Васко тръгна от вчера на детска градина и за моя радост ходи без да създава порблеми,даже успокоявал приятелчетата си да не реват за майките си,че щели да ги вземат после.
Водих го да му купувам кожени обувки от Стил 99 и се оказа,че има вкус и претенции-като каза за едни -тези искам-удобни са ми и прохладни като лятни/те бяха най-скъпите де-41лв./,едни такива черни с бяла подметка много модни са и му ги взех какво да правя иначе може да не ги носи другите.Всички дрехи му бяха умаляли.Купих 3 анцунга,7 потника,10 чифта чорапи,пантофки за детската,маратонки,обувки,3 блузки, суичер,5 чифта гащи и това ми струваше 300лв.Пазарувала съм турска стока,нищо марково и скъпо.Добре,че имахме два чифта дънки подарък и якетата му стават иначе 400лв щяхме да ударим-ужас...Каката и нея я облякохме,но по- скромно нали вече не расте и и стават дрехи от миналата година,но пък ще се купуват учебници и така.Трудни вермена парите не стигат-едно верме родителите ни са нямали тези проблеми всички в детската и училище с униформи-няма разходи,няма съревнования и т.н.
Честито бебе на Мари П.
Малко ми липсват поздравленията, които си пишехме предишните години и съжалявам, че и аз пропуснах да отбележа всички рождени дни дотук! Вярно, че се поздравяваме във Фейсбук, но тук някакси е по-различно. 
И на мен ми предстои пазаруване за есенния гардероб.

Много ми беше хубаво да чуя гласа ти след 4 години и половина епистоларно общуване тук
Ние посрещнахме рождения ден в болницата. Отидоха ми и партитата и тортите и всичко. Цяла седмица преди това през ден ги водих и двете на преглед, че леко кашляха и все нищо им нямало, та накрая двустранна пневмония и малкото и голямото. Важното е че мина. 

. Да видим дали ще й хареса и колко ще изкара.