Хайде да броим калории 2

• 66 239
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
въй Непоко,на (пак п,облем с клавиату,ата) що с такива к,ъгове под очичките, а и к`ва си синя чак лилава. Hug аз таман закусих - сланина, тя повече на бекон п,илича и едно яйце - пусти му и щастливи кокошки - вместо две - едно. ще ми дъ,жи до обяд - че той обикновено е като се п,ибе,е детето - днес - 14.00 часа

# 646
  • 1st floor
Щото сутрин съм спящата красавица, докато не влезна под душа и да се поразмърдам. Пък вчера не знам какви съм ги вършила, ама днес в леглото всичко ме болеше де що мускул имаше по гърба и ръцете... И аз им се ядосвам на яйцата, чакам да смъкнат цената  Crossing Arms, ама надали...Аз си варя елдичка. От начало хич не я долюбвах, после ми стана леко симпатична, сега даже я харесвам... Mr. Green И си мисля за онези спагети - днес ли е деня  Grinning, или да ги отложим още малко...

# 647
elan, Непокорна - айде аз пък да кажа с баничките какво стана... В интерес на истината първоначално и аз мислех 10 броя да взема, с цел по-точно измерване, ама като не виждах 9 помагачи за яденето наоколо - ги намалих на 2!  Rolling Eyes И добре че взех 2, че се оказаха дооооста различни, хех  Laughing - 153 и 165 гр. съответно.... Значиии средно 160 гр. е 1 стандартна баничка правоъгълна (11х20 см.), което означава 625 ккал за 1 брой баничка...  А са толкова хубавииииииии.... ooooh! Но пък при положение, че едни спагети (порция) или една пица (малка) излизат малко повече - определено съм ЗА спагетите или пицата... Моите спагети със сигурност няма да са днес, че вече хапнах 1/2 от баничка, а за цялата друга ако не изскочи някой помагач - ще закъсам сериозно....  newsm78 Това е от мен засега! Айде приятни пресмятания! Simple Smile)

# 648
  • 1st floor
Леле, Маями, вкарах те в лошия път с тая баничка.  Simple Smile Мерси за изчисленията, ще запомня.

joy_1234, пак зачезна някъде... newsm78

# 649
Ето ме и мен, момичета и момче Laughing
Аз за 2 седмици минавам в съседния лагер на японските чудеса - преди съм била там и съм имала невероятни резултати. Пожелайе ми успех и този път! Praynig Реших го след като кантара тръгна стремглаво нагоре вместо надолу след толкова време броене на калории.
След 2 седмици съм отново тук, обаче междувременно ви чета, така че вие внимавайте с тези банички ейййй! Twisted Evil Mr. Green

# 650
Всеки ден се дъня с по нещо,вчера след ато си направих разчета за деня изядох още един от тея уж диетичните на Нестле фитнес дрън дрън то е 90 кал.А днес се издъних с един сок Капи като бяхме на кафе,че съм и аз не изпих един чай ами сок ще пия,та той е цели 160калории и не съм сигурна дали е за 100мл. или за 250.Ужас!

# 651
  • 1st floor
kiksi007, това не е дънене! Важно е да не надвишаваш калориите. И аз си позволявам по нещо за душата всеки ден!!!
joy_1234 , успех ти желая!!! Peace И после да дойдеш да се похвалиш.  Grinning Аз не смея да се мятам в такива строги диети. Йо-йото ме притеснява при тях.

# 652
аз още не мога да определя колко ще е горната граница за калориите,като сметна че се ограничавам а определено не мога да под 1600,сигурно има дни в които съм приемала и по 3000-4000. Ама тази седмица ще ми е на адаптация,а другата вече ще си поставя цел с горна граница.

# 653
  • 1st floor
Браво, не се отказвай! Ще видиш, че има резултат!!!  Peace Гледам , че и в спортната темичка присъстваш, което е супер!!!

# 654
joy_1234 , успех ти желая!!! Peace И после да дойдеш да се похвалиш.  Grinning Аз не смея да се мятам в такива строги диети. Йо-йото ме притеснява при тях.
Непокорна, мерси! Hug
Йо-йо-то точно в тази диета не ме притеснява, защото когато я правих бях свалила към 3 килограма и след мноооого дълго време после качих 1 без да се ограничавам. А тогава все пак бях кожа кости и мускули. Ех, а бяхме млади Mr. Green Дано и тоя път имам успех де  Simple Smile А че ще дойда - ще дойда - даже и да не ме искате - после смятам да си продължа броенето + луната Laughing

# 655
kiksi - точно така! Важно е да свикнеш с някакво ограничаване, после търси "влизане" в нямамви норми... Ако нещо в сметките за "нормите" те затруднява - казвай - ще помагаме.... Тоооо колкото източници има, толква и "норми".... ама стават да се ориентира човек! Послеее... най-важния ориентир идва на кантарчето, по сантиметри и на огледалото  Laughing Няма как да не постигнеш резултати - първата крачка вече си я направила!  Peace  Hug

# 656
Маями,Непокорна благодаря много за подкрепата!А иначе и аз те виждам в спортната тема непокорна Simple Smile newsm68

# 657
  • 1st floor
.. Ако нещо в сметките за "нормите" те затруднява - казвай - ще помагаме....
Още банички ли ти се ядат , Маями?  hahaha

Отчета ми за днес е силно болезнен:

З: елда, варено яйце
Втора З: вафла
О: огрооомна порция спагети /после се издух и едва дишах, от преяждане или от задоволство, и аз не знам  Mr. Green/
Сл З: чаша сок от грейпфрут
Вечеря : кисело мляко с канела

Тотал: 2100 какл.

От днес започвам нова тренировъчна система. Различните дни се редуват различни тренировки. Днес имам половин час силова за ръце и рамене, довечера половин час кардио. И май вече имам нужда от по-тежки тежести. Ще преговарям със съпружеското тяло в събота да ме закара до Джъмбо /построен на най-тъпото място  #Cussing out/, че кака ви не е желателно да шофира по улиците  Mr. Green ...

# 658
време е и аз да се отчета за днес
з 40гр. корнфлейкс + 150мл. прясно мляко+ кафяна лъжичка мед + 3в1-300кал.
2з 1 ябълка-40кал.
о ябълка 2 преп.филийки морков 40гр.=190кал.
сл.з. 50мл. фреш лимон+2 кивита = чай с мед=60кал.
в 2 препечени филийки+10гр.топ сир.+ 10гр.салам камчия-4лъжички пудинг=300кал.
а забравих и тъпото капи 200кал
тотал 1090кал.

# 659
  • 1st floor
Кикси, от къде си смяташ калориите. Имам чувството, че при мен ще даде разлчни стойности на това, което си писала...а може и така да си е...То всъщност има разминаване по различните калкулатори...

Общи условия

Активация на акаунт