Отговори
# 165
# 166
  • Мнения: 218
Рецептата е на Иван Звездев.
Продукти:
600 гр. телешко месо/ каквото обичате
500 мл. тъмна бира
20-30 гр. масло
3-4 с.л. олио
1 ч.л. сол
черен пипер на вкус
2-3 л. дафинов лист
2 кубчета бульон
6-7 картофа
 Телешкото се нарязва на равни купчета, но да не са малки около 4,5 см. или колкото кибритена кутийка. Задушаваме го в маслото и олиото на слаб огън, първите 2-3 мин. не се бърка. След това го завъртаме от всички страни. Добавяме солта, черния пипер и бульона, след това бирата и даф. листа. Изчакваме да кипне и махаме от котлона. На дъното на намаслената йена слагаме нарязаните на дебели кръгове картофи, отгоре месото и бирата и пак картофи. Завиваме с фолио и печем в загята на 180-200 градуса фурна 2 часа и половина, след това махаме фолиото и оставяме в изключената фурна
 Да ви е сладко, на нас ни е любима рецепта.

 Hug Hug Hug smile3525 ето я вечерята миии...

# 167
  • София
  • Мнения: 1 464
polly,   bouquet
Roxana Dark, дано ти хареса, после да споделиш  Hug

# 168
  • Мнения: 3 479
Може ли да ми кажете как най-лесно да счупя кокосов орех и как да си направя кокосово мляко от него?

# 169
  • Мнения: 7 779
Може ли да ми кажете как най-лесно да счупя кокосов орех и как да си направя кокосово мляко от него?
виж как

# 170
  • Варна
  • Мнения: 3 216
Някой правил ли е та зи рецепта от турската кухня http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373486.msg12455362
Дали става хубав сладкиша?

# 171
  • Мнения: 22 867
Някой правил ли е та зи рецепта от турската кухня http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373486.msg12455362
Дали става хубав сладкиша?

Ако става въпрос за пая с извара на Берина - правила съм го и ми хареса. Аз съм малко пристрастна, първо към рецептите на Берина, второ към сладкишите с извара. Затова, ако обичаш извара, мисля, че ще ти хареса! Peace

# 172
  • Варна
  • Мнения: 3 216
Да за него говоря. И като му гледам продуктите си мисля, че ще е хубав, ама викам да попитам. Simple Smile

# 173
  • София
  • Мнения: 1 464
 Кой търсеше рецепта с портокали? Знам че не е за много такива, но ми хареса тази рецепта http://yoli-www.blogspot.com/2011/02/blog-post_09.html  Peace

# 174
  • София
  • Мнения: 37 655
Момичета и Бонго, взех 2 задни свински джолана, без кожа. Не съм готвила до сега, дайте идея Hug
Мисля си нещо в гювеча..... Thinking

# 175
  • София
  • Мнения: 6 736
може ли рецепта за тесто за мекици с мая? искам да го забъркам в хлебопекарната.

# 176
  • Мнения: 7 779
Момичета и Бонго, взех 2 задни свински джолана, без кожа. Не съм готвила до сега, дайте идея Hug
Мисля си нещо в гювеча..... Thinking
с кокъл или без е джолана ?

# 177
  • София
  • Мнения: 37 655
Момичета и Бонго, взех 2 задни свински джолана, без кожа. Не съм готвила до сега, дайте идея Hug
Мисля си нещо в гювеча..... Thinking
с кокъл или без е джолана ?
Със Peace

# 178
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 580
може ли рецепта за тесто за мекици с мая? искам да го забъркам в хлебопекарната.

Не съм ги пробвала лично, но чувам само хубави работи за тях,а и имам пълно доверие на Танита, ето линк:

http://tanitaang.blogspot.com/2007/12/blog-post_10.html

Само където не съм сигурна дали може да се забъркат в хлебопекарна newsm78.

# 179
  • София
  • Мнения: 6 736
bongo_2007, Aeлис,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт