СЕПТЕМВРИЙЧЕТА-есенно-зимна тема:-))

• 78 336
  • 613
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да драсна някой ред.
Васко тръгна от вчера на детска градина и за моя радост ходи без да създава порблеми,даже успокоявал приятелчетата си да не реват за майките си,че щели да ги вземат после.
Водих го да му купувам кожени обувки от Стил 99 и се оказа,че има вкус и претенции-като каза за едни -тези искам-удобни са ми и прохладни като лятни/те бяха най-скъпите де-41лв./,едни такива черни  с бяла подметка много модни са и му ги взех какво да правя иначе може да не ги носи другите.Всички дрехи му бяха умаляли.Купих 3 анцунга,7 потника,10 чифта чорапи,пантофки за детската,маратонки,обувки,3 блузки, суичер,5 чифта гащи и това ми струваше 300лв.Пазарувала съм турска стока,нищо марково и скъпо.Добре,че имахме два чифта дънки подарък и якетата му стават иначе 400лв щяхме да ударим-ужас...Каката и нея я облякохме,но по- скромно нали вече не расте и и стават дрехи от миналата година,но пък ще се купуват учебници и така.Трудни вермена парите не стигат-едно верме родителите ни са нямали тези проблеми всички в детската и училище с униформи-няма разходи,няма съревнования и т.н.
Честито бебе на Мари П.

# 406
  • София
Нашият месец септември е в разгара си, а темата съвсем утихна. Sad Малко ми липсват поздравленията, които си пишехме предишните години и съжалявам, че и аз пропуснах да отбележа всички рождени дни дотук! Вярно, че се поздравяваме във Фейсбук, но тук някакси е по-различно. Blush

И рожденият ден на Галя мина. Тази година за късмет съвпадна с първия учебен ден. Laughing Имаше тържество в детската градина и купон вкъщи. Беше много весело и забавно!

stefina, радвам се, че Васко ходи с желание на детска. Peace И на мен ми предстои пазаруване за есенния гардероб. ooooh!

# 407
Суити, права си Sad На мн време все не ми остава, не че не общувам виртуално  Blush
давам си сметка, че бебешкия период, беше едно невероятно, спокойно, виртуално преживяване, нещо което минава бързо и безвъзвратно : ((((

Видях Галето и на живо и на снимките много е променена.

Честит рожден ден на всички!

Честито бебче на Мари_п!

И тук да ви поканя уикенда пред Народния в градинката на панаира "Изкуство за най-малките".

Аз ще съм там на щанда където има много салфетки Simple Smile

Ще бъде много приятно изживяване за децата ви, може би вече сте ходили.

www.easyartbg.com

Хубав ден!

# 408
Привет, момичета!
Да ви почерпя за четвъртия рожден ден на голямата ми принцеса! Пожелавам й да е здрава, да е здрава и пак да е здрава!

Рожденият ден мина прекрасно! Бяхме в къща за деца "Морско конче" и понеже Бог беше благосклонен към празника ни времето беше чудесно. Децата играха на надуваемия замък в градината, а ние хапнахме и пийнахме на спокойствие Simple Smile Празнувахме заедно с Любо на мама Адиктед и беше много весело. За децата имаше смърф парти и детска дискотека. Много съм доволна от клубчето, отношението, организацията! Препоръчвам го на всички  Hug

Вчера на детския панаир най-накрая се запознахме на живо с Ане. Толкова е добра в работата си с децата, обръща внимание на всеки, обяснява, показва без умора Simple Smile Елинка има красива картинка в стаята си изработена с нейна помощ! Благодаря ти, миличка  Heart Eyes Много ми беше хубаво да чуя гласа ти след 4 години и половина епистоларно общуване тук Simple Smile После пък срещнахме и Иринка с Ради и така денят беше чудесен.

# 409
  • София
Флу, баш ми беше драго и на мен да ви видя с Елито и мъничков.  Heart Eyes
Ние не можахме да се докопаме до Ане. Много беше заета милата. Но й махнахме, де.  Heart Eyes Ама ние се познавахме, така че и на това бях доволна в тази тълпа, дето я беше обградила.  Mr. Green

# 410
Добро утро, момичета!

Първо Иринче, извини, че не те познах в първия  момент. наистина малко "шоково" така да се каже е там. Включваш сутринта и изключваш накрая. Нямам глас. Видях Флу, Ради и Иринчето, много се радвам. Суити а вие?
жалко, че много деца дори не припариха до щанда, заради тълпите Sad Някои се редиха по н пъти.
Юни, ако се състои ще гледам пак да съм там Simple Smile
София една хубава, подредена, метро наредена Simple Smile)) Две сутрини в 8 се разхождам между Раковска, Народния и се връщам н брой години назад Simple Smile

http://www.dnevnik.bg/photos/2012/09/23/1911604_fotogaleriia_det … ia/?pic=1#picture

Ще водя Борко на логопед, носово говори. Дали е сливица не знам и УНГ трябва да се произнесе.

# 411
  • София
Ане, ние имахме други мероприятия и този път не можахме да дойдем, за което съжалявам. Ще си останем с хубавия спомен от панаира в Бургас! Heart Eyes

# 412
Суити, май е време за смяна на заглавието  Hug

# 413
  • София
Суити, май е време за смяна на заглавието  Hug

Лесна работа, ама се стягайте, че няма да го сменям после и на коледно-новогодишно! Joy

# 414
  • София
Суити, май е време за смяна на заглавието  Hug

Лесна работа, ама се стягайте, че няма да го сменям после и на коледно-новогодишно! Joy
Само да не се наложи и повечко пъти още да го сменяш. Че като гледам, че си я почнала през януари и си я кръстила оптимистично "зимно-пролетна тема" Joy
Но...важното е, че не спираме да пишем. Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 00:04 от *Ирина*

# 415
И аз да се запиша Wink Ние посрещнахме рождения ден в болницата. Отидоха ми и партитата и тортите и всичко. Цяла седмица преди това през ден ги водих и двете на преглед, че леко кашляха и все нищо им нямало, та накрая двустранна пневмония и малкото и голямото. Важното е че мина.
Ния от вчера пак е на градина и много се кефи. А как не слушааа ooooh! и как се бият със сестра си не е истина  Thinking
Липсва ми и на мен сърфирането из форума, но Дара не е като Ния.Ужасно обсебваща е. Не мога да свърша работа за 5 пари с нея.А след тази болест ме е страх да я пусна точно сега на ясла..

Имам питане - кажете нещо ефикасно срещу хлебарки. Полудявам. Нападнаха ни.

Борадай адрес да ти върна слинга  мацка.
Хубав ден приятелки :*

# 416
  • София
Стелче, видях във Фейса и много ми стана мъчно за вас! Sad Да остане зад гърба ви и да не ви се налага повече никога да стъпвате в болница! Hug

Против хлебарки- много са ефикасни японските къщички, продават се по аптеките. Peace

# 417
Честит рожден ден на Васко! Да е здрав и много да слуша кака, мама и тати!

# 418
Мили мои приятелки, днес остарявам  Mr. Green  Последна година с 2 отпред, уау.... Почерп, почерп, почерп!!!  Heart Eyes

Ние сме добре, Дария ходи на градинка, аз издивявам вкъщи, вече съм болнични заради пътуването, бебето рита много, нямам търпение за февруари...  Simple Smile

# 419
  • София
моарейн, много здраве и любов ти пожелавам!  Heart Eyes

Записахме Галя на футбол в детската градина- това си избра Grinning. Да видим дали ще й хареса и колко ще изкара. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт