Хайде да броим калории 2

• 66 273
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • 1st floor
Аз няма какво да се похваля, а напротив да се оплача! Crossing Arms Ей сега слизам от канатара и вече съм 46,5  Tired Но поне обиколките не са ми мръднали, че ще се самоубия направо...Мерих ги по няколко пъти като Маями, да съм сигурна...
Единствено мога да се похваля със започване на орелефяване на корема и с изчезването на целулита с 95%. Вчера се хванах на дневна светлина до прозореца, да се поогледам. Стисках, стисках, нищо не се вижда  Laughing. Само висоооко горе при д-то и мъничко от вътрешната страна на бедрата има съвсееем леко. Ама ако ако не го притискам не се вижда  Wink. Отдавам го на упражненията и увеличената вода. Вчера правих на обяд едночасови за дупе и бедра, а вечерта половин час за корем ...По съвет на Елан, правих и някакво подобие на масаж на паласките. Мачках там, пък ще видим... Confused

# 616
Непокорна - битката ти с целулита е доста успешна! То при тия упражненииияяя.....  Laughing А за КГ - нали накрая било най-трудно... Wink Щом вече виждаш мускулчетата на коремчето - значи си ОК отвсякъде!  Peace Аз тепърва ще наапредвам с упражнения - ще видим как и докъде  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 13:47 от Miami_beach

# 617
  • 1st floor
Днес направо се улях... Embarassed

З: пр. мляко с овесени ядки
Втора З: вафла
О: яйца с извара и малко к. мляко
Сл З: флийка с кашкавал
В: зелена салата с препечена филийка...
...до тук добре, но зълва ми направи спагетки и уж нямаше да ям...само да ги опитам... Embarassed...ама не се получи...

Тотал:1688 ккал.
И после чакам кантара да спада на долу... Tired А най-лошото е , че утре пак ще си похапна спагетки, защото съм обещала на децата , че в неделя ще им направя...Пастата и шоколада са ми най-големите изкушения... Rolling Eyes
Поне успях да направя едно кардио с Били Бланкс.

Между другото, къде се изпокрихте днес всички  Thinking, да не похапвате като мен, но тайно   Mr. Green....

# 618
Непокорна - пак гледаш през шпионката!  Peace
Аз си направих преди половин час кисело мляко с плодчета - грейпфрут! Направо перфектно се получи и 100% натурално! По-добре даже и от немско плодово мляко, че и плодчетата и млекцето са тотоално натурални, хех...  Sunglasses Ииии ей на сега се чудих с какво да си уплътня времето до Джеймс Бонд и взех друго таквоз натурално - черен шоколад!  Mr. Green По-натурално не можеше да се получи.... Aber naturlich, както казват нашите братя немците!  Laughing И без това няма да лягам скоро, тъй че е ОК!  Joy

# 619
е не на мен петъка не ми е ден за започване на нов режим,защото съботата и неделята вкъщи са ми пагубни за диетата,започвам в понеделник за да мога да свикна до събота и неделя

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 22:25 от kiksi007

# 620
  • 1st floor
E, неее....и днес го пишеме деня "бегал"...Брат ми има РД  и току-що ни покани на обяд, а довечера ще има спагети. Децата ще ме линчуват, ако не им ги направя...Освен да наблегна и днес на спорта, друго спасение не виждам.  Rolling Eyes

Miami_beach , аз честно казано, не виждам нищо лошо в шоколада, ако успееш да го вместиш. Пък при теб е по-лесно, защото се целиш в по-високи числа. Grinning

kiksi007 , и при мен много трудно се получава събота и неделя. Единия ден обикновено е мръсен...

# 621
  • Русе
ха здрасти на всички. аз вчера не можах да се видя дори минавайки покрай огледалото. не съм броила, ама покрай гостите май и не ядох. малеееей туй да имаш 10 човека на гости си е направо екшън. мислех че съм сготвила много - изядоха ми ушите - за мен не остана Crazy но си изкарахме страхотна вечер. правих трета салата - няма такава вкусотия - спанак, маруля, домат и пресен лук със стандартен дресинг, но а кисело мляко става още по вкусно. два пъти векох от мойто "супер вкусно " месо в марината на тиган и децата като казаха питки та питки - половин час на котлона за питки, а докато изпека едната те се наредили още 4 за още Joy Joy Joy. иначе днес 55 без малко показва кантара и като си крастосам краката спокойто се премятам горния през глезена на долния - глезе о глезен - не можех преди. bowuu bowuu bowuu
айде пак оспамих света, ама май като поспамим повече пишем иначе се изпокривате.
Непокорна, то навик взе да ти става Laughing - да не се прехвъплиш в тема - "хайде да надвишим калориите", че то тез паласки Laughing Laughing Hug Hug Hug казахме ти че си слаба и взе да ядеш Laughing (шегичка, закачка с доза заяждане Hug Hug Peace)

# 622
  • 1st floor
Абе, май точно така се получава ... Thinking...Ще последвам стратегията на Маями и ще пробвам в началото на седмицата да направя калорийките към 1100...А ти пък как си се развилняла и нямаш време за хапване, съвсем ще зачезнеш от полезрението  Mr. Green

# 623
  • Русе
  elan , как ги правиш тези питки на тиган.  У дома вече трета вечер гости и партита и все изпускам по някоя алкохолна калория. През деня проблеми - тичане покрай болни близки и няма време за калории и вечерта докато се добера до успокоителните съм хванала някой чаша с градус.
55 бях преди година като бах примерна Дюканка, сега всички кантари са изпочупени в къщи и подозирам че обикалям около 60. Sad

# 624
  • Русе
Амбър - успокоителни и алкохол - мила, това не е добра комбинация и покрай болните ще се разболееш.
питките на тиган са много прости. ако искаш ще ти ги обясня на лични иначе http://fiestatv.tv/index.php?ul=28# това е рецептата.

# 625
  • Русе
  Еланче, чудесен букет си ми изпратила, по добре от питките.  Hug Ще гледам да го врътна. Компенсирам липсата на желание и умения за готвене с аранжиране на масата и не мога да пропусна нещо такома. Mr. Green
  Днес започнах с млякото,триците и канелата. Ще гледам до час да се добера до кафе. След обгрижването на болните ако успеем да направим една разходка за кокичета и клони ще бъде добре. После ще търся месо.  Twisted Evil

# 626
  • Русе
ей Амбър съжалявам мислех че точно рецептата е излязла - значи горе в търсачката дето пише салати слагаш тестени и в съседното прозорче солени - като излязат рецептите на 4-та страница има рецепта за питки - тези са.

# 627
  • 1st floor
Давам отчет за днес и отивам и аз да видя линка на Фиеста /видях, че става въпрос за ядене и да не изпусна  Mr. Green/ :

З: елда /умишлено без нищо, щото знаех какво ми предстои/
Обядо-следобядъчно хранене: чаша сок, мезенца, три топени сиренца, 2 кюфтенца, картофено домашно пюре, лютеница, към 100 гр. сладки...имаше и още сладки красоти, но успях да се въздържа
В:скумрия с доматен сос

Тотал: 1779 ккал.

Елан сутринта ми размаха пръст  Naughty и сега не смея да си направя спагетките!!!  Mr. Green Преговарях с домочадието да си доизяде манджичката от вчера и ги отложихме за друг ден... bowuu

# 628
Непокорна - ами правилно, аз мн. обичам шоколад и то качествен (белгийски, немски, италиански) и си хапвам честичко, ноооо... контролирано!  Peace Броя си го парче по парче... и така... Знае се, че шоколада е полезен, особено натуралния! Освен това е концентрирана храна - засища без да издува корема Sunglasses Тъй че вкарвайте си го в менюто и в броенето, страшно нема!  bouquet

# 629
  • 1st floor
Поправка на вечерята - минус 187 ккал, замених рибата с чаша пр.мляко, нещо не съм гладна и се възползвах...колкото и да не е правилно... Rolling Eyes

Тотал:1592 ккал.  Grinning

Добавям и военната тренировка на Били Бланкс, но втората част . Малко ми дойде нанагорна и я намалих от 56 на 46 мин. Ама и на това съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт