Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са формулите, споменати в статията, обсъдена в публикацията?
Какви са ползите от преброяването на калориите?
Какви са ползите от използването на табличка за броене на калории?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са формулите, споменати в статията, обсъдена в публикацията?
-
Какви са ползите от преброяването на калориите?
-
Какви са ползите от използването на табличка за броене на калории?
-
Какво е Тае-бо и какви са препоръките за начинаещи?
-
Какви са препоръките за преброяване на калории и контрол на приема на храна?
Ей сега слизам от канатара и вече съм 46,5
Но поне обиколките не са ми мръднали, че ще се самоубия направо...Мерих ги по няколко пъти като Маями, да съм сигурна...
. Отдавам го на упражненията и увеличената вода. Вчера правих на обяд едночасови за дупе и бедра, а вечерта половин час за корем ...По съвет на Елан, правих и някакво подобие на масаж на паласките. Мачках там, пък ще видим...
Аз тепърва ще наапредвам с упражнения - ще видим как и докъде
, да не похапвате като мен, но тайно
Ииии ей на сега се чудих с какво да си уплътня времето до Джеймс Бонд и взех друго таквоз натурално - черен шоколад!

но си изкарахме страхотна вечер. правих трета салата - няма такава вкусотия - спанак, маруля, домат и пресен лук със стандартен дресинг, но а кисело мляко става още по вкусно. два пъти векох от мойто "супер вкусно " месо в марината на тиган и децата като казаха питки та питки - половин час на котлона за питки, а докато изпека едната те се наредили още 4 за още
и сега не смея да си направя спагетките!!!