежда по няколко часа.

# 658
Charles_Brady, използвай URL тага, така че да излиза само като линк. И който иска, да отвори и да гледа. Който не иска, да не гледа. Иначе се скапва цялата тема и страницата зарежда по няколко часа.

Може и с бутона "скрит текст"  Mr. Green

# 659

Снимката е уникална. Браво.  smile3501  omm
Сложил си прекрасна снимка на Тейлър.

Общи условия

Активация на акаунт